Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

Evet daha cok yeniyiz 3.ayimiz.
Kiz burdayken zaten daha cokk yeniydik sevgilimle.
Sevgilim tanistirmak istemesinde ki kasit. "Ben sizi tanistirmak istiyorum" dedi. Bende ilerde olabilecegini soyledim sadece. Yani bu durumdan kizin haberi yok

Sizin aynı derecede yakın bulduğunuz, gece 12de mesajlaşacak kadar samimi olduğunuz bir erkek arkadaşınız var mı?

Daha da önemlisi, böyle biri olsa, tüm paylaşımınız onun kız arkadaşıyla olduğu kadar samimi olsa erkek arkadaşınız ne der?

O yüzden bizim görüşlerimiz ya da erkek arkadaşlarımızla yakınlığımızdan ziyade bu soruların cevapları önemli...

Çünkü herkesin ve her ilişkinin dinamiği kendine özeldir...

Burada "abartıyorsun" diyen de çıkar, size hak veren de...

Bizim için normal olan bu arkadaşı siz edinseniz erkek arkadaşınız size tavır yapacak karakterdeyse onun da daha dikkatli davranması lazım...

benim sevgilim yok ama çok yakın bir erkek arkadaşım var, yani sizin tabirinizle karşı taraftaki kız :) ne zaman başım sıkışsa sağolsun hep yanımda oldu, bana destek oldu. Benim gözümde çok değerli bir insandır, hayatında düzenli bir ilişkisi olmasını evlenmesini de çok isterim. Bir ara hayatına bir kız girmişti ve inanın çok sevinmiştim. Kızı da kardeşim diye düşünerek çok sıcak davrandım. İlk başlarda o beni kıskanmış ama beni tanıdıktan sonra birbirimize ısındık. Bence ön yargılı davranmayın biraz tanıyın, tavırlarına bakın şu an kızla ayrıldılar ama biz kızla hala görüşüyoruz bu arada

Gayet normal bence, bir kızın erkek bir erkeğin kız arkadaşları olabilir. Benim de var eşimin de.

Hatta bu arkadaşlar gelir, yeriz içeriz. Sonra üşenir gitmekten vazgeçer bizde kalırlar.

Bekarken de bu böyleydi. Eşim yalnız yaşardı. Bazen ben olmadığım zamanlarda da bir araya gelirlerdi. Hatta bu kız arkadaş eşimde kalırdı bazı zamanlar. Bi dönem küstüler ben barıştırdım zorla.

Benim de bir arkadaşım var böyle. Ailemizle yaşamamıza rağmen biz de kalırdık birbirimizde. Şimdi nişanlandı, onun nişanlısı da biraz sizin gibi ama alıştırmaya çalışıyoruz ortamımıza, ilişkilerimize.

Kızı tanıyın dicem ama şu durumda ne yapsa batabilir size. Çevrenin dolduruşuna gelmeden, kendinizi bu kıskançlıktan sıyırarak tanımaya çalışın.

Simdi okudum ozetini. Artik daha net konusmam gerekiyor degil mi

Benim hic oyle cok yakin bir erkek arkadasim olmadi. Onun icin onun boyle bir durumda tavri ne olur inanin bilmiyorum. Tavrini nasil ogrenebilirim

Bence sen kendine güvenemiyosun.
Ne demek yani kızla tanıştıktan sonra benim hakkımda ne düşünür ne der fln diye saçmalık mı olur?
Hele bi kızla tanış ondan sonra tavrını koy. Önyargılı davranmanıza anlam veremiyorum.
Kız sevgilinle samimiyse aralarında bi yakınlaşma olacağını düşünüyosan o bunca zaman olurdu. Neden senin gelmeni beklesinler ki?
Ayrıca kız erkek abla kardeş boyutunda arkadaşlık neden olmasın.. İnsanlar kendilerini bildikten sonra.

Sana tavsiyem kızla tanış. Sonra ondan alacağın elektriğe göre sevgilinle tekrar konuş. Belki sen kızı çok seveceksin çok yakın arkadaş olacaksın. Ve bu düşüncelerin yüzünden kendinden utanacaksın.

karşıyım,erkeklerle görüşsün ..
mesafeyi yitirip farklı duruma gelmemek adına ..
ha yapmak isteyen yapamaz mı? yapar o farklı bi konu..

