sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kişi kendinden bilir işi diyen eyy patiska,

ben kendimden bişey bilemedim ama senden çok şey bildim.ilk defa sen gibisini gördüm....

hiç olmazsa yediğim haltları vatan kurtaran aslan edasıyla anlatmadım...çünkü allaha şükür ar perdem sapasağlam zemuszemus

yazık yazık sen kalk yüksek tahsil al belli yaşa gel sonrada burda herkesi kendine güldür hemde aklı sora dalga geçtiğni sanırken laelaelaelaelae

ibretlik insansın yemin ederim..bir insan için en ağır şeydir herhalde aleme ders olunası acınası bir yaşam sürmek...allah bizi senin gibi olmaktan korusun...

Bence psikolojisi bozulmuş, depresyonda olan bir insana böyle mesaj yazmamalısınız...
Siz yazanları uyarmıştınız daha önce, hatırlar mısınız?

Bence psikolojisi bozulmuş, depresyonda olan bir insana böyle mesaj yazmamalısınız...

Siz zekaya yönelik şeyler yazmıştınız..Ben de dahil bir çok kişi doğru bulmamıştık bu yorumunuzu...Aynı şey olsa gene aynı şeyi yazarım...

Ahlak ayrı bir şey...Bir kişi uyarılır ve buna rağmen yanlışa devam ediyor ve bununla yetinmeyip kendisine yardım etmeye çalışanlara yanlış şeyler söylüyorsa ,mazlumu oynama kalkıyorsa kendi haline bırakılır..Ki zeki biri bana göre hala...Ama zekayı nasıl ve ne yönde kullandığın önemli.Benim mesajlarımda küçümseme ,aşağılama yok...Bu şekilde davranırsa istediği şeylere kavuşamayacağı düşüncesini belirtme durumu var...

Bağlantı bu şekilde...Kendi yazdığınız küçümseyici mesajla bir tutmayın ve beni polemiğiniz içine çekmeye çalışmayın...sositososito

arkadaşın depresyonda olduğunu sanmıyorum; zira en son aslında kankisi daha yakışıklı diyordu

arkadaşın depresyonda olduğunu sanmıyorum; zira en son aslında kankisi daha yakışıklı diyordu

O zamanlar depresyondaydı..Kankinin yakışıklılığı ve ilgisi depresyondan çıkarmış demek ki..kaydirigubbakcemile3

tuce katılıyorum sana canım..gayet aklı başında...böyle yapmaya devam ederse kendi kaybeder..

O zamanlar depresyondaydı..Kankinin yakışıklılığı ve ilgisi depresyondan çıkarmış demek ki..kaydirigubbakcemile3

olabilir evet kaydirigubbakcemile5

tuce katılıyorum sana canım..gayet aklı başında...böyle yapmaya devam ederse kendi kaybeder..

kaybettikleri yeterince büyük şimdiden, toparlanmak lazım ama toparlanmış hali buysa bilemiyorum

bu yazdığınız yorum bana değil bir başka arkadaşıma yapılmıştı sizin tarafınızdan...o gayette güzel yazmıştı mesajlarınız çelişkilerle dolu şeklinde... yani sizin şimdi düşündüğünüz şeylere benzer şeyler...ama siz hatalısınız böyle yazmayın demiştiniz... kişiler nasıl yorum yapması gerektiğini sizden öğrenecekmiş gibi...
benim yorumuma gelince...
zekasından zerre kadar şüphe ederek yazmamıştım ben... hatta çok zeki ancak bu zekasını insanlarla dalga geçmek için kullanıyor....bile bile hemde...insanlar ona yardım etmeye çalışırken...kendini acındırarak...
polemik çıkarmak isteseydim o gün yapardım... buna niyetim yok... ama biri bir şey söylüyorsa kötü niyetli olduğu için değil sadece isteyene istediğini vermeyi sevdiği içinde olabilir...
suçlamadan, yargılamadan önce bunu bir düşünün...yerimseniben

ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız bakalım?
bır geldım de topıgım baş köşede oturuyor wallaha :))
herkes asagıda birikmiş, çekinmeyın yazın bırer kuble si buble de nasıplenelım
hadı bakalımm pamuk yorumlar cebe

şakalarım bırer yanlara kankimden eser yok şu an esas oglanla konusuyor
atısıyorum, bır senı kımse almaz dıyor herkesın paçasına evlenelım dıye yapısıyorsun dıyor
bır de evlenıcem senlle dıyor mutlu degılım açıkçası ayrılma k ıstıyorum olmaz dıyor

tesekkur ederım, gercek bu ısteyene ıstedıgını verıyorum benden aptal oldugumu duymak ıstıyorsan aptalım derım aptallık gösterırım.. pıskolojım bozuk, aglıom gelmeyın ustume

benim yorumum değildi depresyonda olduğu zaten... bilmem kim hangi durumda...
kolonyanın kendisine yardım etmek isteyen insanlara nasıl davrandığını görünce eski bir konuyu hatırladım o kadar...

Siz başkasına yazdığım mesajın üzerine bana yazdınız üstteki mesajı ve sizin meajınız zekası ile ilgiliydi..Herkes benden öğrenicekmiş gibi yazdım öyle mi ?

Benim mesajıma benzer bir sürü mesaj geldi ve sizin yorumunuz eleştirildi o gün eğer hatırlarsanız..Ama sadece benimki aklınızda kalmış demek ki..Bir sürü kişi mesaj yazınca belki hatanızı anlamışsınızdır,tekrarlamazsınız bundan sonra...

siz bana eksi rep vermiştiniz oradan aklımda siz kalmışsınız...
diğer arkadaşlar yapmadı öyle bir şey...
neyse...
siz anlamayacaksınız, bende anlatamayacağım anlamak istemiyorsunuz çünkü...

siz bana eksi rep vermiştiniz oradan aklımda siz kalmışsınız...
diğer arkadaşlar yapmadı öyle bir şey...
neyse...
siz anlamayacaksınız, bende anlatamayacağım anlamak istemiyorsunuz çünkü...

Siz de bana özel mesajdan gönderemediğiniz için eksi reple karşılık vermiştiniz..hahaha konuya bak sen bunu yazdın ben bunu yazdıma döndü..

İçinizde kalmış hala bazı şeyler..evet anlatmayın anlamak istemiyorum..sizin anlamak istemediğiniz gibi...:umursamaz:

tesekkur ederım, gercek bu ısteyene ıstedıgını verıyorum benden aptal oldugumu duymak ıstıyorsan aptalım derım aptallık gösterırım.. pıskolojım bozuk, aglıom gelmeyın ustume

bozukmuş hala psikolojisi gördünüz mü?
ağlama kolonya, büyü artık biraz...

evet evet o benim işte...:kedi:
nasılda hatırladık birbirimizi...opuyorumnanaktan
çıktı içimden artık özgürüm...kaydirigubbakcemile3
:lepi:

evet evet o benim işte...:kedi:
nasılda hatırladık birbirimizi...opuyorumnanaktan
çıktı içimden artık özgürüm...kaydirigubbakcemile3
:lepi:

Ben hiç unutmam..zemuszemus

Arkadaş listesinde olmayanlara nasıl özel mesaj gönderileceğini keşfedemeyip , eksi rep vermesinin nedenini buna bağlayıp zeka konusunda yorum yapan birini..Yani rep derdinde olan birini..Ne ilginç demi hem derdim rep değil diyerek burada siz bana eksi rep verdiniz ondan sizi unutmadım demek ...kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
beni unutmayın anacım...opuyorumnanaktan
iyi geceler yapımda ve yayında emeği geçen herkese....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…