- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Anlayamadığım tek şey şu,
Bir konuya bozulmuş bir üye konu açıyor ve siz olsaydınız ne yapardınız diyor.
Sizse, yok saygısızsın, şöylesin böylesin, sen kimsinki boyutlarında konuşuyorsunuz?
Nerden geliyor bu samimiyet çok merak ediyorum.
Ya yapacağınız tek şey şu
a) Ben de sinir olurdum evet sildirtirdim.
b) sinir olsamda böyle birşeye karışmazdım
c) Sinir olmazdım. Doğal olarak birşey yapmazdım.
Yapacağınız şey bu kadar basitken, neden insanlara hakaret etmeyi tercih ediyorsunuz.
Bu sizin günlük hayatınızda neyi değiştirecek veya size bunun ne getirisi olacak karşınızdakini kırmaktan başka.
Veya başka bir deyişle, birilerine hakaret ettiğiniz zaman egonuz mu okşanıyor. ?
Lütfen saygı sınırını koruyalım. Her konu açan üyenin üstüne de, fare görmüş kedi gibi saldırmayalım.
kadına karısamam .yapma etme dıyemem .sayet onun bana saygısı varsa,
yanı beni önemsıyor ve ogluna uygun goruyorsa benım sevgılımın
gecmısıyla konusmaya devam etmezben boyle dusunuyorum .
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
Haklisin canim,ya ben konu sahibin en cok tavrina sinir oldum,Ásagilamis résmen bi iki üyeyi,bâna siz diyemezsiniz bu hakki vẻmiorum,size ne oluor konuma yorum yapiossunuz vs die,o anda tutamadm kendimi yazcm đedim icimden gêcnleri,en sinir oldugum ínsan tipidir gẻreksiz yere dominant tipler.NÉse ya konusmaya degmez bence ảrtik.Avatarda ki rÉsim sen mísin diye sỏracaktim izninle,eger sénsen cok yakisiorsnuz.Allah daim ÉTsin mutlulugunuzu :))
Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa buna karışırmısınız?
Not: Sevgilinizin annesiyle kızın annesi arkadaş + çıkma derken çok uzun süren bişey
değil sadece bikaç gün telefonda konuşulmuş + aynı binada oturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?