Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşları olmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Bana kalırsa büyük konuşma çünkü insan asla yapmam dediği ne varsa yapıyo.. İlk başta güvenirsin zaten mesele sonrası
Neyine büyük konuşmayayım hanımefendi? Aldatırsa boşanırım ya da durum farklıdır, farklı bir yol izlerim, o ayrı bir tartışma konusu. 30 yaşında kazık kadar kadınım. Şimdiye kadarki hayatımdan bundan sonra da nasıl davranacağımı az buçuk tahmin edebiliyorum. Ben güvenirim o güvenime ihanet ederse de sorumluluğu elin kadınında değil koynuma aldığım kocamda ve kendimde ararım.

Olmamali.O arkadaşlığın sonu önünde sonunda b.ka çıkar.

.

Sevgiliniz ne yaptı?

sevgilim ona ''duymamış olayım benim huzurla birlikte olduğumu bilmiyor musun ne bekliyorsun'' vs falan demiş. sonra kız özür dilemiş. tabi bu özür aldığı tepkiden dolayı idi. eğer sevgilim de kendisine olumlu konuşsaydı daha da ileriye gidecekti, o yüzden bence dilediği özrün bi hükmü yok. ama sevgilim bu olaydan sonra bile onunla görüşmeye devam etmiş, kendisine olan hislerini bile bile.. bana da çook sonra söyledi ben bozulunca mesajları gösterdi ''bak böyle dedim zaten'' diye.
ama bu itiraftan sonra görüşmesi doğru muydu? tartıştık ve bi daha onunla hiçbi şekilde görüşmedi. sevgilim görüşmeyi kesince kız hala yüzsüz yüzsüz bana yazıyordu ''x napıyo yanında mı aradım dönmedi'' diye. bildiğimi bilmiyordu sanırım. ama önemli de değildi zaten bilip bilmemesi. o yüzden nedense paranoya gibi sevgilimin çevresindeki her kızdan rahatsızlık duymaya başlamıştım.

Bana kalırsa büyük konuşma çünkü insan asla yapmam dediği ne varsa yapıyo.. İlk başta güvenirsin zaten mesele sonrası

İyi de adama güvenmek en önemlisi.
Benim eşimin benden öncesinde yediği içtiği ayrı gitmeyen üç kız arkadaşı var. Üçü de dünya şekeri insanlar. İkisi evli biri ciddi bir ilişkiyi yeni bitirdi biraz depresyonda. Biz sevgiliyken ben ayağımı kırmıştım, bensiz bira da içtiler ben de selam söyle kızlara dedim geçtim.
Burada sevgilime güvenirim ben. İsterse arkadaşı hoşlansın ondan benim sevgilim bana sadıksa beni severse zaten kibarca red eder.
Etmezse de zaten ben engel olamam o gerçekten sevmiyormuş beni demektir. Eninde sonunda ben istediğim kadar sıkayım gidecektir o.

Yılışık veya laubali kişilerse rahatsız olurdum, zaten bu tip arkadaşlarını yasakladım. İki üç tane falan karşı cinsten arkadaşı var, gayet ciddi kişiler, onlarla da not alışverişi okul vb hakkında konuşuyorlar.

Sevgiliyken çook kıskanırdm ama belli etmezdim çünkü benm de arkadaşlarm vardı :) ah ne içime atmıştım o zamanlarrr bence kıskançlk belli edilmemeli yoksa ilişkinin ayarı kaçıyor onu sil bunla konuşma boğuyor malesef.

Hah işte söylemeye çalıştığım buydu. Doğru tepkiyi vermesi gereken erkek arkadaşınızdı ve o da vermiş. Artık orada bir mesele yok.
O kız sizin için bir tehlike değilmiş zaten, çünkü erkek arkadaşınız buna mahal verecek bir adam değilmiş. Eğer olsaydı o kıza bile ihtiyacı yoktu, giderdi sevgilisi olmadığını söyler, istediği kızla birlikte olurdu. Bu işler fıtrat meselesi.
Eğer doğru bir adamla birlikteyseniz, yanlış bir kadın hayatınıza girse bile ilişkiniz yara almaz.

Felsefenize saygı duyuyorum..Yani sizin kadar tecrübeli değilim belki yaş itibariyle ama çevremde okadar örnek varken gerekte yok zaten insanlar artık çok kolay ihanet ediyo aldatılmayan kadın neredeyse yok varsada haberi yok.bunları bile bile eşimin benim görüşmediğim bir bayan arkadaşı olmasına nedn izin veriyim zemin hazırlamış olmak bence bu

Nasıl işlenir dans allah aşkına bana da öğretir misin ben kıskançlıktan gebermek için yaratılmışım da.

