Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

Çok haklısın tüm yazdıklarında kardeşim.. Ama bu yazdığına resmen kahkayı bastım ''Fare görmüş kedi gibi saldırmayalım.''

Ben olsam bende istemezdim size hak veriyorum bu konuda ne münasebet sevgilimin eski sevgilisi annesinin facebook'unda olacak hele de ciddi düşünüldüğü halde. Ama tabi bunu annesine düzgün bir şekilde dile getirin ki arada gerginlik olmasın. Diğer arkadaşlara gelecek olursam lafım herkese değil hakaret edenlere bırakın size ettiği laflarla kalsınlar. Siz konu sahibine saygısız demişsiniz bazılarınız ama siz konu sahibine saygı duymamışsınız aslında..

kadına karısamam .yapma etme dıyemem .sayet onun bana saygısı varsa,

yanı beni önemsıyor ve ogluna uygun goruyorsa benım sevgılımın

gecmısıyla konusmaya devam etmez ben boyle dusunuyorum .

Unutma'y'ın ki bugün arkadaş listesine yorum yapıp arkadaşının kızını dahi sildirttiğiniz müstakbel kayınvalideniz, bu yaptığınız lüzumsuz hareketle yarın öbür gün size karışma hakkını kendinde bulacak. Ve sanırım o gün geldiğinde siz bu durumda da haklı olarak kendinizi göreceksiniz.
Ayrıca o hanımın yerinde olsam henüz hiçbir sıfatı olmayan herhangi bir kızın hayatıma bu denli karışmasına da izin vermezdim.

Son düzenleme:

aynısının tpkısını yasadım yalnz komşu deil uzak akrabaydı :) kesinlkle karıştmmmmmmmmm bağrdım çağrdmmm sewgilime söledim siliceksin annenden o kızı ve annen eklemicek diye:) ve silindi birdahada eklenmedi.. şuan nişanlıyım yaza düğünüm var mutluyum tepkini baştan koy derim

Tüm yorumları okudum ve aman yarabbi dedim...
Daha kimse bişey dememişken atarlanmış konu sahibi...
Sanırım egosunu tatmin etmeye gelmiş...
Allah gerekli kişilere sabır versin inşallah...

komşu kızı erkek arkadaşının annesinin onu facesinden sildiğini görünce bunu sadece senden bilecek ve onu umursayıp rahatsz olduğun için dalga bile geçicek eminm.böyle durumlarda bu böyledir..dahası kayınvaliden olacak kişi mahçup bile olucak eğer bu konu bigün komşu kızı ve annesi tarafndan açılırsa.ben olsam daha sakin olurum ve laf arasında bnm annemin facesinde eski sevgilim olsa tepkin ne olurdu derim yada kafasına dank ettiricek başka bişey.eğer sana saygısı sevgisi varsa zaten o kızı sildrmek için kendi harekete geçer.

Evet iste herkes burda yardimci olmaya calisiyor, o yine burnundan kil aldirmiyor. En iyisi okumamak ve yorum yapmamak bu gibi tiplere.

Estf. evet canim o resimdeki nisanlim ve benim :). cok sagol canim cok tsk ederim aminnn insallah Rabbim de senin yüzünü hic soldurmaz.

Madem ki arkadaşının kızı neden olamasın ki?
Sadece sevgili adı altında bu kadar müdahaleyi kendimde göremem şahsen...
Zaten hem komşular hem arkadaşının kızı hemde 1-2 telefonla görüşmek.
Sevgili bile olmamışlar derim ben ona,kısa bir flört...

Bence en doğrusunu yapıyorsunuz.Bulmuşsunuz hazır sevgili başkasına yar edilir mi edilmez.Bugun komşu kızı yarın bakkalın kızı,kasabın kızı derken liste uzar gider.
En iyisi annesine ve oğluna at gözlükleri alınız taksınlar sizden başka kimseyi görmesinler.Yoksa gözleri açılırda elalemin kızları oğlanı kapar.
Bu devirde evlenilecek erkek bulmak zor.Bulmuşken aman kaçırmayın

NOT:Sizli olarak saygı çerçevesinde yazdım.

Gozdems cok guzel bır yorum yapmıs, uzerıne soyleyecek sozum yok.

