alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskolonya sen bu kafayı değiştirmediğin sürece mümkünse evde kal zaten.
evlilik kurumu henüz seni kaldıramaz.
sevgilinin kankileriyle cilveleşmeyi normal sayan bir zihniyet aklını resetlemeden evlenmesin zaten.
o sevgiline de hayatta bol şanslar.
mide genişletme çabası bu gidişle boşa çıkmayacak..
bu yaptığına terbiyesizlik denir biliyorsun değil mi
onurlu,dik duruşlu,sadık,insani vasıflara sahip yanlız biri olmak kaaktersiz,yalancı,sadakatsiz olmaktan herzaman iyidir
geleyim konuya
senin için farketmiyor ha kankisi ha sevgilin
hadi kolay gele
kolonya
sürdükçe rahatla
çok tuttum bunu coookzemuszemus
ben valla o kankiye çok sinirlenmiştim yaptıklarından ama elemana birşey diyemiyorum artık...lepiiii nurrr şahane espriler kotardınız...bide bana diyordu sen o tip kızlardansın diye bi kaç sf evvel..cevap vermeye tenezzül etmedimm....
senin için farketmiyor ha kankisi ha sevgilin
hadi kolay gele
Düştüğün yeri yakıyorsun kolonya,gözüne bir kaçtın insanların,uğraşıp duruyorlar seninle.Bu kadar fevri bir tavır sergileme,bir de otur biraz düşün,bu dünya tersine mi dönüyor yoksa sen mi ?
Boş işlerle,boş ilişkilerle uğraşıp,boş boş konuşmaktansa hiç evlenmemek sanırım daha doğrudur ne dersin şakkıdı
Bu kafayla zaten evlenmemen de en isabetlisi,kader aslında sana engel çıkararak evlenme hususunda,seni sonu cinnetle biten kırık ve acı bir evlilik hayatından kurtarıyor.
Hadi canım,uyu uyan,silkelen,oku araştır,kendini geliştir,toplumun genel yaşayışına az da olsa uy,belki çooook istediğin ve kendin başaramadığın için millete sıvadığın evde kalmış ibaresini sıyırırsın üzerinden.
Hadi canım,hadi,rastgele
aslında kankısı daha yakısıklı ne yalan söyleyeyım :jeyyar:
erkek arkadasıma söylerdim tabiikide .. hic saklamam Ondan bsyimi .. zaten o da yol verir sevdigine yan gözle bakanı ..
KK yöneticilerine sesleniyorum
kolonya arkadaşımıza aşagıdaki smileler yetersiz kalıyor
ricam yenileri eklensin
ama sanmam ki yeryüzünde onu anlatacak bir ifade bulunsun
benim bazı düşüncelerim var ama
kibar ifadesini bulamıyorum yazayım
mesela midesi bulanmış bir insanın sonunu anlatan bir tane olabilir
bulmuslar arkadasım öyle bır ifade onu da sen kapmıssın kaydirigubbakcemile3
hıc paylasımcı degılsın wallaha kullandın aylardır :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?