Sevgilinizin kiz arkadasi olmasina karşı misiniz?

Bir erkek bir kızı ne zaman çok yakın arkadaş olarak görsem sonra sevgili olduklarını gördüm..
Bence ters..

Bende normal bir kız arkadaşı olmasına karşıyım.

Ben sevgilimle ilk tanıştığımda güya çok yakın iki kız arkadaşı vardı.
Biri işten, diğeri dışardan (işte olan evli, diğeri nişanlı)
Allahım kızlar whatsapptan gece gündüz demeden bizimkine yazıyor.
1 oldu 2 oldu birşey demedim.Ama en son nişanlı olan aldığı ayakkabının nasıl durmuş diye gecenin bir vakti ben yanındayken bizimkine fotosunu atmıştı bende kayışları koparttı.
Bundan sonra bende erkek arkadaşlarıma atacam nasıl olsa birşey yok bu durumlarda dedim kavga çıkardım anca öyle anladı.
Kızlarla görüşmüyor hatta nişanlı olan evlendi,düğüne bile göndertmedim.
Gevşek kızlarla uğraşamam
Yani kısaca sende erkek arkadaşlarına aynı samimiyeti göstereceğini ilet, hemen aklı başına gelir.

Ben karsiyim eski erkek arkadasim bana benim kiz kardesimdir gibi tanistirdigi kizla ayni odada yatip kalkar gece birbirlerinde kalirlardi boyle sapikca bi arkadasliga karsiyim zaten bu yuzden ayrildik bi erkekle bi kiz eger cok yakinsa mutlaka gecmiste bi hoslanma bi yakinlasma olmustur yoksa neden bu kadar baglansinlar sacmaligin daniskasi 😠

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ayni seyi yapmistim benim eski erkek arkadasim kizla erkek bir olmaz deyip cinsiyet ayrimciliginin dibine vurmustu yani kizlar biz de kiziz hemcinsimizi anlariz ben sahsen hoslandigim insanla o kadar konusur mesaj atarim eger boyle bi durum varsa resti cekin arkadasim yaptigi gibi oyle de olmazsa ayrilin vazgecemem ayrilamam triplerine girmeyin sonunda uzulen gururu kirilan yine siz olursunuz hicbir sey sizin mutlulugunuzdan onemli degil ayrilip unutmak nerden baksan 1 yil ama devam edip aci cekmenin sonunu bilemezsiniz bos verin gitsin 🎉🎊🎉🎊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaş olur da arada belli mesafe, seviye varsa. Bence kızla tanış konuşma tarzını davranışlarını görmüş olursun

Aynennnn!!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevapların hepsini okumadım ama bana düşünce şekliniz biraz tuhaf geldi. Bilmiyorum belki bulunduğum ortamdan kaynaklı. Okuduğum bölüm ve şu an yaptığım meslekten kaynaklı neredeyse hiç kız arkadaşım yok diyebilirim. İş yerimdeki tek bayanım. En yakınların kim deseler 5 kişi sayacaksam 3'ü erkektir. Dosttan sevgili olmaz ya da arada bir çekim olmaz diye bir şey yok o da ayrı mevzu erkek arkadaşım en yakın dostum aynı zamanda, dostluk ilişkiye dönüştü. Ama şu var ki her yakın arkadaş arasında da bir şey olcak diye bir konu yok. Erkek arkadaşımdan önce tanıdığım ve en yakın arkadaşlarım dediğim başka erkekler de var ve sürekli görüşürüm, sevgilim yanımda olsun ya da olmasın. Görüşmeme laf etse alacağı cevabı bilir, şöyle de bir konu var ben de ona karışmam bu konuda. Tapusunu almıyoruz sonuçta adamların, benden önceki arkadaşlıkları benle beraberken bitse zaten sorgularım bu nasıl adam bir kız için dostluklarını siliyor diye. Bence kızı tanımaya çalışın. Kötü niyet sezerseniz o zaman dellenin, birşey yokken kimseye yüklenmeyin

