- 11 Ağustos 2019
- 13
- 2
- 36
- 28
- Konu Sahibi Karanfilkokulu
-
Bu olaydan birkaç gün sonra acana ilişkimize kısa bir ara mı versek dedi de bende bundan başka bir neden bulamadım ve çok da utandım açıkçasıahahah ya bunun için ayrılır mı insan :)
ha bundan soğuduysa o adamdan bi .ok olmaz, yahu insansın yarın öbür gaz da kaçacak onun yanında. benimki pembe pırt diyip geçiceksin. ohhoooo... :)
tabi gönül ister hep piremses gibi olalım ama ev hali yani.
ve buun sormak bu foruma üye oldun ?Bu olaydan birkaç gün sonra acana ilişkimize kısa bir ara mı versek dedi de bende bundan başka bir neden bulamadım ve çok da utandım açıkçası
Ayrılmaz bu yüzden tabiki soğuk davranmıyordur sana öyle geliyordur .bi dahasına dikkatli ol .aynı evde kalıyorsun takıldığın şeye bakKızlar geçenlerde erkek arkadaşımda kalmıştım. Sabah şifonu çekmeyi unutmuşum. Sonrasında fark ettiğimde geç oldu ve erkek arkadaşım lavaboya girdi şifonu çekti. Küçük tuvaletimi yapmıştım ama çok utandım yine de. O günden beri bana soğuk davrandığını hissediyorum. Sizce bu yüzden ayrılır mı benden
Evetve buun sormak bu foruma üye oldun ?
Aynı evde kalmıyoruz ben sadece birkaç günlüğüne onun evine gitmiştimAyrılmaz bu yüzden tabiki soğuk davranmıyordur sana öyle geliyordur .bi dahasına dikkatli ol .aynı evde kalıyorsun takıldığın şeye bak
Sen bu konudan baya etkilenmişsin belli .kullanıcı ismini de o yüzden mi öyle yaptın ?Aynı evde kalmıyoruz ben sadece birkaç günlüğüne onun evine gitmiştim
Neden ara veriyomus ilişkiye sordunuz muBu olaydan birkaç gün sonra acana ilişkimize kısa bir ara mı versek dedi de bende bundan başka bir neden bulamadım ve çok da utandım açıkçası
Evet gerçekten çok etkilendim kafama taktım. Ama kullanıcı ismimim bununla alakası yok. Nedense bir an böyle bir şey aklıma geldi kullanıcı ismi olarakSen bu konudan baya etkilenmişsin belli .kullanıcı ismini de o yüzden mi öyle yaptın ?
Evet sordum. Sıkıldığını söyledi sadece.Neden ara veriyomus ilişkiye sordunuz mu
Bilinç altına işlemiş yeminlen.sevgiline bi banyo kokusu al affettir kendiniEvet gerçekten çok etkilendim kafama taktım. Ama kullanıcı ismimim bununla alakası yok. Nedense bir an böyle bir şey aklıma geldi kullanıcı ismi olarak
Başka çiçeklere konup tekrar size dönücek iliskide ara vermek ne anlamam ya. Ama o olaya çok takılmayınEvet sordum. Sıkıldığını söyledi sadece.
Allah affetsin sesli güldümSen bu konudan baya etkilenmişsin belli .kullanıcı ismini de o yüzden mi öyle yaptın ?
Sen bu konudan baya etkilenmişsin belli .kullanıcı ismini de o yüzden mi öyle yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?