Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hicbirsey yapmazdim
Aldatmak istiyorsa saten yapacakdir ben neyapsam bosuna kötükedihüso

Valla güzelim 43 yaşında tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş, insanları (işimden dolayı) bir bakışta tanıyabilen biriyim. Öyle hayal dünyasında yaşamam, gözlerimide hiçbir şeye yummuş değilim. Sadece daha mantıklı düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ki, eşinize güvenirseniz rahat olursunuz ama yok ben güvenmiyorum diyorsanız zaten şöyle bir ortamı gözden geçirmeniz lazım. Haa hiç kimseye tam güvenmemek lazım bak bunada katılırım. Ama beni iki göz süzen kadına tercih edecek erkek içinde kusura bakma uğraşamam.
Beni seven, sayan erkek her şeye gözlerini kapatıp nefsini köreltmelidir, çünkü ben öyle yapıyorum, öyleyse eşimde öyle yapacak ve kim ne yaparsa yapsın gözü gönlü kaymayacak. Kayıyorsa cehennemin dibine kadar yolu vardır. Neden kadını suçlayayım ki, tabiki eşimi suçlayacağım. Sevilmemiş sayılmamışım ki derim. Sevmeyen saymayan biri içinde kılımı bile kıpırdatmam ben.
Ayrıca kadın ve erkeğin iş ortamında arkadaş olması neden anormal olsunki, size bakarsak kadın ve erkek her daim aklı uçkurunda olan varlıklar. İşte ben bu konuda itiraz ediyorum. Yokmudur böyle vakalar vardır ama sanıyormusunuzki samimi olanlar illaki bir ilişkiye giriyor, yaaaa insanların içinde varsa zincire vursanız gene boynuzu yersiniz. Bunun arkadaşlıkla kankalıkla bir alakası yok.

Hiç bişey yapmam, niye arkadaşlarından uzaklaştırmak için uğraşayım ki.. Ben kadın - erkek arasında da kadın kadına yada erkek erkeğe arkadaşlık gib arkadaşlık olabileceğine inananlardanım.. İlla bir bayanla erkek samimi arkadaşlar diye birbirlerini yatağa atmak heveslisii olacaklar diye bir kural yok...
Eşimin de üniversiteden birsürü kız arkadaşı var benim de bir sürü erkek arkadaşım...
Hepsiyle de görüşürüz, gayet sammimiyiz, hatta 2 tanesini tanıştırıp evlendirdik bile...
Eşimin kankası Akçayda yazlık aldı ve oraya yerleşti, bu yaz programımız belli şimdiden, 1 hafta orda kalcaz 1 hafta da başka bireyerde masraf yarıya düştü heyo hey... :))

Kocalar zaten içlerinde aldatma çirkinliği varsa samimi arkadaşıyla olmak zorunda değil ki, zaten niyeti kötüyse senle hiç tanıştırmaz...

Bu iki yorumu da çok sevdim..a.s.
Yine yazasım geldi...kaydirigubbakcemile3
Olay zaten kendine güven ile alakalı..
Mesela ben kıskanç bir kadınımdır..
Ama arkadaşlarından kıskanmam..
Çünkü arkadaşlarınla neden bir işler çevirsin ki gözüme soka soka..:1shok:
He kadın kötü niyetli diyelim,sevgilime asılıyor,eeee o kadını bir şekilde alt ettik..
Diğer kadınların da mı peşine düşeceğim?
İşyerinde,okul hayatında,metroya bindiğinde,öğle yemeği için gittiği restaurantta....
Ohoooo ben sayısını bilmiyorum,bilen varsa ona göre alalım gardımızı..kafamçokkarıştı

amaannn eger istiyorsa sen neyaparsan yap istedigi kızla konusup istedigi haltı yer..
ama seni gercekten sevıyorsa sadece iş yada arkadaslık amacıyla kadınlarla muhattap olur..
hiç birşey için ugrasmam valla kendi degerimi düşüremem kötülemek felan bana uygun degil