Bu ilişkinizin uzunluğuna ve ciddiyetini bağlıdır bence.yeniyseniz birsey diyemezsiniz kalıcı olup olmadığınız belli değil:) ama bizim gibi( 9 yıl çıkıp oyle evlendik) senelerce çıkarsanız Bisekilde sen zaten one çıkıyor herkesten önce geliyorsun senelerin emeği aşkı değerli. Şuan arkadaşına seneleri ve emeği daha çoksa bırakmaz. Ama kız tehlikeli geldi bana 12 de onu özlemiş arkadaşıyla otururken

Yorumuna katılıyorum ama sadece 1 yerine katılamadım. Gecenin 12sinde mesaj atabilir evet ama bu mesaj "bize gelsene" şeklindeyse bu kızın rahatsızlığı normal olmuyor mu:26:

Ya bir de söylemeden edemicem, o kız için düşündüğünüz şeyi kardeşim dediğim insanların hayatına giren her kız benim için de düşündü, görüştürmek istemediler, bana mesaj atsalar kavga ettiler, bir dertlerini bilsem sorun oldu vs vs vs. Ama noldu 15 yıldır hala kardeşim onlar benim, ne ben onlara başka gözle bakarım ne onlar bana. Bence önce kızı bir tanıyın ona göre düşünün.

Tatlım arkadaşları illa ki olacak. Ve okuduğum kadarıyla 3 aylık bir ilişkiden bahsediyorsun. Ama insan istemeyince birşey mutlaka oluyor. Hissetmek diyelim buna. Benim böyle çok örneklerim var, önüne geçebildim mi? hayır ama tecrübe oldu :)
Yakın arkadaşları olabilir evet ama bana saçma gelen kısmı gece 12 de bize gelsene mesajı oldu. Sevgilin gitmiş mi peki biliyor musun?

Benim sevgiliminde mahalleden bir kız arkadaşı var (daha doğrusu kız arkadaşların biri) kız ona yavrum,canım diye hitap ediyordu ama dayanamadım birgün patladım sevgilimi uyardım. Sevgilim de kızla konuşmuş ciddi bir ilişkimin böyle basitce bir kıskançlıktan bitmesini istemem, dikkat edersin vs. diye ama kız birkaç kez daha agzından kaçırdı ben de keçileri kaçırdım :) kıza faceden yazdım rahatsız olduğumu söylemiştim falan filan diye sonra ne oldu kabak benım başıma patladı, kıskanc itici biri oldum gözlerinde :) Daha sonra derdimi anlattım ama iş işten geçti tabi. Yani söyleme özellikle kıza belli etme bu durumu, baktınki iş çığrından çıktı o zaman elini masaya vurursun ama bekle..
Ama başka bir kız arkadaşı var çok tatlı ve iyi biri. Buluşuruz vs.. Kızı sevmemin altında yatan şey ise benim onunla tanışıp vakit geçirmem oluyor.Belki diğer kızlada tanışsaydım ona da bu cümleleri kurabilirdim. Onlar çok istediler ama ben tanışmak istememiştim..
Benim eski sevgilim kardeşim dediği kızla benden ayrıldıktan sonra bana nispet yapar gibi aldığım formayı kıza giydirmişti, fotoların altınada "iddiayı kaybetti yengeniz" yazmıştı (forma gs forması kız bjk li) düşün bu erkeklere güven olmaz ama sevgilinin arkadaşlarıyla tanış, gözlemle tavırları nasıl diye. İçine sinmeyen birşey olunca otur sevgilinle konuş.
Uzun oldu yorumum kusura bakma

