ilişkiniz daha çok yeni sanıyorum..zira arkadaşları ile henüz tanışmamışsınız..
öncelikle adam yeni bir ilişki için çok yakın arkadaşındna neden vazgeçsin?
arkadaş senin fotonu tabi beğenmez,tanışmak dahi istememişsin,adam da yakın arkadaşı..
kıskançlığa lüzum yok ,önce siz ilişkinize yoğunlaşın..adamın çevresine değil..ayrıca tanışın da,bu şekilde birbirnize kinlenirsiniz..
Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
bence karşı cinsten asla kanka olmaz. Ki bu hiçbi zaman şaşmaz. Seni sevse bile onunla daha uzun süredir tanıştığı ve onu (kardeşi gibi çok sevdiği için) seninle kıyaslar sürekli kafasında. Kardeş herzaman sevgiliden önce gelir ve o kız seni sevmediyse büyük ihtimalle kaybeden sen olursun. Seni üzmek istemiyorum canım benim ama ben kankası olan bi erkekle asla çıkmazdım ki. İnan dün bitirdiğim kitapta da bu durumu onayladım. Kahraman tazeoğlunun bukre isimli kitabı. Özetine bi bak ve kararını ver istersen. Öpüyorum canım
Sizin aynı derecede yakın bulduğunuz, gece 12de mesajlaşacak kadar samimi olduğunuz bir erkek arkadaşınız var mı?
Daha da önemlisi, böyle biri olsa, tüm paylaşımınız onun kız arkadaşıyla olduğu kadar samimi olsa erkek arkadaşınız ne der?
O yüzden bizim görüşlerimiz ya da erkek arkadaşlarımızla yakınlığımızdan ziyade bu soruların cevapları önemli...
Çünkü herkesin ve her ilişkinin dinamiği kendine özeldir...
Burada "abartıyorsun" diyen de çıkar, size hak veren de...
Bizim için normal olan bu arkadaşı siz edinseniz erkek arkadaşınız size tavır yapacak karakterdeyse onun da daha dikkatli davranması lazım...
Benim hic oyle cok yakin bir erkek arkadasim olmadi. Onun icin onun boyle bir durumda tavri ne olur inanin bilmiyorum. Tavrini nasil ogrenebilirim
Simdi okudum ozetini. Artik daha net konusmam gerekiyor degil mi
Benim hic oyle cok yakin bir erkek arkadasim olmadi. Onun icin onun boyle bir durumda tavri ne olur inanin bilmiyorum. Tavrini nasil ogrenebilirim
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki
Olamaz efendim onun olursa bnmde olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?