Sevgilinizin evinde şifonu çekmeyi unutmak

Yaaa cok sacma bir anim geldi aklima.
Benim kisisel hijyen konusunda esini benzerini gormedigim, yikanmaktan cildi soyulan, yüzüne binbir çeşit krem süren, tuvaletten çıktıktan sonra etrafın b.k degil kozmetik koktugu bir sevgilim vardi.
Bir gün evde klozette cok igrenc birsey gordum ama adlandiramadim.
Böyle sari bir su. Ciş gibi. Ustunde de nokta nokta bir sürü siyah minik sey. Killarini kesti atti desem cocuk slavdi,sapsariydi. Zaten göğsünde bile 3 tel kili olan- söke birsey. Kili da yok.
Igrendim ama anlayamadim da. Soramadim da utanmasin diye...
Yine de aklımi kurcaladi.
Birkac gun sonra kahvaltidan kalktik. Bulasiklari yıkarken caydanligi aldi tuvalete gitti, atti bütün demi klozete!
O zaman anladim o görüntünün ne oldugunu 😅
Sevgilin de o sari sari eserini gorunce bir yüzünü buzmustur. Ama terkedecek kadar da degil yani.

Son sayfalari yeni gordum. Zaten ayrilmak istemis.
Bence sebebi tuvalette degil yatakodasinda arayin. Belki de o klasik, turk filmlerinde bol bol gördüğümüz kizla gereken yakinligi sagladiktan sonra ayrilan andaval tayfasindandir

Son düzenleme:
İyi tarafından bak bir de büyüğünü unutabilirdin.
::)
Arada gerçekten sevgi oluşmadıysa soğumuş olması bir ihtimal tabii.

Yaaa cok sacma bir anim geldi aklima.
Benim kisisel hijyen konusunda esini benzerini gormedigim, yikanmaktan cildi soyulan, yüzüne binbir çeşit krem süren, tuvaletten çıktıktan sonra etrafın b.k degil kozmetik koktugu bir sevgilim vardi.
Bir gün evde klozette cok igrenc birsey gordum ama adlandiramadim.
Böyle sari bir su. Ciş gibi. Ustunde de nokta nokta bir sürü siyah minik sey. Killarini kesti atti desem cocuk slavdi,sapsariydi. Zaten göğsünde bile 3 tel kili olan- söke birsey. Kili da yok.
Igrendim ama anlayamadim da. Soramadim da utanmasin diye...
Yine de aklımi kurcaladi.
Birkac gun sonra kahvaltidan kalktik. Bulasiklari yıkarken caydanligi aldi tuvalete gitti, atti bütün demi klozete!
O zaman anladim o görüntünün ne oldugunu 😅
Sevgilin de o sari sari eserini gorunce bir yüzünü buzmustur. Ama terkedecek kadar da degil yani.

Son sayfalari yeni gordum. Zaten ayrilmak istemis.
Bence sebebi tuvalette degil yatakodasinda arayin. Belki de o klasik, turk filmlerinde bol bol gördüğümüz kizla gereken yakinligi sagladiktan sonra ayrilan andaval tayfasindandir
Yatak odasında benden soğumasın neden olacak bir şey olmadı aslında. Zaten o gece herhangi bir şey de yaşamadık sadece sarılıp uyumuştuk.Ama bahsettiğim tuvalet olayından sonra bana çok soğuk davrandı. Önce ara verelim ilişkimize dedi. Sonra da ayrılmak istediğini söyledi. Bende bu nedenden başka bir neden bulamadım ama şu an kendimden çok utanıyorum gerçekten. Ama çoğu kişi de sadece bu nedenden ayrınılmaz diyor. Anlattığınız olayda Eğer sizin sevgiliniz çişini yapmış olsaydı mesela sizde ayrılmak ister miydiniz

Back
X