bu konuda örnegım cok,
1.si mesela erkek tum kızlar kendıne aşık hayran gıbı gosterıp dıger kızların sarktıgını ıfade edebılır kız yıne kıskanır
2.si erkek kızla bulustuktan sonra evdeyım hayatım uyuyorum deyıp baska kızın evıne gıdebılır kızla görusebılır ya da iş zamanı ısteyım dıyerek sabıt bır ısı yoksa ıstedıgı haltı yıyıp caktırmayabılır
3.sü iş görusmesı dıye kızla flört edıp yemege neyım cıkabılır oglen yemeklerıne de cıkabılır
erkek hepsını duzenleyıp yapabılır.
kadının guvenmesı mıdır sorun evet guvenıyor ama gözlerın onunde bır olay oluyorsa da sessız kalmamalı, zaten gözun onunde bır olay oluyorsa sessız kalınca tepene cıkıyorlar cunku hadı bu da 5 olsn.

başka kadınlardan uzak tutulması gereken , başka kadınlara karşı zaafı olan erkeği hayatıma sokmak gibi bir aptallık yapmayacağım için ..
sanırım yakar sigarayı , atarım bacak bacak üstüne..izlerim olanları..

başka kadınlardan uzak tutulması gereken , başka kadınlara karşı zaafı olan erkeği hayatıma sokmak gibi bir aptallık yapmayacağım için ..
sanırım yakar sigarayı , atarım bacak bacak üstüne..izlerim olanları..

ahanda son nokta...
:roflol: :roflol: :roflol:

sevgilimi-kocamı fanusa koyar işe öyle yollarım.

ne uzak tutması; kaplan kafesine taklaşan çocuk mu karşınızdaki.
maşallah deve gibi adamlar hepsi.
nereye uzak kalıp nereye yaklaşması gerektiğini bilmeyen bir insanı hayatımda barındırmazdım zaten.
ben annesi miyim ki bununla konuş bununla konuşma diyeceğim.
tabiki de kadın arkadaşları olacak, aynen benim de erkek arkadaşlarım olduğu gibi.
nasıl o bana şundan uzak dur buna yakınlaş diye kumanda edemezse ben de onu edemem..

Ayyy be bacim o kadar seytan kadin varki sirf egosunu tatmin icin yuva bozmaktan kacinmiyorlar bak beni begendi beni tercik etdi ben koynuna aldi senin kocan diye msj cekenler bile var tahrik edebilmek icin adamin karisini , keske hic kimse ugrasmasa...
Maglesef ki maglesef bunlari duya duya yuvami kurtaracagim diye bir derde dusuyor kadin ortada yuva varmis gibi:kızgın:

Vallaha güzelim kimsenin namus bekcilgini yapacak degilim...:kahve:
Isim gücüm yok esimin etrafinda dolanan her kadini potansiyel bir tehlike olabilir düsüncesi ile kendimi yipratamam...:kahve:

Zerre kadar vicdani olan bir adam senin yukarda bahs ettigin kadinlara tav olacak kadar namuslu ve esini böyle bir durumla karsilastirmicak kadar sereflidir.....a.s

Allah Vicdansizlara catirmasin insallah fakat bana göre vicdansiz ile beraber olanda vicdansiz kadar vicdansizdir hatta daha beter bir vicdansizdir......:kahve:

ayy öle bayanlar var benim sevgilim eski iş yerindeyken kızlar çok vardı orda ama benmkisini ilgilendirmiodu knşmuo sevmez öyle şeyleri ama bitanesi knşmak istemiş bunla hoşlanmış falan önüne geçmiş buda uzaklaşmış...bana bunu üzlmiyim diye sora söledi tepem attı ama pek bişe demedimm.tabi o o işten bundan dolayı kkzlarla ayın ortamda blulnmak istemediginden dolayı ayrılmış benim bi hafta sora haberim olmuştu.ve ANLADIMKİ BENİM İÇİN İŞİNDEN ÇIKTI.
bence direk knş sen onun sevgilisini ve hakkın var o sana derdi direk tavrınıda yaprdı eminim..
ben rahatsız oluorum mesafe koy de.seviosa ciddiyse senle zaten oalcakları görürsün..

