Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim başıma geldi mesela işten bi kankisi vardı ama kızdan nefret ediyorum sevgilimse tam tersi kızı çok seviyor...kız çok laubali ben hiç hoşlanmam şahsen :)
o kızın konusu açıldıkça ben laf soktum kızı kötüledim ama kavga etmekten başka bi işe yaramadı hala onla ilgili bişey söylese bozuluyorum ama yapacak birşey yok sonuçta onun arkadaş çevresine karışamam şunla arkadaşlık et bunla etme diyemem :delphin:

aynı aynı aynı, sen laf sokup kötuluyorsun ancak kavgaya yarıyor degıl mı baska işe yaradıgı yok belkı a dam daha bıle arkadasına baglanıyordur hata işte bu yapılmaması gereken bı hareket..... bak örnek al burdan kaydirigubbakcemile3

İsterse herkes beni kınasın , bu konuda ben çok sertim...

Eşimin samimi olduğu bayan arkadaşı olmamalı ! Ben de hiçbir erkekle samimi olmam , o da olmasın.

O kadar erkek var samimi olacak , neden bayan canım...

Ben bunu istemem ,istemediğimi de bilir , çünkü o da istemez... Bilmem anlatabildim misengözlerimebaksanab

bunu ıfade etmenın bır yolu da belkı

gıdıp bır erkekle samımılesmek dişe diş olayı sonra begenmezse eger onun da

arkadasından uzaklasması olabılır

eşit olmalı ama bunu nasıl anlatmalı cokacimcoook

bunu ıfade etmenın bır yolu da belkı

gıdıp bır erkekle samımılesmek dişe diş olayı sonra begenmezse eger onun da arkadasından uzaklasması olabılır eşit olmalı ama bunu nasıl anlatmalı cokacimcoook

az çok huyunu suyunu öğrendiğin zaman , zaten onun da yapısını çözersin... Mesela senin erkeklerle olan samimiyetin konusunda ne tepki vereceğini bilirsin; bu konuda o da

duyarlıysa senin de aynı hareketi istemek en doğal hakkın olur..

Ama o bu konuda senin gibi düşünmüyorsa , yani o senden mesafeli olmanı beklemiyorsa sen ondan bunu nasıl istersin , ya da istersen ne kadar olumlu tepki verir orası meçhulCADIARZU

O yüzden diliyorum, herkes dengini bulsun. Kendisi gibi düşünen ,ortak doğrulara, ortak isteklere, ortak beklentilere sahip olduğu insanla yuva kursun :Saruboceq:O zaman her şey daha kolaylaşır...

Son düzenleme:
kendi uzak dursun bizim birşey yapmamızla olacak bir iş değil bu.

az çok huyunu suyunu öğrendiğin zaman , zaten onun da yapısını çözersin... Mesela senin erkeklerle olan samimiyetin konusunda ne tepki vereceğini bilirsin; bu konuda o da

duyarlıysa senin de aynı hareketi istemek en doğal hakkın olur..

Ama o bu konuda senin gibi düşünmüyorsa , yani o senden mesafeli olmanı beklemiyorsa sen ondan bunu nasıl istersin , ya da istersen ne kadar olumlu tepki verir orası meçhulCADIARZU

O yüzden diliyorum, herkes dengini bulsun. Kendisi gibi düşünen ,ortak doğrulara, ortak isteklere, ortak beklentilere sahip olduğu insanla yuva kursun :Saruboceq:O zaman her şey daha kolaylaşır...

evet katılıyorum denk olmalı bırbırıne. :teytey: kadın yapmıyorsa erkek de yapmamalı
a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben var ya aslında bir bayan sevgilime yanaşsa,

heyy hoopp noluyonuz kendinize gelın bakalım ne bu sammiyet

ates mı bastı kızım ne bu !! derdım,

sonra da sevgılımden lafı yirdim cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:

adam olsun kendını bılsın mi diyorsunuz?

evet öyle diyorum.
kadınlarla arasına kendisi bir mesafe koyabilmeli.
dışardan müdahele etmekle olmaz.
herkes karşısındakinin niyetini anlayabilecek kapasiteye sahip sanırım.

walla hiç öyle bi çabaya gerek yok....adamın yapacağı bir şey varsa niyeti varsa kendimizi de paralasak faydası yok bence...

her şeyin bir sınırı olmalı karşımızdaki insan da bu sınırı bilmeli...

evet öyle diyorum.
kadınlarla arasına kendisi bir mesafe koyabilmeli.
dışardan müdahele etmekle olmaz.
herkes karşısındakinin niyetini anlayabilecek kapasiteye sahip sanırım.

aslında bence de kendısının farkında olması lazım ve bızım hıc kılımızı kıpırdatamıcak sekılde umursamayabılecek durumda olmamız lazım, yani aslında bız karısmadan kendını koruyabılmelı ve hareketlerıne mukayet olmalı...
bu cok sacma, pekı neden erkekler saga sola sarkıyor ... yapmasalar ama demek farkında olmamayı secıyorlar.
:1ninca:

Back
X