sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elfida derdim rep değil demiştim ama bana eksi rep vermiştin içimde kalmıştı şimdi söyledim der yani kendi çelişkisini görmez ve gider.....kaydirigubbakcemile3

İyi geceler Elfida...:gitme:

Allah sizi netmesin kızçeler yaa ...
Konusu büyütülecek bişey olsa birde.
Kımseyi kınamak da istemiyorum ama doğruyu gösteriyoruz anlamıyor yanlışını kabul etmiyor.
Kimse kimseye aptal demiyor ama bir dengesizlik var bu kesin.
Ama o dengesiz biz değliz işte.
Kolonya dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannediyor.
Oysaki düyanın kuralları var.
O da bunu inatla kabul etmiyor.
ınsanların ahlak değerleri vardır.
Senin yoksa da karşındakinin vardır ama vardır.
Bu değeleri sağlayamazsan padişah gelse seni istese o adama seni almaaz canım.
Ya kendini toplarsın ya toplarsın.
Yok ilişkide boyut arttıkça bağ sıkılaşırmışlar falan palavra.
Herşeyin dozu vardır.
Kankiyle yatmak mı?!
ışte bu overdose olur.
Ya senden birşeyler götürür.
Ya da karşındaki senle evlenirse karşındakine iki adet kafa çıkıntısı sağlar.
E bu çıkıntıların ne olduğu da belli kalsiyum esaslı hidroksi apatit hammaddeli sert bişey

Kız Kolonya,çekilmişsin kenara kıs kıs gülüyorsun zannımca,delinin biri kuyuya bir taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış..Sen gerçek misin,yoksa Banu Alkan gibi her haltı anladığın halde üç maymunu mu oynuyorsun.
Benden sana bir tavsiye,manastıra kapan,sonra ordan bir pederi ayart onu da dininden imanından et he he,nası ama? naniknanik

Sen hep kendini bilicen, Geçme sınırını çizicen,Önce rütbeni bilicen,Herkes kendini bilecek,Durma sınırını çizecek:sm_cool:

sevgilimin kankisi ile sevgilimin olmadıgı bi ortamda görüşmem söz konusu olamaz (msn tel falan da dahil)
sevgilimin yanında bunları söyleyemiyeceğine göre bataklığı baştan kurutmuşum demektir

ben bu konuyu çok seviyorum ya.
kafamı boşaltıyorum bu konuya girince..

Hiç başıma gelmedi inş.da gelmez kafamçokkarıştı

kolonyanın 2 mesajını okudum, 2 si de eğlenmek amaçlı açılmış, anlattığı mevzuuların gerçek olduğunu sanmıyorum. Garip hadiseler yaratıp bunlara yapılan yorumlarla eğlenen, kendince alaya alan bir psikoloji. Sahte bir kişilikle yazdığına inanıyorum ben. Takılıp şaşmayın derim. Hayat böyle akmıyor çünkü, bu kadar basit ve boş değil.

Yaaa kaapansın artık şu konuu sıktı mide bulandırdı ıyyyyyyyyyyyy ilk ve son yorumummm böööööööööööööööööööööööö.......yasakkelime

fikrini begenmedım peder 1 tane degıl mı :dilcikar:

ben bu konuyu çok seviyorum ya.
kafamı boşaltıyorum bu konuya girince..

zemuszemuszemuszemus
güzel demi konum, ben bıraz sıkılıyorum açıkcası ama dün mesela cok sıkkındım aglıyıp duruyodum ıyı geldı yorumlarınız hepınızın.

fikrini begenmedım peder 1 tane degıl mı :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tepine tepine gülesim var...

Yaaa kaapansın artık şu konuu sıktı mide bulandırdı ıyyyyyyyyyyyy ilk ve son yorumummm böööööööööööööööööööööööö.......yasakkelime

ay mıdemı bulandırdın
baska yere cıkar lutfen

hem nasıl bır yorum bu boyle ? lmaz:

tepine tepine gülesim var...

tepin bebeğim, tepin sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…