Önüne gelenle yatan hele hele sevgilisinin kankileriyle cevizler kıran bir kızı kimse kolay kolay nikahına almak istemez..
Ahlaksızca davranışları olan,sevgilisine,nişanlısına ,eşine,çocuklarına zulmeden,aldatan,şiddet gösteren,yalanlar söylen bir adam söz konusuysa büyük çoğunlukla boşan ya da ayrıl denir...Zaten olması gereken ve tutarlı olan da budur...Bunun aksini savunan mı iyi yorum yapıyor anlamına gelir ???-tatlicadiarzu- Okypete de aklı başında sağlıklı düşünebilen insanlardan olduğu için yorumları bu yönde...
Kimse kimseyi ölümününe bekar kalsın diye uğraşmaz..Burda hangimiz hangimizi tanıyoruz ya da birimizin birimizden ne gibi bir art niyeti,çıkarı olabilir ki ?
Sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş,ahlaksızlıkları midesi kabul edebilicek durumda olmamalı kişi.....
Kişi hatalıdır,sağlıklı düşünemiyordur,burada herkes elinden geldiğince doğru yolu göstermeye çalışır..Ama kişi hatasının farkındaysa ve ısrarla devam edip kendisine yardımcı olmaya çalışanlara nerdeyse hakarete varan boyutlarda cevaplar vermeye başlamışsa ...
O kişi için üzülmeye,yol göstermeye değmez..Ona yardım etmeye çalışanları üzer ve yavaş yavaş çevresinde kimse kalmaz...
Gittiği karanlık yol kısalacağına daha da büyür....
Bence psikolojisi bozulmuş, depresyonda olan bir insana böyle mesaj yazmamalısınız...
Siz yazanları uyarmıştınız daha önce, hatırlar mısınız?
Bence psikolojisi bozulmuş, depresyonda olan bir insana böyle mesaj yazmamalısınız...
Siz yazanları uyarmıştınız daha önce, hatırlar mısınız?
arkadaşın depresyonda olduğunu sanmıyorum; zira en son aslında kankisi daha yakışıklı diyordu
O zamanlar depresyondaydı..Kankinin yakışıklılığı ve ilgisi depresyondan çıkarmış demek ki..kaydirigubbakcemile3
tuce katılıyorum sana canım..gayet aklı başında...böyle yapmaya devam ederse kendi kaybeder..
Siz zekaya yönelik şeyler yazmıştınız..Ben de dahil bir çok kişi doğru bulmamıştık bu yorumunuzu...Aynı şey olsa gene aynı şeyi yazarım...
Ahlak ayrı bir şey...Bir kişi uyarılır ve buna rağmen yanlışa devam ediyor ve bununla yetinmeyip kendisine yardım etmeye çalışanlara yanlış şeyler söylüyorsa ,mazlumu oynama kalkıyorsa kendi haline bırakılır..Ki zeki biri bana göre hala...Ama zekayı nasıl ve ne yönde kullandığın önemli.Benim mesajlarımda küçümseme ,aşağılama yok...Bu şekilde davranırsa istediği şeylere kavuşamayacağı düşüncesini belirtme durumu var...
Bağlantı bu şekilde...Kendi yazdığınız küçümseyici mesajla bir tutmayın ve beni polemiğiniz içine çekmeye çalışmayın...sositososito
bu yazdığınız yorum bana değil bir başka arkadaşıma yapılmıştı sizin tarafınızdan...o gayette güzel yazmıştı mesajlarınız çelişkilerle dolu şeklinde... yani sizin şimdi düşündüğünüz şeylere benzer şeyler...ama siz hatalısınız böyle yazmayın demiştiniz... kişiler nasıl yorum yapması gerektiğini sizden öğrenecekmiş gibi...
benim yorumuma gelince...
zekasından zerre kadar şüphe ederek yazmamıştım ben... hatta çok zeki ancak bu zekasını insanlarla dalga geçmek için kullanıyor....bile bile hemde...insanlar ona yardım etmeye çalışırken...kendini acındırarak...
polemik çıkarmak isteseydim o gün yapardım... buna niyetim yok... ama biri bir şey söylüyorsa kötü niyetli olduğu için değil sadece isteyene istediğini vermeyi sevdiği içinde olabilir...
suçlamadan, yargılamadan önce bunu bir düşünün...yerimseniben
arkadaşın depresyonda olduğunu sanmıyorum; zira en son aslında kankisi daha yakışıklı diyordu
Siz başkasına yazdığım mesajın üzerine bana yazdınız üstteki mesajı ve sizin meajınız zekası ile ilgiliydi..Herkes benden öğrenicekmiş gibi yazdım öyle mi ?bu yazdığınız yorum bana değil bir başka arkadaşıma yapılmıştı sizin tarafınızdan...o gayette güzel yazmıştı mesajlarınız çelişkilerle dolu şeklinde... yani sizin şimdi düşündüğünüz şeylere benzer şeyler...ama siz hatalısınız böyle yazmayın demiştiniz... kişiler nasıl yorum yapması gerektiğini sizden öğrenecekmiş gibi...
benim yorumuma gelince...
zekasından zerre kadar şüphe ederek yazmamıştım ben... hatta çok zeki ancak bu zekasını insanlarla dalga geçmek için kullanıyor....bile bile hemde...insanlar ona yardım etmeye çalışırken...kendini acındırarak...
polemik çıkarmak isteseydim o gün yapardım... buna niyetim yok... ama biri bir şey söylüyorsa kötü niyetli olduğu için değil sadece isteyene istediğini vermeyi sevdiği içinde olabilir...
suçlamadan, yargılamadan önce bunu bir düşünün...yerimseniben
siz bana eksi rep vermiştiniz oradan aklımda siz kalmışsınız...
diğer arkadaşlar yapmadı öyle bir şey...
neyse...
siz anlamayacaksınız, bende anlatamayacağım anlamak istemiyorsunuz çünkü...
tesekkur ederım, gercek bu ısteyene ıstedıgını verıyorum benden aptal oldugumu duymak ıstıyorsan aptalım derım aptallık gösterırım.. pıskolojım bozuk, aglıom gelmeyın ustume
Siz de bana özel mesajdan gönderemediğiniz için eksi reple karşılık vermiştiniz..hahaha konuya bak sen bunu yazdın ben bunu yazdıma döndü..
İçinizde kalmış hala bazı şeyler..evet anlatmayın anlamak istemiyorum..sizin anlamak istemediğiniz gibi...:umursamaz:
evet evet o benim işte...:kedi:
nasılda hatırladık birbirimizi...opuyorumnanaktan
çıktı içimden artık özgürüm...kaydirigubbakcemile3:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?