- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Neyine büyük konuşmayayım hanımefendi? Aldatırsa boşanırım ya da durum farklıdır, farklı bir yol izlerim, o ayrı bir tartışma konusu. 30 yaşında kazık kadar kadınım. Şimdiye kadarki hayatımdan bundan sonra da nasıl davranacağımı az buçuk tahmin edebiliyorum. Ben güvenirim o güvenime ihanet ederse de sorumluluğu elin kadınında değil koynuma aldığım kocamda ve kendimde ararım.Bana kalırsa büyük konuşma çünkü insan asla yapmam dediği ne varsa yapıyo.. İlk başta güvenirsin zaten mesele sonrası
.Ortak değil ayrı ayrı demek istedim
Adam gezsin kadın yemek yapsın demişsiniz ya o da gezer neden yemek yapsın evde koca beklesin ki dedim
Eşim anlayışlı değil bence olması gerektiği gibi zaten ilk yorumumda da karışılmamalı dedim ben de karışmam diye olay da anlattım mesela
Bırakın gitsin dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır felsefesi ile büyüdük biz
Ama şimdi yaşlandık galiba zira gençler fazla kıskanç
Sevgiliniz ne yaptı?
Bana kalırsa büyük konuşma çünkü insan asla yapmam dediği ne varsa yapıyo.. İlk başta güvenirsin zaten mesele sonrası
Hah işte söylemeye çalıştığım buydu. Doğru tepkiyi vermesi gereken erkek arkadaşınızdı ve o da vermiş. Artık orada bir mesele yok.sevgilim ona ''duymamış olayım benim huzurla birlikte olduğumu bilmiyor musun ne bekliyorsun'' vs falan demiş. sonra kız özür dilemiş. tabi bu özür aldığı tepkiden dolayı idi. eğer sevgilim de kendisine olumlu konuşsaydı daha da ileriye gidecekti, o yüzden bence dilediği özrün bi hükmü yok. ama sevgilim bu olaydan sonra bile onunla görüşmeye devam etmiş, kendisine olan hislerini bile bile.. bana da çook sonra söyledi ben bozulunca mesajları gösterdi ''bak böyle dedim zaten'' diye.
ama bu itiraftan sonra görüşmesi doğru muydu? tartıştık ve bi daha onunla hiçbi şekilde görüşmedi. sevgilim görüşmeyi kesince kız hala yüzsüz yüzsüz bana yazıyordu ''x napıyo yanında mı aradım dönmedi'' diye. bildiğimi bilmiyordu sanırım. ama önemli de değildi zaten bilip bilmemesi. o yüzden nedense paranoya gibi sevgilimin çevresindeki her kızdan rahatsızlık duymaya başlamıştım.
Nasıl işlenir dans allah aşkına bana da öğretir misin ben kıskançlıktan gebermek için yaratılmışım da.
Sakinnn.. Tartışma konusu haline getirmeye gerek yok ben fikrimi belirttim boşanırsın boşanamazsın benide ilgilendirmez otuz yaşınızdasınız madem herşeyi biliyosunuz buyrun yaşayın hanımefendi..Neyine büyük konuşmayayım hanımefendi? Aldatırsa boşanırım ya da durum farklıdır, farklı bir yol izlerim, o ayrı bir tartışma konusu. 30 yaşında kazık kadar kadınım. Şimdiye kadarki hayatımdan bundan sonra da nasıl davranacağımı az buçuk tahmin edebiliyorum. Ben güvenirim o güvenime ihanet ederse de sorumluluğu elin kadınında değil koynuma aldığım kocamda ve kendimde ararım.
Hah işte söylemeye çalıştığım buydu. Doğru tepkiyi vermesi gereken erkek arkadaşınızdı ve o da vermiş. Artık orada bir mesele yok.
O kız sizin için bir tehlike değilmiş zaten, çünkü erkek arkadaşınız buna mahal verecek bir adam değilmiş. Eğer olsaydı o kıza bile ihtiyacı yoktu, giderdi sevgilisi olmadığını söyler, istediği kızla birlikte olurdu. Bu işler fıtrat meselesi.
Eğer doğru bir adamla birlikteyseniz, yanlış bir kadın hayatınıza girse bile ilişkiniz yara almaz.
Şahsen ben evliyim bir yıl kadar bir flort her iki donemdede eşimle ortak arkadaşım dışında erkek arkadaşım olamadı.Bilmiyorum varmı eşini yada sevgilisini erkek arkadaşlarıyla görüşmesini hoş gören varsada ben çevremde hiç görmedim.Okul döneminde olabilir tabiki ama ortak görüşülür bi ilişki varsa nacizane fikrim
Sinirli ya da gergin değilim. Size basit bir mantığı anlatmaya çalışıyorum; eğer bir erkek aldatacak karakterdeyse onu isterseniz bir odanın içine kapatıp dışarı çıkarmayın o adam sizi sadece fırsat yokluğundan aldatmaz. Aldatmayacak olan adam da bin tane dişi asılsa aldatmaz.Sakinnn.. Tartışma konusu haline getirmeye gerek yok ben fikrimi belirttim boşanırsın boşanamazsın benide ilgilendirmez otuz yaşınızdasınız madem herşeyi biliyosunuz buyrun yaşayın hanımefendi..
Erkek arkadaşınızın tepkisi tam da olması gerektiği gibi.haklısınız ama insan ister istemez rahatsız oluyor :)
Kapisss nedirKonu başlığına göre konuşuyorum bana göre eğer bi ilişki varsa ortada evlilik flort hiç farketmez kadın yada erkek ortak arkadaşları dışında bi üçüncü karşı cinsle arkadaş olamaz. Varsada ben görmedim benim eşimin var bayan arkadaşları ben evde yemek yapıyorum onlarda takılıyolar bende çok anlayışlı ileri görüşlü bi insanım diyen varsada samimiyetine inanmıyorum kapiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?