öyle demeyin ben chip taktırdım bayan konusuna duyarlı aynı zamanda kalp ritmine odaklı. şayet bayan kokusu mevcut kalp atışı hızlanıyorsa bana derhal sinyal geliyor koordinatları alıyor tepesine çöküyorum..
yoksa nasıl başedicem anam yaaw aah ahh :delphin:

öyle demeyin ben chip taktırdım bayan konusuna duyarlı aynı zamanda kalp ritmine odaklı. şayet bayan kokusu mevcut kalp atışı hızlanıyorsa bana derhal sinyal geliyor koordinatları alıyor tepesine çöküyorum..
yoksa nasıl başedicem anam yaaw aah ahh :delphin:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allah cezanı vermesin yarıldım gülmekten yaa :roflol:

neden uzak tutayım ki:delphin:
o kadarmı kendime güvenim yok:delphin:

sevgilimide kendime de güvenirim lakin kadınlara güvenim yok :1closedeyes:
çevre kötü kardeş..
ayartıp baştan çıkartabilirler benim herifçikimi:delphin:
oda naapsın erkek yani bi şekilde aklı kayar..
eşşeği sağlam kazığa bağladım ben..
herifi balkon demirlerine bağladım..
ihtiyaç anında çözüp değerlendiriyorum..
yemini suyunu eksik etmeyince sorun kalmıyor:delphin:
allah huzurumuzu bozmasın:1closedeyes:

EcinniliBarones cok komiksin çip mı taktırdın :)) sulu seni

ayy öle bayanlar var benim sevgilim eski iş yerindeyken kızlar çok vardı orda ama benmkisini ilgilendirmiodu knşmuo sevmez öyle şeyleri ama bitanesi knşmak istemiş bunla hoşlanmış falan önüne geçmiş buda uzaklaşmış...bana bunu üzlmiyim diye sora söledi tepem attı ama pek bişe demedimm.tabi o o işten bundan dolayı kkzlarla ayın ortamda blulnmak istemediginden dolayı ayrılmış benim bi hafta sora haberim olmuştu.ve ANLADIMKİ BENİM İÇİN İŞİNDEN ÇIKTI.
bence direk knş sen onun sevgilisini ve hakkın var o sana derdi direk tavrınıda yaprdı eminim..
ben rahatsız oluorum mesafe koy de.seviosa ciddiyse senle zaten oalcakları görürsün..

işinden ayrılıcak kadar cok sevıyor demek o da rahatsız olmus ilginçmiş,
tavır koymak onemlı canım haklısın :delphin:

sevmem öyle kadın- erkek arkadaşlığında samimiyeti ve laubaliliği...
slm vermek yeterlidir benim için...Fazla muhattaplığı sevmem...
Benim sevgilim benim erkek arkadaşlarımla yakın olmamı istemediği gibi bende sevgilimin kız arkdaşları ile yakın olmasını istemem...İş arkadaşı akrabası okul arkadaşı vs...Bana terstir bu durumlar... Hoş artık benim ne erkek arkdaşım var nedeonun kız arkdaşı var biz bu kuralı çok güzel uyguluyoruz...Rabbim bozmasın...
ama insanında içinde olmalı bazı şeyler...

Canım düşüncelerime tercüman olmuşsun ..Bizde aynı bu durumdayız ..Böyle olması bence en dogrusu en azından başımız agrımıyoo...