Konu sahibi, burdan gaza gelip de sevgilin ve annesine patlama. Çünkü önce kendi face hesabına bak, mesela benim hesabımda eski bir erkek arkadaşım duruyor. Yeni bir sevgilim olsa da büyük ihtimalle silmem, bunu onu sevdiğim için değil önemsemediğim içindir. Eğer silersem o çocuk yanlış şeyler düşünebilir. Dursun kenarda ne olacak ne zararı var
Kaldı ki senin durum apayrı bir olay, kadın o kızla zamanında arkadaş olmuş, kavga gürültü olmamış ve bu yüzden silme gereği duymamış. Kızın annenin face hesabında arkadaş olarak kaytlı olması onun gelini olduğu anlamına gelmiyor, bence öyle kalmasında bir sorun yok. Bir de saygı olayı var, o senin buyugun ve bir seyleri içinde halletmek zorundasın. Her duygunu k.v.de açamazsın, bişeyleri hazmetmelisin içinde, mecburen..

Tamam karışmayacağım diye bir cevap bekliyorum, lütfen burdaki insanlara kızıp yanlış bir hareket yapma..

eğer öyle birkaç günlük birşeyse ve sevgilimden ziyade ailecek görüşülen bir komşulukları varsa karışmazdım yani kendimde o hakkı görmezdim facede eklemese sonuçta sıkça görüşebilcek insanlar , amma şu an evliyim eşimin eski yıllarca beraber olduğu sevgilisi olsa kv facesinde o zaman da lafımı sokar kv ile arama mesafe koyardım

17 yaşında oğlu olan bir anne olarak yazıyorum.
Oğlumun sevgilisi... henüz sadece sevgilisi..
Kaldı ki karısı bile olsa farketmez..

Benim arkadaş listeme müdahale etmeye cesaret edecek..
Pehhh :))
O kadar uzun boylu değil
Ağzının payını alır oturur.
Kimsenin hayatına karışmam..
Hiç kimsenin de benim hayatıma, alanıma karışmasına da izin vermem.

kendı kaynanamla sevgılımın exini bi an facede ark olduklarını hayal ettım de
benım kaynana tel acmayı zor becerıyor

Birakin boyle sacma sapan isleri bence. sevgilimin eski kiz arkadasi sevgilimin annesiyle facebookta arkadasmis da... bu sorun olmus. boyle sacma sapan seylerin sorun edilmesini anlamiyorum , hicbir zaman da anlamayacagim. kendinize ya da iliskinize guvenmiyorsunuz sanirim.

gercekten de sevgilinize ve bu vaziyette annesine sabir diliyorum. boyle devam ederseniz yakinda biter bu iliski.

Nasıl bir hak çıkardın kendine ve nereden yola çıkarak? Kendini kısmen de olsa haklı bulmuş olmalısın ki buraya bir konu açtın. Diyelim kendince haklı olduğun sonuna vardın. Eylem nasıl olmalı ki bu hakkını konuşturabilesin? Son derece komik… erkek arkadaşının listesinde dahi olsa bence bir yere kadar sözün geçer… arkadaşlarına tamamen müdahale edemezsin. Kaldı ki annesi için ağzını bile açma bence.

Benim eski erkek ark. annesinin faceinde de eski kız ark vardı hem de uzun süren bir ilişkiydi hiç aklıma gelmedi sildirmek silsin demek ne munasebet kendimi öyle bir duruma düşüreyim.Belki kız ekledi kadın da kabul etti dedim geçtim,sonuçta bitmiş geçmiş şuan beraberiz diyebildim ama tabii senin de erkek arkadasın için için rahat ederek bunu düşünebilmen lazım.

Ayrıca sözlenmeyi düşünürken bu tarz detaylara takılmak bence saçma,sevgilin seninle beraberse gerisi seni ilgilendirmesin tabi bu karşındaki kişiye ve annesine olan guvenıne ve kendıne olan guvenıne bağlı.

Belki kız ekledi kadını kadın da arkadasının kızı kabul etmesin mi yani*

Senin yerinde olsam sözlenmeyi düşünürken böyle küçük şeylere takılcağıma neden bu kadar güvensiz olduğumu sorgulardım.

sayın konu sahibi,sevgilinizin annesinin feysindeki arkadaş listesinde ki komşu kızı (sevgilinizin kısa süreliği çıktığı kız) sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? siler ya da silmez,o yaştaki bir kadına ne yapacağını siz ya da oğlu söyleyemezsiniz.

ayrıca oğlunun demesiyle silse ne olur ki,size saygısından değil oğlunun ricasından silmiş olacak.bu mu rahatlatacak sizi?

size,sizin gibi bir k.valide diliyor ve saygılarımı sunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…