Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum ((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?

Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki (

Son düzenleme:
Icten fethederdim. Olmamali bence. Freudun da bir sozu vardi bunun icin. .. bence o kizi ekarte et bir an önce. Yoksa senin kuyunu kazar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki eski kafalı filan diye düşünülebilir ama ben de ilişkisi olan erkeklerin bu tarz kız erkek arkadaşlıklarına karşıyım, tabii aynı şey kadınlar için de geçerli. Gerek okuldan gerek iş hayatından yakın erkek arkadaşlarım oldu, ama sevgilileri olur olmaz hep aramıza mesafe koydum, neme lazım, benim sevgilim olsa öyle samimi kız arkadaş olaylarından filan rahatsız olurum. Hatta çok çok yakın bir arkadaşım nişanlandı, nişanlısına bahsetmiş benden, mutlaka tanıştıracağım sizi filan dedi, ama bence çok gereksiz bir durum. Ben kızın yerinde olsam gıcık olurdum bana, zaten sonra da çok fazla arayıp sormadım o da anladı durumu. Neden insanları huzursuz edeyim ki ? Ben böyle düşündüğüm için bana da böyle davranılmasını isterim, kardeş muhabbetleri filan çok yapmacık, aynı anne babadan olmadıktan sonra kimse kimse ile kardeş olamaz, tamam belli bir yaşta hepimiz özeniyoruz öyle şeylere ama artık ciddi ilişkisi olan insanların bu tarz şeylerden uzak durması gerekiyor. Bence de ilk adımda kıskandığınızı belli etmeyin, trip filan atmayın, kızla tanışmayın ama, arkadaş ortamı kurulmuş olur, kızın hakkında kötü şeyler söylemek bence de çözüm değil, yazık sonuçta bir insanın arkasından konuşmak doğru olmaz. Sevgilinize güveniyorsanız zamana bırakın bence, fazla sahiplenme ve kıskançlık gösterileri erkekleri uzaklaştırmaktan başka işe yaramaz...

Icten fethederdim. Olmamali bence. Freudun da bir sozu vardi bunun icin. .. bence o kizi ekarte et bir an önce. Yoksa senin kuyunu kazar

Cok tecrubesizim ben bu konuda
Ne yapmam gerektigini adım adım yazarsaniz cokkk mutlu olurum 😊

bence yanlış düşünüyosun
etrafın dolduruşuna neden geliyosun ki daha kızı tanımadan
onlar çok yakın arkadaş olabilir
gecenin 12sinde de mesaj atabilir
herkesin samimiyet derecesi aynı olmaz ki

napsın yani seninle çıkıyo diye hiç aramayıp sormasın mı
peki siz ayrılırsanız nolucak
sevgilisi için arkadaşına yüz çevirmiş biri olacak
bi de bu açıdan düşün ve rahatsız olduğunu belli etme bence

yani kızı görmeden kıskançlık yapman doğru değil
bi bakarsın tavırları normal değilse tepki koyarsın da şimdiden kendini şartlama bence
belki çok iyi anlaşırsınız

Sanırım şu sözü kastettiniz:
Bir erkek cinsel olarak çekici bulmadığı hiç bir kadınla arkadaşlık kurmaz..
Böyle bir şeydi..
Ve cook mantıklı bence.....
Konu sahibi kıskansanda çok görmem...
Ben olsam boğardım o kızı...

..aalizvell..;-)

Son düzenleme:
Ben de rahatsız olurdum ama bence o kızla tanışın. Belki çok seveceğiniz bir arkadaşınız olur. Tanıdıktan sonra hala aynı düşüncede olursanız da somut bişeylerle sevgilinize belirtin rahatsız olduğunuzu

Yani sizce tanisayim mi kizla?
O kadar yakin arkadas olsalar, bizim beraber oldugumuz bir fotografi begenmezmiydi? Benim yakin oldugum bir erkek arkadasim olsa kesinlikle begenirdim diye dusunuyorum (

Ama iste kiskaninca da elden kaybetme gibi durumlar oluyormus. Kafam karisti 😔

Eşime kankisi modunda bir kız yavşayana kadar tavrım keskin değildi..
artık arkadaş görünümünde erkeklere yazan kızlar okadar çoğaldı ki hiç iyi niyetli olamıyorum...

