- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
giydiği hiç yakışmıyor olsa bıle mi ?Eşim olarak cevap vereyim.
Hayır karışmam
yok karışmam fikir beyan ederşm olmadı sana yakışmadı derimgiydiği hiç yakışmıyor olsa bıle mi ?
Evet ama begenmıyorsa eger arkadaslık etmesın degıl mi bana da cok sacma gelıyor bu sana yakışmıyor demesi ve baska kıyafetler alması istedıgı gıbı gıydırmeye calışması bu kız yada erkek hıc farketmez.Herkesin kendi tercihi sadece öneride bulunabilirsin
Evlenmeden once esimin her giydigine karistim, sikayetcide degildi. Hani cokta kotu giyinmiyodu ama nebilim yakisani giyiyodu kendince. Yeni tarz yaptim ona kendiside gayet mutlu simdi bensiz ayakkabi bile almaz. Kisiden kisye degisiyo bence karsindaki rahatsiz olmuyosa bi sakinca olmazki.
Evet madem begenmıyor o zaman nedıye yanımdasın derler ınsana cok ıtıcı.Sorarsa fikrini söyleyebilir insan.Onun dışında karışılması bana çok itici geliyor.
Valla benim yakın arkadaşım var çocuğu ne halde aldı ne hale soktu, valla helal olsun dedim çocuk umutsuz bi vakaydı sadece kareli baba gömleğiyle gezen bi tipten şuan coolluk akıyo saçlar desen o biçim.. bu nedenle karışmayı mantıklı buluyorum ha tabi bu arkadaşımın sevgilisi karışmasını sorun etmiyordu, senin sevgilin istemiyordur o ayrı. Farklı yollar denemek lazım o zamanYeni sevgili oldugunuz bırı var ve giydıklerını yakıştıramıyorsunuz degıstırmeye calışırmısınız yoksa oldugu gıbı kabullenırmısınız ? Seven ınsan her halıyle begenmez mi ? Onu giyim olarak istedıgınız kalıba sokmak kişiyi degıstırmek karsıdakini incitmez mi ? Seven ınsan herhalıyle kabullenır derler bu yanlış mı yoksa sizin durumlar nasıl ?
Ya canim ne demessinHahah çok şeker ya aferin valla uslu, sakin adammış :)
Karışmam ama yakışacağını düşündüğüm bir tarz varsa öneririm kendisine. Alışverişe çıkınca denemesini isterim. Sonrası kendi kararı olur.Yeni sevgili oldugunuz bırı var ve giydıklerını yakıştıramıyorsunuz degıstırmeye calışırmısınız yoksa oldugu gıbı kabullenırmısınız ? Seven ınsan her halıyle begenmez mi ? Onu giyim olarak istedıgınız kalıba sokmak kişiyi degıstırmek karsıdakini incitmez mi ? Seven ınsan herhalıyle kabullenır derler bu yanlış mı yoksa sizin durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?