sevgilinizin kankisi sizi begeniyor hatta sarkıyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o karakterde bir insanı sevdiğim insanın yanına yakıştıramadımdan öteletirdim kendilerini şutarafagitti

o karakterde bir insanı sevdiğim insanın yanına yakıştıramadımdan öteletirdim kendilerini şutarafagitti

içtiklerı su ayrı gıtmıyor kız,
hem o dedıgın dogru yakında yaparım zaten gecsın uzunca bı süre :jeyyar:

Bence yalnız kaldıgında ağzının payını ver ona.

Oyunlarla fılan uğraşma hiç,dediğin şaka bıle olsa benımkı duyarsa cok kızar,hala tanıyamadın mı de

Evet, bır daha oyle bır sey soylerse, ki guzelsın bıle dese
benımkı duysa parcalar wallaha sen tanımıyosun sankı derım, yalan cunku ya yengeden farklı durumdu bu
klava:

anacim seninde hep ilginç ilginç sorunlarin var,.. anlamadim gitti kaydirigubbakcemile3

soyle canım sevgılının gercekten dostu degıl dostu olsa bole bırsey dusunemez sevgılınde cevresındekılıre guvenmemeyı ogrenır

soyle canım sevgılının gercekten dostu degıl dostu olsa bole bırsey dusunemez sevgılınde cevresındekılıre guvenmemeyı ogrenır

doğru dıon tırtılım kelebegım, bugun sevgılımle konusurken dedım kı sen benı nası bı kız olarak goruon dedım
cok cokcok kızdı bak hep soruon öldurcem senı dıo ne bıcım soru cok kızıom ama dıo,
cevresı kötu mu goruo acaba ondan mı sarktı dıye dusunuom degıl
şerefsızlıgınden yaaa, uzak duracam gerekırse bana bıraz meyilli sanki dıycem wala :dilcikar: naparsa yapsın.... ya da artık sevmıorm arkadasını cok cıvık falan derım :1no2:

bende de buna çok az benzer bi olay olmuştu benim olayda kesinlikle sarkma yok hala öle düşünüyorumda erkekler işte bunu farklı boyuta çekebiliolar...aşkımın kankası vardı ayrılmaz ikililer benimki askerdeyken bu bana havuza gidelimmi die bi teklifte bulundu nedeni damsız almamalarıymış damı olmadığından bana teklif etti bende ark ımla buluşcamı seni içeri sokar ben giderim demiştim o yok ya beni orda yalnız bırakma sende gel yüz filan demişti kafamçokkarıştı neyse.. yok ben almıım filan benimkine yinede danışıımda öle deyince kankam banamı izin vermicek filan demişti o zmnlar yani geçen yaz benimki askerdeydi o gün arayıpda danışmayı çok istemiştim ama aramamıştı ertesi gün oluncada kankası vazgeçti..bende benimki arar aramaz kesinlikle art niyet aramadan senin kankan böle demişti sonrada vazgeçti benimi denedi naptı anlamadım dedim bi sinirlendi sen gerizekalımısın nie konuştun o ş.. nie öle bişi yapmış kimseye güvenilmicekmi ne sanıoda filan kapat teli ben işin aslını öğreniim die diğer ortak arkadaşını aramış ayyyy ne günlerdii sen safmısın böle teklif olurmu bende onun kardeşini ders çalıştırıımmm hoşuna gidermi filan derken şimdi arkadaşlıkları bitti..kankasıda kesinlikle kötü bi niyetle sölemedini sonra yanlış bi teklif olunca vazgeçtini sölemişti ama oldu olan :1no2:

yani sölemekte fayda etmio benide üzmüştü o zmnlar arkadaşınıda bitrmişti heleki bide gerçekten sarkma olursa düşünemiyorum :umursamaz:

Kolonya tatlım....

Nemfomani sağlıklı bir durum değil...

Doğru dürüst bir psikiyatrist dr. la görüşmen gerek.....

Eğer sevgilinin kankileriyle birşeyler yaşamışsan ( ki yaşadığını söyledin )

Bu saatten sonra sevgilini suçlama,insanları da yanıltma bitanem....

Çok günah yani...

işin zor ama söyle yani sonu ii görünmüyor bu işin:umursamaz:

işin zor ama söyle yani sonu ii görünmüyor bu işin:umursamaz:

ived sekerım yahu
uzaklastı wallaha da cocukcagzım
sinr harbıne gırmıs bır kere her seye sinir oluyor
bu sarkma davası kapandı kapanmasına ama
ılıskı de uzak uzak
terki diyar edecegımdır sanırsam

senden ilk ricam daha anlasılır bir yazım dili kullanman
anlamakta cok zorlandım
htta bir kısmını anlayamadım
bu işler kanki falan dinlemez erk. arkadasını seviyorsan kanıtlarını hazırla bademin dedigi gibi acıkla
bu işler msn le falan görüşmeyi kaldırmaz sogukluk mesafeli yaklasım hiç bir işe yaramaz
sonunda olan san olur iftira ile kalakalırsın

vala kolonyacığım ben olsam direkt söyleyemem çünkü o sarkan it direkt çamura yatabiliriftira yani..bu sefer senini adını bilmemneye çıkarırlar...ama sevgiline dolaylı yoldan elemandan hoşlanmadığını söyle hareketlerinler belli et-mesafe koymak istiyorum de hatta mesafeni belli et yanındayken o iti bi güzel tersle

yık yavrularım ya ya benımkıymıs bu konusan ya da oymus ama benımkı bendım dıyo
anlamadım olayı ama bu olay bıle kapandı bılıyo musunuz, benımkı benı aldatıyosun dedı
sonra baska konuya gectı ve üzülüyor bence
ben de onun üzülmesıne üzülüyorum yani böle bu hale bu sinirl i hale onu belkı ben getırdım
ya da onun kişiliği bozuldu yani bozuk... kötu ama uzaklasıyorum mecburen yapıcagım bır seyım yok
üzülüyor cunku cocuk, öyle ya da böyle ben gıbı o da üzülüyor bakalım sakinlessın aklı artık.

bunu ne zaman söyledi badem. ben okumamışım..:1shok::1shok:..

ived sekerım yahu
uzaklastı wallaha da cocukcagzım
sinr harbıne gırmıs bır kere her seye sinir oluyor
bu sarkma davası kapandı kapanmasına ama
ılıskı de uzak uzak
terki diyar edecegımdır sanırsam

yok yaaa durum o kadar vahim yanii

kaç yıldır berabersinis gülüm

bunu ne zaman söyledi badem. ben okumamışım..:1shok::1shok:..

msn de söyledi.ben artık kolonyanın konularına yazmak istemiyorum...erkek arkadaşına ben de dahil hakaretler edip kızdık...günah almışım...Gereği yok...Allah yardımcısı olsun....

demek öyle ha.. hoş şeyler değil bunlar.. olmaması gereken şeyler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…