İlişki içinde yazdıysa evet aldatmaktır. Ama ilişki öncesi ise aldatmak sayilmaz. Eğer ilişki içinde yazmışsa siz niye kendinizi yıpratıyorsunuz ki. İnsan sevse gözü sevdiğinden baskasini görmez. Karşısındaki insan dünyanın en güzel/yakışıklı insanı olur onun gözünde. Kurtuldugunuza şükredin bence. Ha aldatilmayi sineye çekicem diyorsanız tabiki sizin karariniz ama bu aldatilmanin devamı gelir bilginize.3 yıllık bi ilişki durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Youtubeda saçını boyayan bi kızaKime yazdı? Bir ünlüye falan mı? Yoksa çevreden bir kıza mı? Yani Henry Cavil için sevgilim varken yazsam sorun olmaz ama gidipte sıradan birine yazarsam sıkıntı.
Yazma.3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Evet aldatmak buna niyetlenmektir ayrılırdım3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Hmm yok olmaz o adamdan. Ayrıl gitsin.Youtubeda saçını boyayan bi kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?