Yorumuna katılıyorum ama sadece 1 yerine katılamadım. Gecenin 12sinde mesaj atabilir evet ama bu mesaj "bize gelsene" şeklindeyse bu kızın rahatsızlığı normal olmuyor mu:26:

rahatsız olabilir o normal o yüzden tanısın ona göre karar versin diyorum
bi tuhaflık sezerse erkek arkadaşına rahatsızlığını söyler
çünkü herkes bizim gibi değil
bazı insanlar çok rahat oluyo ve kötü niyet gözetmeden yapıyolar

daha doğrusu ben ünideyken arkadaşlık ilşkilerimiz hep böyle rahattı
gece de mesaj atardık sorun olmazdı kötü niyet te gözetmezdik yani
herkesin de sevgilisi vardı
tanımadan nasıl bi ilşkisi olduğunu bilemezsin ki
herkes bizim değer yargılarımıza göre yaşamak zorunda değil
ve bu çift evli bi çift te değil daha yeni ilişkiye başlamış bi çift

sana göre gece mesajlaşmak doğru değildir altında başka birşey var diye düşünürsün
bana göre yakın arkadaşsak çok normaldir
yani herkes yetişme tarzı kültürü farklı
bize uymuyo diye tanımadan neyin ne olduğunu bilemeyiz ki

ki burda diğer kız zaten uzakta her gece sabaha kadar konuşma gibi bi durum yok sadece o günlük gel oturalım demiş
tanışıp bi bakar kızın davranışları çok aşırıya kaçıyosa önlemini alır
bana çok normal geldi şu anki durum

Son düzenleme:

Ne kusuru, boyle uzun yorumlari okumak aksine hosuma gidiyor benim tesekkur ederim herkese 😊
Evine gitti mi konusuna da gelince .
Sevgilimin o gun sinavi vardi ve uzak biyere gitmisti cok yorgundu. Kiza yorgunum falan yazmis ama kiz"gel ya yarim saat oturalim iste" falan demis.ama gitmedi yani o gun. Yorgun olmasaydi da gidermiydi bilmiyorum.

Kız arkadaşı illaki olacaktır işinde okulunda mahallesinde bu çok normal selam verip selam aldıgı kişilerin olması. Ama bir kız sevgili oldugunu bildiği halde bi erkeği arkadaşcada olsa gece 12 de hadi gel oturalım demesi çok yanlış . Ben hiçbir erkek arkadaşıma durup dururken nasılsın bile yazmam sonuçta hepsinin hayatında sevdikleri var ve beni tanımıyorlar yanlış anlayabilirler kim bu diyebilirler. Kız bence çok fazla yüz bulmuş erkek arkadaşına durumdan rahatsız oldugunu belli et. Sevmek ve görüşmek zorunda değilsin sonuçta

Evet haklısınız. Ben kızın evi yakın diye okudum, arkadaşının evine gelmiş kız.
Ama bende sevgilimle yakın arkadaştım. Kardeş demedik birbirimize hiç bir zaman ama arkadaşız dedik hep sonuç şu an sevgilim

Benim kuralim kesin ve nettir. Ben boyle seylere karşıyım hem de cok. Bir erkek bir kadinla arkadaş olamaz, bi de kardeşmis.??
Ben size bir ornek anlatayim da görün. Ablamin esinin yanina bir kadin sekreter olarak girdi. Enistemin iş yeri tasindi eve baya uzak oldu. Ablam kendi evi olmasina ragmen birakti dukkana yakin bir yere kiraya geldi o kadin için. Kadinlar hissediyor çünkü. Daha sonra kadinin bilgisayarinda bir adam ve 3 tane cocukla bir kadin fotoğrafı görüp soruyor bu kim diye. Kadın da diyor ki manevi abim eşi ve ailesi. Cok seviyorum onu, beni maneviyata getiren kişi o oldu, o benim abim canim bilmem ne. Tabi sonra ne mi oldu? O kadin manevi abisiyle evlendi.. evli adamla yani...
Bu dunyada ne geliyorsa hemcinslerimizden geliyor. Tavrinizi net belli edin. Ben hic hazetmem böyle seylerden...