Valla güzelim 43 yaşında tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş, insanları (işimden dolayı) bir bakışta tanıyabilen biriyim. Öyle hayal dünyasında yaşamam, gözlerimide hiçbir şeye yummuş değilim. Sadece daha mantıklı düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ki, eşinize güvenirseniz rahat olursunuz ama yok ben güvenmiyorum diyorsanız zaten şöyle bir ortamı gözden geçirmeniz lazım. Haa hiç kimseye tam güvenmemek lazım bak bunada katılırım. Ama beni iki göz süzen kadına tercih edecek erkek içinde kusura bakma uğraşamam.
Beni seven, sayan erkek her şeye gözlerini kapatıp nefsini köreltmelidir, çünkü ben öyle yapıyorum, öyleyse eşimde öyle yapacak ve kim ne yaparsa yapsın gözü gönlü kaymayacak. Kayıyorsa cehennemin dibine kadar yolu vardır. Neden kadını suçlayayım ki, tabiki eşimi suçlayacağım. Sevilmemiş sayılmamışım ki derim. Sevmeyen saymayan biri içinde kılımı bile kıpırdatmam ben.
Ayrıca kadın ve erkeğin iş ortamında arkadaş olması neden anormal olsunki, size bakarsak kadın ve erkek her daim aklı uçkurunda olan varlıklar. İşte ben bu konuda itiraz ediyorum. Yokmudur böyle vakalar vardır ama sanıyormusunuzki samimi olanlar illaki bir ilişkiye giriyor, yaaaa insanların içinde varsa zincire vursanız gene boynuzu yersiniz. Bunun arkadaşlıkla kankalıkla bir alakası yok.

Canim sen beni yanlis anladin sanirim , Bende bir calisan bayanim hergun 100 lerce erkekler , kadinlar geliyor is yerime (samimi sakalasarak konustugum erkekde var esimin konustugu kadinda var ama dost, arkadas , kanki degil musteri ) ben her kadin potansiyel O... demiyorum zaten diyememde bende bir kadinim benim kizimda bir kadin annemede bir kadin yani kisaca her kadin zaten yanlis kadin degildir!!...
ama yokmu oyle O... lar hemde cok var ve onlar icin bazen sadece erkek olmasi yetiyor karsisindaki insanin (bu yabanci kadinlar icin daha cok gecerli) ama bazi kadinlarda kariyerli parali erkek manyagidir buda bir gerecek bunlara gozumuzu kapatmamiz aptalik olur bence...
yok canim adam namusunu korusun iyi tamam adam namusunu korusunda bir erkek Allah askina ne kadar namus meraklisi olur sorarim??.. onlar icin elerinin kiri övunc kaynagidir bir kadin tarafindan begenilmek!! ..
dogru ben kiskanc bir kadinim dedigim gibi ama bir baska kadini kiskanmam esimin tavrini kiskanirim eger yanis bir tavri olursa (bana gore tabi) o zamanda o hareketden hoslanmadigimi ve birdaha yapmamasi gerektigini soylerim tatliliga banganirsa baglanir baglanmasa tartisma cikar...
Kankilige gelince gene ben bir erkegin kadinin cok samimi olmasindan yana degilim nedenine gelince her sey yatak demek degildir duygular vardir ben esimin baska bir kadinla cok iyi anlasmasindan onla guzel vakit gecirmesinden , onla sinemaya gitmesinden, yemege cikmasindan dertlesmek babinda rahatsiz olurum , bugun guzel vakit gecire bilir ama yarin karsima cikip ben asik oldum diye bilir bu aldatma gibide degildir asik olmak!!...
ha adami surekli konturol altinda tutabilirmisin tabiki hayir ama mesafesini bilmesini saglaya bilirsin sinirlarini koyarak ortaya!!...
benim esim benim bir erkekle nekadar cok arkadas , dost olmami istemezse bende esimin bir kadinla dost olmasini hos karsilamam bu benim sahsi dusuncem herkezin dusuncesi kendini baglar ..

Back
X