- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
Hayır sakın yazma3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Ama fiziksel mi ruh güzelliği mi3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Sadece bunu yazması değil seninle sevgili iken tanımadığı başka bir kızla yazismasida aldatmaktir benim gözümde. Uzak dur bacım3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Gördüğüm en güzel erkeksin yaz.3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
İsmail yk dan Allah belanı versin şarkısı sana gelsin de diyebilirGördüğüm en güzel erkeksin yaz.
Onu diyebilecek durumda değil, barışıp biraz daha aldatılmaya izin verip en son özgüven eksikliği ve türlü hakaretlerle terkedilecek gibi görünüyor. O zaman bile ağlayıp aşk acısı çekecek kıvamda olacaktır.İsmail yk dan Allah belanı versin şarkısı sana gelsin de diyebilir
O zaman çok yazık şimdiden.Onu diyebilecek durumda değil, barışıp biraz daha aldatılmaya izin verip en son özgüven eksikliği ve türlü hakaretlerle terkedilecek gibi görünüyor. O zaman bile ağlayıp aşk acısı çekecek kıvamda olacaktır.
Aman canım nesi zor ben 3 yıllık ilişkimi yeni bitirdim hiç umrumda bile değil. Kaldı ki bu herif seni aldatmış neyin acısını çekiyorsun. Salla gitsinBu olaydan sonra affedip hala konusmaya devam etmiştim zaten ama sürekli bunun konusunu açığ kavga etmekten başka bişey yapmıyoduk en sonunda kendimş tutucam yazmicam bi daha dedim 4 gündür yazmıyorum ama sankş 4 ay geçmiş gibi çok zor kolay değil
Sakin. Bedel odet.3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Yok canım olur mu hiç ne aldatması ?
Klavyesi sürçmüştür.
Arkadasi onun telefonunu kullanmistirKuzeni yazmıştır?
Gurursuzsan yaz tabi.3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Direk hayatından çıkar...3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?