Benim erkek arkadaslarim oluyorsa eşimin de kız arkadaşı olabilir var da keza. Onemli olan "arkadas" olan kişinin kendini bilen biri olması. Benmde erkk arkadaşlarım var esim bikir ama gece arayıp hadi gel demezler yada gece cikilcaksa birlikte çıkılır. Esimin kız arkadasi da oylr. Ustelik çok harika bi kiz. Bende severek görüşüyor konuşuyorum is dolasiyla sıklıkla esimle öğlen yemeğe çıkar, birlikte biyerlere gitmeleri gerekir falan.
Yani bence önemli olan herkesin yerini ve davranislarini bilmesiiii... acil birsey olmadiktan sonra oyle gece yarilari aramaz asla, öyle laubali laubali davranmaz falan.

Yorgun olmasaydı giderdi emin ol.
Bence şöyle birşey yapabilirsin. Ağzını ara sevgilinin, bilmiyorum bu mevzuyu konuştunuzmu ama en azından konusunu aç. Geçte olsa bir kız sevgilisi olan birine böyle yazmasını nasıl karşılıyorsun diye bir sor. Cevabı "olabilir, o onun arkadaşı" gibi bişey olursa aynısını sen de yap ya da "o zaman ben böyle birşey yapsam kızmazsın" diye sakince konuş. Hani fikrini alıyormuş gibi. Bakalım tepkisi ne olacak. Yada direk aynısını yap, baktınki ses çıkarmıyor anla ki onun arkadaşlıktan anlayışı bu. ama sana çirkinleşip kadın-erkek ilişkisine konuyu getirirse bil ki onlarda da böyle bir durum var. Aklıma böyle birşey geldi, keşke daha önceden gelseymişte ben de uygulasaymışım Çünkü benim ki çıkmaya başlamadan önce bir arkadaşımla olan mesajlaşmamı görmüştü ve şakayla karışık sevgilim olsan ve boyle bir mesajlaşma görsem sana yapacağımı bilirdim demişti :) Tabi olmadı öyle birşey ama benim tepkime de çok bozuldu, beni nasıl çiğnersinde kıza yazarsın bekleseydin ben yine konuşurdum diye (sanki konuştuğunda değişen birşey oldu).
Ha şöyle birşey var kendisi benim kimlerle gezdiğime, konuştuğumu karışmaz şu anda. Sorduğumda "sen kendini biliyosun niye bu yüzden aramızda sorun yaşayalım" falan der. Bence bu dediğimi bir dene bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

o durumlar değişebiliyo işte
bazı insanlar cidden kardeş gibi oluyo yani benim çevremde çok var öyle
o yüzden genelleme yapmaya karşıyım

yalnız bazıları da hoşlanıyo ama arkadaş ayağına yatıyo anlaşılmasın diye ya da karşı taraftan ışık görmediği zaman
yani bi taraf kardeş gibi görürken diğer taraf duygusal anlamda hisler besleyebiliyo
zaten konu sahibi tanışınca az çok anlar kızın durumunu
anlaşılıyo yani dışarıdan bakınca

bence kız uzakta olduğu için bi seferliğine öyle çağırmış olabilir
ve sanıyorum arkadaşlar da üniversitede şuan
yani daha önceden o şekilde yakınlarsa kız düşünememiş te olabilir kız arkadaşı rahatsız olur mu diye
o yüzden tedirgin olmaya gerek yok bence
belkide tanışınca konu sahibinin kıskanacağının farkına varır ve böyle davranışlarda bulunmaz

ve sonradan sevgili olma durumu herzaman mümkün ama ille de olacak diye birşey de yok
bu durum genelde iki taraf da yalnız olduğunda meydana gelebiliyo bi süre sonra
ama şuan zaten bi ilişki mevcut o gözle bakacaklarını sanmam birbirlerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…