E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sevgilin bu durumu bilmicek hee
kalıbımı basarım bildiğine
Sadece üzgün ve sinirli mi ? :1shok:
Ortada körler sağırlar,birbirlerini ağırlar,durumu mu var yani ? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
tabi kız imkansızdı bana da öle geldıydı zaten
cunku adamda tık yok
dıyorum kı böle böle benı a rıyo sevıyo galba
hııı dıyo ya dedım bu cok genıs ya baska bıse
ama delırdı cocuk :gitme: olan sevgılıme oldu
evet tabı eskıden aldatıyordum, o yuzden yenıden yapıyor muyum dıye
denemek ıstıyordu yapmasam dahi yıne de oyle anlamak ıstedı
ama konu artık degıstı kızlar yani
artık aldattıgımı söylemıyor sadece üzgün ve sinırlı
onun üzgün olması benı daha da üzüyor artıklmaz:
bosuna kırdım cocugu yani bu hale ben sokmus olabılırım
badem nemformani dıyorsun nemformani seks hastalıgı degıl mı
hani kadınların isterık olması hali ? allah allah
iki bekarken gezdık eglendık dıye yedıgımız rütbeye de bakın
aahahay yeme de yanında yat :dance:
bence hem geniş hemde başka bişey
Kolonya..Sen iyi değilsin sanırım..Sanki sana iftira atmışım gibi...Tövbe tövbe yaa..:1shok:
Bana ne dediğini ikimiz de biliyoruz..
Tek dileğim Allah yardımcın olsun...ışine iyi sarıl ve bütün suç erkek arkadaşında gibi davranma,insanları yanıltma...
Kolonya..Sen iyi değilsin sanırım..Sanki sana iftira atmışım gibi...Tövbe tövbe yaa..:1shok:
Bana ne dediğini ikimiz de biliyoruz..
Senin kocan dr,sor bakalım benim kukumda bir çıkıntı çıktı diye siteden bir arkadaş soruyor demen bana normal gelmedi..
Diğer erkekler sekste nasıl merak ediyorum demek bana normal gelmedi...
Sevgilimin kankileri ile cevizler kırdım demen bana normal gelmedi..
Bekarken kızlar diğer erkeklerle de seksin nasıl olduğunu merak eder demen bana normal gelmedi..Daha bir çok şey...
Tek dileğim Allah yardımcın olsun...İşine iyi sarıl ve bütün suç erkek arkadaşında gibi davranma,insanları yanıltma...
eeee, zemuszemus bu konuyu ben sıteye de acmıstım
gır bak baslıklarımda duran bır konu gayet de bılgı edındım bu konuda sıteden...
kocan cok bılıyorsa söylesın dedım sen de abuksu bır sey soyledın seks arzuluymuşum dıye
kendı aklına bıraktım senın ben amma işgüzarmışsın sen böyle
ben sana cevap vermıyorum kırmak ıstemıyorum senı ben
sen de benı kırmıyorsun merak etme cunku cok işgüzarsın ve kırabilecek akla sahıp bırı degılsın bunu biliyorsun sahıp olsaydın benım hayatımı kendıne eglence malzemesi yapmaya calısmazdın, calıs basaramıyorsun kaydirigubbakcemile3
ben işgüzarım? seni günlerce en çok savunan kişilerden biri bendim...hataymış......
aklıma gelince gayet akıllıyım....eşimin kankileriyle yatmadım... senin hayatını eğlence malzemesi yapmadım..bir bayanın başka bir bayanın eşine kuku muku diye sorması normal değil ok ?
.
..eşimin kankileriyle yatmadım...
aklımın onda biri bile değil aklın...
devam et...yazık sana...
kolonya senin hayatındaki bu karmaşada yaşayanlara ve sonunda hala aklı selim kalmayı başarabilenlere helal olsun.
evliliğe odaklanmış saf doğal bir ruh hali sergiliyorsun ama diğer yanda olmadık işler içindesin bu tezatlıklardan arınmadan,hayatını temize çekmeden hedefine ulaşamazsın.
bir takım yanlışlar yapmış olabilirsin ama bunlardan ders çıkarıp kendini düzlüğe çıkarman lazım..
boşunada ban yemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?