sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:

bence kendisi herkesten daha yalnız

ben valla o kankiye çok sinirlenmiştim yaptıklarından ama elemana birşey diyemiyorum artık...lepiiii nurrr şahane espriler kotardınız...bide bana diyordu sen o tip kızlardansın diye bi kaç sf evvel..cevap vermeye tenezzül etmedimm....

kişi kendınden bilir işi :icecream:

guzel yazmıssın ne dıyım, en sondaki asabıyetını de sevdım :)
hoş kızsın netekım asabıyetın bıle tatlı opuyorumnanaktan

şaka dıyorum guzel olmus yorumun ama a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında kankısı daha yakısıklı ne yalan söyleyeyım :jeyyar:

Bence önce kendine saygı duymakla başlayabilirsin kolonya..Çünkü bence kendine olan saygısızlığın yüzünden sevgiline ya da burdaki bayanlara karşı saygıyla yaklaşamıyorsun..

KK yöneticilerine sesleniyorum
kolonya arkadaşımıza aşagıdaki smileler yetersiz kalıyor
ricam yenileri eklensin
ama sanmam ki yeryüzünde onu anlatacak bir ifade bulunsun
benim bazı düşüncelerim var ama
kibar ifadesini bulamıyorum yazayım
mesela midesi bulanmış bir insanın sonunu anlatan bir tane olabilir

Kankisi,sevgilisi...:sm_confused:
Zor senin işin, çok zor.Allah yardımcın olsun...-tatlicadiarzu-

erkek arkadasıma söylerdim tabiikide .. hic saklamam Ondan bsyimi .. zaten o da yol verir sevdigine yan gözle bakanı ..

erkek arkadasıma söylerdim tabiikide .. hic saklamam Ondan bsyimi .. zaten o da yol verir sevdigine yan gözle bakanı ..

Normal olanı bu da,ama burda durum çok farklı.Bermuda şeytan üçgeni gibi.:smiley-cool:

bulmuslar arkadasım öyle bır ifade onu da sen kapmıssın kaydirigubbakcemile3
hıc paylasımcı degılsın wallaha kullandın aylardır :dilcikar:

ya arkadaşlar,ciddiye alıp şöyle yap böyle yap diye yorumlar yapıp niye daha fazla eğlendiriyorsunuz ki kolonyayı,kız konu açıp dalga geçiyor işte kendince,bir patiska oluyor,bir kolonya.Bana da yazacak şimdi umursamaz havalarda bir cevap kolonya,pardon patiska

çok şükür ki böyle üyeler var:roflol:
yoksa anormal olan insanları nerden görürdüm mazallah:lepi:

kız patiska adını kolonya olarak değilde paçavra olarak değiştirseydin daha uyğun olurdu karekternede uyardı çünkü senin ğibiler anca paçavra olarak kalırlar a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…