- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
ben sevgilimin düşüncelerine aşık olmuştum tabi oda benim düşüncelerimebizim ilişkimiz mantıkla başladı sonra sevgi doğdu
sadakatine, güvenine ve en önemlisi bana verdiği huzura.. yanındayken kendimi dünyadaki tek kadınmışım gibi hissettirdi hep. ondan önce hiç böyle hissettiğim olmamıştı, prensesiyim ben onun
Bende bende bende söylimBakisina gülüsüne sesine ... Hep dinler Sabirla yanimda olur bazende gicik eder Ama Konsutukca paylastikcada yasadikca daha cok seviyorum Ömrümü
Sessiz diye etkilendim konuşmuyor ya gerekli olmadıkça evet hayır orada bilmiyorum telsiz konuşması gibi..Yani konuşmak çok önemliymiş meğer aşk nereye kadar?oturup aşkla mı sohbet edeceğim ben ..
Ağırbaşlı dedik beyfendi her harekete kalkışı 20 dakikayı buluyor..Bayıldım aneemm öff!
Çok karizmatik dedik tepki vermiyor yüzü heykel gibi alooo kime diyorum diye bağırmak geliyor içimden tutup sallasam ..napar aceba?
Huzur filan var evet ama hareket lazım hep ben hep ben ya sen?Biraz da çalıma geçsen yavrım? Ben gülecem ben gidelim diyeceğim ben barışacağım orıvar..
Bilemiyorum aşk sürüyor ...Napalım ben aktivasyon elemanı olacağım evin öyle görünüyor..:82:
beni çok sevdi bende kayıtsız kalamadım
kendi gibi oluşu..olduğu gibi..
acaba nasıl davransam da etkilesem modlarına girmeyişi..
gözlerime bakarken gözlerinin dolması,nasıl da iyi ettin girdin hayatıma der gibi bakarken..hayranlıkla..
seviyorum onuaşıkımm
.
bende kendini görmesine
onda kendimi görmeme asik oldum
sabrina
merhametine
Kalbine
gülüsüne
boyuna posuna
gözlerinin gülüsüne
masumluguna
bana olan hayranligina
sematikligine
sahiplenmesine
deger verisine
beni gözünden sakinmasina
kiskancligina
kiyamamasina
vs
vs
.
.
.
listem uzaaar gider hepsini sayarsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?