Benim hic oyle cok yakin bir erkek arkadasim olmadi. Onun icin onun boyle bir durumda tavri ne olur inanin bilmiyorum. Tavrini nasil ogrenebilirim

arkadaşım burda herkesin tecrübesi farklı
sen başkalarının yaşadıklarına bakarak ilişkini şekillendirme
bu kadar stres olacağına git bi tanış
rahatsız olursan erkek arkadaşınla paylaşırsın bu durumu
aldatılan güvensiz bi sürü insan var burda ve farkında olmadan dolduruşa geliyosun
belki çok iyi anlaşacağın bi kızdır
herkes aynı şeyi yaşayacak diye bi birşey yok ki

Karşıyımmm.. NET!!!

Olmaz.. oldurtmam.. olacaksada ben yokum.. kardeş kardeş takkılsınlar gece yarıları
Feth etçem meth etçem fln hiiiiiiççç cancazımı yoramam..
Evlenince ne olacak kardeş o yaa diyip yine dip dibe mi olacak gece yarıları oturacaklar fln.
Hiç gelemem böyle şeylere net yanii seçim yaptırırdımm anası değil bacısı değil

Ben her durumda şeffaflıktan yana olduğum için kafama takılan her şeyi açıkça sorarım...

Ama çokları "Açıkça sorarsan kıskandığını belli edersin, nabız yokla" diyecektir...

Yine de bunu bilmek önemli...

Yani siz burada verilen fikirlerle "Normalmiş, ben abartmışım" dersiniz...

Oysa o sizin böyle bir arkadaşınız olsa "Bu ne biçim arkadaşlık!" der belki...

Bu durumda siz, onun size güvenmediği kadar güveniyor olursunuz ki eminim güven duygusunu siz de en az onun kadar hak ediyorsunuzdur...

Sevgilimin normal kizlarla bile cok muhabbeti yoktur.

Kiskanc biri degilim, sevgilimin kizlarla iliskisi olmamasi icin hic bir sey soylemedim de yapmadim da
Kendisi boyle olmayi secti

Ve bir kiz, bir erkek ile kanki olamaz der sevgilim, kizlar arada bir sey olmadigini dusunebilir fakat erkeklerin dusunme tarzi o kadar saf degildir der kendisi..

Bence isiniz zor, bu isin sonu ayriliga bile gidebilir, cidden bu tur iliskileri erkek acisindan sevgilim de ben de masum bulmayiz..

Cok sukur oyle iliskisi olan birine rastlamamisim... Konu sahibi de insallah en kisa zamanda cozer bu durumu..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tabii ki eşimin kız arkadaşları olmasına karışmam. Benim de erkek arkadaşlarım var. İkimiz de rahat rahat görüşürüz. Ama gecenin 12sinde de bir kız arkadaşı çağırmaz. Çağırsa bile eşim gitmez. Benim için de tabii aynı şey söz konusu. Yani arkadaşlık başka birşey ama işin suyunu çıkarmak bambaşka birşey. Bence siz en yakın zamanda kızla tanışın.

Bir kadın hisseder eğer sen hoşlanmadıysan sevgilin onu kardeş olarak görüyor olsada kız görmüyordur
Hem kardeş başka kardeş gibi başka bu erkeklerin kafası uzağa sarmıyor
Sen de bi kardeş gibi arkadaş bul bakalım neler oluyor

Tecrübeyle sabittt....

Çok saçma düşünceler bunlar. Onlar mutlaka sizden önce de arkadaştılar aralarında bir şey olacak olsa baştan olurdu seni tanıştırmak da istemiş sen istememişsin tam tersine tanışman senin de arkadaşlık kurman gerekir. Seninle birlikte sonuçta hem kız yakın bile oturmuyormuş. Olacağı varsa olur zaten onunla değil tanımadığım biriyle olur belki engel olamazsın yani olacak olduktan sonra ama böyle kaçarak olmaz. Yanında görsün kız. Benim de okuldan iş yerinden erkek arkadaşlarım var şehir dışına evlendim ama netten görüşürüz eşim engel olsa bozulurdum şahsen eşimin de var arkadaşları ben de tanırım yani.

Bir kadın hisseder eğer sen hoşlanmadıysan sevgilin onu kardeş olarak görüyor olsada kız görmüyordur
Hem kardeş başka kardeş gibi başka bu erkeklerin kafası uzağa sarmıyor
Sen de bi kardeş gibi arkadaş bul bakalım neler oluyor

Tecrübeyle sabittt....

Benim sevgilimde bu olaya karsi cikar.... Ben de bu olayi deli gibi savunurdum ...

Ta ki iki kiz arkadasiz kardeşimiz dediğimiz gece evimizde dahi kalan erkek arkadasimiz 5 yil sonra bu iki kizdan birine sarhoş aninda askini ilan edene dek..

Artik bu konuda o kadar emin olmayacagim sadece..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…