sevgilinizin/eşinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

Bende bende bende söylim Bakisina gülüsüne sesine ... Hep dinler Sabirla yanimda olur bazende gicik eder Ama Konsutukca paylastikcada yasadikca daha cok seviyorum Ömrümü

Sessiz diye etkilendim konuşmuyor ya gerekli olmadıkça evet hayır orada bilmiyorum telsiz konuşması gibi..Yani konuşmak çok önemliymiş meğer aşk nereye kadar?oturup aşkla mı sohbet edeceğim ben ..
Ağırbaşlı dedik beyfendi her harekete kalkışı 20 dakikayı buluyor..Bayıldım aneemm öff!
Çok karizmatik dedik tepki vermiyor yüzü heykel gibi alooo kime diyorum diye bağırmak geliyor içimden tutup sallasam ..napar aceba?
Huzur filan var evet ama hareket lazım hep ben hep ben ya sen?Biraz da çalıma geçsen yavrım? Ben gülecem ben gidelim diyeceğim ben barışacağım orıvar..

Bilemiyorum aşk sürüyor ...Napalım ben aktivasyon elemanı olacağım evin öyle görünüyor..:82:

inşallah oda sana baka baka biraz hareketlenir

Kız arkadaşına olan sevgisine,saygısına,verdiği değere tutuldum..Sonra da eşi oldum

Kız arkadaşına olan sevgisine,saygısına,vermiş olduğu değere tutuldum.Sonrada eşi oldum

kendi gibi oluşu..olduğu gibi..
acaba nasıl davransam da etkilesem modlarına girmeyişi..
gözlerime bakarken gözlerinin dolması,nasıl da iyi ettin girdin hayatıma der gibi bakarken..hayranlıkla..
seviyorum onu aşıkımm

.

bende kendini görmesine
onda kendimi görmeme asik oldum

sabrina
merhametine
Kalbine
gülüsüne
boyuna posuna
gözlerinin gülüsüne
masumluguna
bana olan hayranligina
sematikligine
sahiplenmesine
deger verisine
beni gözünden sakinmasina
kiskancligina
kiyamamasina
vs
vs
.
.
.

listem uzaaar gider hepsini sayarsam
.

kısacası her şeyine sanırım

kocacığımın öncelikle boyuna ve uzun bacaklarına

karakterine,

anlayışlılığına,

sinirlerini resmen aldırmış gibi davranışına,

efendiliğine,

en önemlisi girdiğimiz ortamlarda ya da başbaşayken yaptığı esprilerle milleti gülme krizine sokuşuna

aşık oldum,hala da aşığım allahım bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…