Kıskançlıktan geberir halde böyle davranamazsın ama soğukkanlı olman lazım. Görüştükleri zaman tepki vermemen ay ne iyi oldu neler yapıyomuş ayşe valla ben de özledim canımsss modu lazım biraz sanki her şey çok iyiken mükemmelken sen hep iyi niyetliyken onun bi hareketnden rahatsız olmuş gibi üzüntü hallerine girmek. Halbuki ben ne kadar da sevmiştim ayşe yi ben mi abartıyorum yok yok ben abartıyorumdur nolur benim yüzğmden aranı bozma görüşmeye devam edelim vs vs erkekler böyle meselelerde saftır yerler. Ama kıskanmam ben. Kıskançlığını hissettirme

Sakinnn.. Tartışma konusu haline getirmeye gerek yok ben fikrimi belirttim boşanırsın boşanamazsın benide ilgilendirmez otuz yaşınızdasınız madem herşeyi biliyosunuz buyrun yaşayın hanımefendi..

haklısınız ama insan ister istemez rahatsız oluyor :)

Bem malesef cok guvensiz biri oldugum icin bu konuda biraz sorunluyum. Ben rahatsiz olurdum. Ama soyle birsey de var, benim erkek arkadaslarim var, gorustugum, beraber yemek yedigim. Ama bu kisilerin bi sekilde bana ilgisi oldugunu dusunuyorum her ne kadar ikisinin de sevgilisi olsa da, benimle ilk tanistiklarinda yoktu. Ve ben her seferinde onlardan bir hoslanti sezmistim, ama iliskimiz hic bir zaman arkadasliktan cikmadi.

Sanirim kendi sevgilim de bir kizi arayip sormaya baslasa, icten ice o kizdan hoslandigini dusunurdum ve rahatsiz olurdum evet..

Zaten ayrı neden görüşülsün ki. Evliyim. Eşimin tüm kız arkadaşlarıyla mecburen ben de arkadaşım. Ama sonuçta onlar esasen eşimin lise üniversite arkadaşları. Benle mecburi arkadaşlık. Ama ayrı da buluşurlar. Ona karışma lüksüm olduğunu düşünmüyorum.

Sakinnn.. Tartışma konusu haline getirmeye gerek yok ben fikrimi belirttim boşanırsın boşanamazsın benide ilgilendirmez otuz yaşınızdasınız madem herşeyi biliyosunuz buyrun yaşayın hanımefendi..
Sinirli ya da gergin değilim. Size basit bir mantığı anlatmaya çalışıyorum; eğer bir erkek aldatacak karakterdeyse onu isterseniz bir odanın içine kapatıp dışarı çıkarmayın o adam sizi sadece fırsat yokluğundan aldatmaz. Aldatmayacak olan adam da bin tane dişi asılsa aldatmaz.
Her şeyi bilmiyorum, sihirli kürem yok. Ama hayatta bazı şeyler basit bir denklemden ibarettir.

haklısınız ama insan ister istemez rahatsız oluyor :)
Erkek arkadaşınızın tepkisi tam da olması gerektiği gibi.

O kızla görüşmeyi kesmemesi bile olgunlugunu ve umursamazlığını gösteriyo bence.

Yani o kızın sizin ilişkinizi yıpratamayacağından, kendisinden, o kıza karşı arkadaşlıktan öte bi hissi olmadığından o kadar eminmiş ki kızın varlığı rahatsızlık vermemiş ona.

Yanlışa düşmüş sıradan bi arkadaşını uyarma olgunluguyla yaklaşmış.

Bence siz rahatsız falan olmayın, kız rahatsız olmalı zira iplenmemiş bile.

Ben eşime kız arkadasın olamaz demeye kalksam utanırım yahu.. Ya adam ben Sapık mıyım derse, ya da bilmeden etmeden ne diye elin kızını yaftalıyorsun, yoksa sen de bulduğun her erkeğe yazıyor musun derse?
Şahsen eşim bana bu tarz meselelerde müdahale etse ilk aklıma bu sorular gelir.

Benim eşim bırak arkadaşlığı; kızlı erkekli gruplarla( kızlı erkeklinin altını çiziyorum) içmeye gidiyor leydilerle.. Şu forumda bu yüzden kendini kesecek hatunlar gördüm ben..

Bana tuhaf geliyor valla baskı

Kapisss nedir
Gercek hayatta esiniz ve siz bu tarzda konusuyorsaniz karsi cins arkadasiniz olmamasi isabet olmus
Size icerde yemek yapib onlarda sabahlar olmasin tarzinda takilsinlar diyen mi var ?
Bazen ben erkek arkadaslarimla sokakta karsilasiyorum gel surda bi kahve icelim iki laflariz diyorum bir yerde oturuyoruz
Daha kimse beni taciz etmedi
Asikta olmadi
Benimle karisini da aldatmadi
Nasil zihniyetlerle yasiyorsunuz valla korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…