sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

Ben sinirlendiğimde birden sus pus olması karşımda gık diyememesini çokkkkkk sevdim canım kocam benim.
Eh olsun okadar 7 yaş küçük benden.

Bilmiyorum esasen.Zamanla oldu.Sanırım bana olan ilgisi,verdiği değer ve çok iyi anlaşmamızdı sebep.Ya da bilmiyorum gerçekten. =) Bir şekilde çok sevdim ve neden diye sorgulamadım.Şu an sadece şükürler olsun ki hem kalbime hem mantığıma uyan bir ilişki yaşıyorum.

Allah bozmasın o zaman

ben sevgilimin düşüncelerine aşık olmuştum tabi oda benim düşüncelerime bizim ilişkimiz mantıkla başladı sonra sevgi doğdu

O kadar çok ısrarcıydıki onunla sevgili olmam için.Sanırım bu yönü hoşuma gitti.Tanıdıkçada çok çok sevdimmmm balımı

kaşlarına değen kirpiklerine, ışıkta kıstığı gözlerine, o gözlerle baktığı her noktayı kıskanıyorum aşkım çok özledimmm

sadakatine, güvenine ve en önemlisi bana verdiği huzura.. yanındayken kendimi dünyadaki tek kadınmışım gibi hissettirdi hep. ondan önce hiç böyle hissettiğim olmamıştı, prensesiyim ben onun

ben hayatı daima eleştiren ve derinliklerine kadar irdeleyen bir insanım, çoğu zaman bu düşüncelerim beni zehirler ve yorar. hayatı ve hayatın içindekileri anlamlandırmadan onu yaşama eylemine dönüştüremem. sevdiğimse benim tam aksimdir, hayatı olduğu gibi kabul eden ve onu sorgulamadan yaşayan, eğlenebilen birisi. ben onun bu özelliğini sevdim çünkü birbirinin karşısında duran zıtlıklardır insanları bütünleyen... benim bir yanım içine göçmüştür o ise bir yanını sivriltmiştir ve bütünleşiriz. izler kalır, uymakta zorlanabilir bazen bu parçalar ama şu var ki "zaman" o zıtlıkların birbirini görüp, tanımalarına izin verir ve geride korkulacak bir şey kalmaz...

sevdiğimin bu yanını sevdi isem, en çok bu yanından nefret etmişimdir aynı zamanda. çünkü o bana görmekte başarısız olduğum şeyleri gösterir, ben de ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…