Icten fethederdim. Olmamali bence. Freudun da bir sozu vardi bunun icin. .. bence o kizi ekarte et bir an önce. Yoksa senin kuyunu kazar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Icten fethederdim. Olmamali bence. Freudun da bir sozu vardi bunun icin. .. bence o kizi ekarte et bir an önce. Yoksa senin kuyunu kazar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence yanlış düşünüyosun
etrafın dolduruşuna neden geliyosun ki daha kızı tanımadan
onlar çok yakın arkadaş olabilir
gecenin 12sinde de mesaj atabilir
herkesin samimiyet derecesi aynı olmaz ki
napsın yani seninle çıkıyo diye hiç aramayıp sormasın mı
peki siz ayrılırsanız nolucak
sevgilisi için arkadaşına yüz çevirmiş biri olacak
bi de bu açıdan düşün ve rahatsız olduğunu belli etme bence
yani kızı görmeden kıskançlık yapman doğru değil
bi bakarsın tavırları normal değilse tepki koyarsın da şimdiden kendini şartlama bence
belki çok iyi anlaşırsınız
Sanırım şu sözü kastettiniz:
Bir erkek cinsel olarak çekici bulmadığı hiç bir kadınla arkadaşlık kurmaz..
Böyle bir şeydi..
Ve cook mantıklı bence.....
Konu sahibi kıskansanda çok görmem...
Ben olsam boğardım o kızı...
..aalizvell..;-)
Yani sizce tanisayim mi kizla?
O kadar yakin arkadas olsalar, bizim beraber oldugumuz bir fotografi begenmezmiydi? Benim yakin oldugum bir erkek arkadasim olsa kesinlikle begenirdim diye dusunuyorum(
Ama iste kiskaninca da elden kaybetme gibi durumlar oluyormus. Kafam karisti 😔
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?