Sevgilinizin başka birisine gördüğüm en güzel kızsın yazması aldatmak mı

Gördüğüm en güzel kız... Yani o kızı senden daha güzel buluyor. Değmez. Sakın arama. Kıymetini bilecek birisi ile olmalısın.

3 yıllık sevgilim benle konusurken aramız da gayet iyiyken sosyal medyada gördüğü bi kıza yorum olarak bunu yazmış.durmadan aklıma bi kıza böyle bişey yazdığı geliyor sürekli ağlıyorum özgüvenim kendime saygım değerim kalmadı onunla konusmayı bıraktım ama çok da özlüyorum her şeyi bırakıp yazsam mı
Üzüldüm sizin adınıza. Kendini bilmezin biri, hep üzer sizi! Boşverin silin

Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama 1-2 kişi de bana yorum yazabilir mi? Erkek arkadaşım instagramda hesabı açık bir kızı takip etmiş. Kızın biraz açık fotoğrafları var. Kız da bunu geri takip etmiş. (Erkek arkadaşımın hesabı kilitli) yani erkek arkadaşım isteği onaylamış. Ben bunu bi şekilde gördüğümde bana dürüstçe mast yaparken eklemiştim o anlık nefsi bişeydi diyip engelledi kızı. Kafam inanılmaz karışık. Ayrılık muhabbeti yaptım. Kıza yazmadım etmedim o anlık bişeydi seni seviyorum böyle bişeyden kestirip ayrılmak istemiyorum diyor. Çok yalvardı kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? (Kızlar bu arada ben de seviyorum)

@CiRiLLA
@Margaret Hamilton
Yaptıkları yapacaklarının ön gösterimi. Ve gayet normal karşılıyor ve sizdende bunu normalleştirmenizi bekliyor. Normalleştirdiğiniz anda her şeye hazırlıklı olun!

Ayrıca mast için instagramdaki kızlarla takipleşmesi mi gerekiyormuş hemde profili açık bir kızla
Bunun için bir çok yöntem ve şey varken instagramda ekleşmek de ne bilim değil mi🤷🏼‍♀️

Back
X