Sevgilinizin başka birisine gördüğüm en güzel kızsın yazması aldatmak mı

Hayır sakın yazma
Bu soruyu sorman bile saçma bu kadar gurursuz olamazsın herhalde

Ayy bazı adamlar var ki sevdikleri yanlıs anlıycak diye yere bakarsk yürüyor incitmeden yormadan seviyolar. Böyle admalar varken gidip de bu hanzoları nereden buluyosunuz anlamıyorum bide aldatmak mı diye soruyosun. Erkekler birini sevince gözü kimseyi görmüyor ki...isterse dünyanın en güzel kadını olsun

Ama fiziksel mi ruh güzelliği mi
Bilemeyiz şimdi niyetini
İşin şakası tabiki o artık eski herkese yazan sevgili olmalı.
Sevgiliyken böyleyse, evlenince abbooooo neler neler görür o gözlerin

Sadece bunu yazması değil seninle sevgili iken tanımadığı başka bir kızla yazismasida aldatmaktir benim gözümde. Uzak dur bacım
Sakin yazma seni sevip sana değer verseydi gözü disarda olmazdı en güzel kızsın ne demek

Gördüğüm en güzel erkeksin yaz.

İsmail yk dan Allah belanı versin şarkısı sana gelsin de diyebilir
Onu diyebilecek durumda değil, barışıp biraz daha aldatılmaya izin verip en son özgüven eksikliği ve türlü hakaretlerle terkedilecek gibi görünüyor. O zaman bile ağlayıp aşk acısı çekecek kıvamda olacaktır.

O zaman çok yazık şimdiden.
Tolere ettikçe sevgilisinin yazma kat sayısı artacak ne yazık

Aman canım nesi zor ben 3 yıllık ilişkimi yeni bitirdim hiç umrumda bile değil. Kaldı ki bu herif seni aldatmış neyin acısını çekiyorsun. Salla gitsin

Sakin. Bedel odet.

Sevgilin çok çapkın biri ve sen daha yeni görmüşsün ve sevinmelisin, ya görmeyip ayakta uyutmaya devam etseydi seni? Sen onu artik yok saymalisin ki hayatına düzgün biri girsin bu ve bunun gibilerle ömür tüketmeyip, karşına düzgün birinin çıkmasına izin vermelisin...

ayyyy erkek musfettesi

yazistigi kiz da sanki ona kalmis, hahah ne tuhaf yaratiklar su erkekler. Arabayla slow motion yanasip laf atmakla ayni sey gibi

cahilligine, ahmakligina ver. ama ayril tabi ki

%1 ihtimal -> benimle sevgili olan birisi bunu yapamaz ben kabul etmem de ayril asiri derecede ama asssiiiiriiiiiiiiiii pisman olup surunurse baris ki tavsiye etmem
Olmasi gereken-> yuzune bile bakma, gitsin guzellerin pesinden kossun terbiyesiz saygisiz

Gurursuzsan yaz tabi.

Direk hayatından çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…