..aalizvell..;-)

Son düzenleme:
Yani sizce tanisayim mi kizla?
O kadar yakin arkadas olsalar, bizim beraber oldugumuz bir fotografi begenmezmiydi? Benim yakin oldugum bir erkek arkadasim olsa kesinlikle begenirdim diye dusunuyorum (

tanış tabiki canım
ıvır zıvır herşeye takılma
zaten erkek arkadaşın seni bu konuda rahatlatmış
kız farklı duygular besyebilir diye düşünüyosan tanışınca anlarsın zaten sana davranışlarından

ilişkiniz daha çok yeni sanıyorum..zira arkadaşları ile henüz tanışmamışsınız..
öncelikle adam yeni bir ilişki için çok yakın arkadaşındna neden vazgeçsin?
arkadaş senin fotonu tabi beğenmez,tanışmak dahi istememişsin,adam da yakın arkadaşı..
kıskançlığa lüzum yok ,önce siz ilişkinize yoğunlaşın..adamın çevresine değil..ayrıca tanışın da,bu şekilde birbirnize kinlenirsiniz..

bence karşı cinsten asla kanka olmaz. Ki bu hiçbi zaman şaşmaz. Seni sevse bile onunla daha uzun süredir tanıştığı ve onu (kardeşi gibi çok sevdiği için) seninle kıyaslar sürekli kafasında. Kardeş herzaman sevgiliden önce gelir ve o kız seni sevmediyse büyük ihtimalle kaybeden sen olursun. Seni üzmek istemiyorum canım benim ama ben kankası olan bi erkekle asla çıkmazdım ki. İnan dün bitirdiğim kitapta da bu durumu onayladım. Kahraman tazeoğlunun bukre isimli kitabı. Özetine bi bak ve kararını ver istersen. Öpüyorum canım

Ama iste kiskaninca da elden kaybetme gibi durumlar oluyormus. Kafam karisti 😔

Neden bukadar kasıyosunki bundan dolayı soğuyacaksa emeğine değecek biri değildir zaten..
Ben yukardaki yoruma katılmıyorum..
Sevgilim benim için arkadaşından vazgeçmeyip, arkadaşı için benden vazgeçcekse basarim kçna tekmeyi..

..aalizvell..;-)

Senin o denli yakın bi erkek arkadaşın olsa kabul eder mi beyefendi? ?
Bi de böyle düşün...

..aalizvell..;-)

yerim onun kardeşini peheyyt.

Böyle bir şey benim kitabımda yazmaz.
okul arkadaşı olur, iş arkadaşı olur, en iyi arkadaşının eşi/sevgilisi senin de arkadaşndır. arkadaşlık bundan ibarettir bir kadın ve erkek arasında bana göre.
gecenin 12 sinde gel oturalım diye çağırabilen bi arkadaş olmaz.

Esimin cok samimi bir kiz arkadasi var evlenmeden once de sorun etmedim evlendim simdi de sorun etmiyorum bunun sebebi esime guvenmekle alakali degil ama icimden oyle geliyor diyeyimhatta kizi ben de taniyorum ve seviyorum tesaduf eseri benim ortaokul arkadasim cikti kendisi esimin de liseden arkadasiymis meger hala da cok samimiler ve ben olmadan da gorusuyorlar beraber ama ben buda dert edecek bisi gormuyorum herkesten her dakika kiskanirsam omur gecmez diye dusunuyorum esim beni aldatmaz mi belki aldatir insanoglu bu sasar yapar yani ne diyeyim ama bu kizla asla aldatmaz ondan eminimcunku kizdan cok eminim bir baskasinin kocasina bakacak bir kiz degil

boğarım, boğamazsam da hiç olmazsa yanımdan koğarım

yani şahsen çok kıskancımdır kabul edemiyorum böyle şeyleri. çünkü kız erkek arkadaşlığı illa ki duygusal bağlar da içerir. kız sizin birlikte fotonuzu beğenmemiş. bu hepten sinir ederdi beni. burada iş sevgilinde bitiyor. benim de çok erkek arkadaşım vardır. sevgili buldukları an bana soğuk davranırlar ben de anlarım durumu uzarım ayrıldıklarında tekrar kanka oluyoruz. bu işler böyle malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…