Ben mi cok kiskancim? Yoksa sizde boylemisiniz?
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Kizi gormek istemiyorum, arkamdan ne konusur diye dusunmeden edemiyorum((
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Umarim nasil hissettigimi anlatabilmisimdir sizlere.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
Ben sevgilimle ilk tanıştığımda güya çok yakın iki kız arkadaşı vardı.
Biri işten, diğeri dışardan (işte olan evli, diğeri nişanlı)
Allahım kızlar whatsapptan gece gündüz demeden bizimkine yazıyor.
1 oldu 2 oldu birşey demedim.Ama en son nişanlı olan aldığı ayakkabının nasıl durmuş diye gecenin bir vakti ben yanındayken bizimkine fotosunu atmıştı bende kayışları koparttı.
Bundan sonra bende erkek arkadaşlarıma atacam nasıl olsa birşey yok bu durumlarda dedim kavga çıkardım anca öyle anladı.
Kızlarla görüşmüyor hatta nişanlı olan evlendi,düğüne bile göndertmedim.
Gevşek kızlarla uğraşamam
Yani kısaca sende erkek arkadaşlarına aynı samimiyeti göstereceğini ilet, hemen aklı başına gelir.
Sanırım şu sözü kastettiniz:
Bir erkek cinsel olarak çekici bulmadığı hiç bir kadınla arkadaşlık kurmaz..
Böyle bir şeydi..
Ve cook mantıklı bence.....
Konu sahibi kıskansanda çok görmem...
Ben olsam boğardım o kızı...
..aalizvell..;-)
bence yanlış düşünüyosun
etrafın dolduruşuna neden geliyosun ki daha kızı tanımadan
onlar çok yakın arkadaş olabilir
gecenin 12sinde de mesaj atabilir
herkesin samimiyet derecesi aynı olmaz ki
napsın yani seninle çıkıyo diye hiç aramayıp sormasın mı
peki siz ayrılırsanız nolucak
sevgilisi için arkadaşına yüz çevirmiş biri olacak
bi de bu açıdan düşün ve rahatsız olduğunu belli etme bence
yani kızı görmeden kıskançlık yapman doğru değil
bi bakarsın tavırları normal değilse tepki koyarsın da şimdiden kendini şartlama bence
belki çok iyi anlaşırsınız
Yorumuna katılıyorum ama sadece 1 yerine katılamadım. Gecenin 12sinde mesaj atabilir evet ama bu mesaj "bize gelsene" şeklindeyse bu kızın rahatsızlığı normal olmuyor mu:26:
Tatlım arkadaşları illa ki olacak. Ve okuduğum kadarıyla 3 aylık bir ilişkiden bahsediyorsun. Ama insan istemeyince birşey mutlaka oluyor. Hissetmek diyelim buna. Benim böyle çok örneklerim var, önüne geçebildim mi? hayır ama tecrübe oldu :)
Yakın arkadaşları olabilir evet ama bana saçma gelen kısmı gece 12 de bize gelsene mesajı oldu. Sevgilin gitmiş mi peki biliyor musun?
Benim sevgiliminde mahalleden bir kız arkadaşı var (daha doğrusu kız arkadaşların biri) kız ona yavrum,canım diye hitap ediyordu ama dayanamadım birgün patladım sevgilimi uyardım. Sevgilim de kızla konuşmuş ciddi bir ilişkimin böyle basitce bir kıskançlıktan bitmesini istemem, dikkat edersin vs. diye ama kız birkaç kez daha agzından kaçırdı ben de keçileri kaçırdım :) kıza faceden yazdım rahatsız olduğumu söylemiştim falan filan diye sonra ne oldu kabak benım başıma patladı, kıskanc itici biri oldum gözlerinde :) Daha sonra derdimi anlattım ama iş işten geçti tabi. Yani söyleme özellikle kıza belli etme bu durumu, baktınki iş çığrından çıktı o zaman elini masaya vurursun ama bekle..
Ama başka bir kız arkadaşı var çok tatlı ve iyi biri. Buluşuruz vs.. Kızı sevmemin altında yatan şey ise benim onunla tanışıp vakit geçirmem oluyor.Belki diğer kızlada tanışsaydım ona da bu cümleleri kurabilirdim. Onlar çok istediler ama ben tanışmak istememiştim..
Benim eski sevgilim kardeşim dediği kızla benden ayrıldıktan sonra bana nispet yapar gibi aldığım formayı kıza giydirmişti, fotoların altınada "iddiayı kaybetti yengeniz" yazmıştı (forma gs forması kız bjk li) düşün bu erkeklere güven olmazama sevgilinin arkadaşlarıyla tanış, gözlemle tavırları nasıl diye. İçine sinmeyen birşey olunca otur sevgilinle konuş.
Uzun oldu yorumum kusura bakma
Benim sevgilimin cok yakin oldugu bir kiz arkadasi var. Onun tabiriyle 'kardesi'.
Kiz cok kotu zamanlar gecirmis ve benim sevgilimde hep yaninda olmus onun. Burda oturmuyor kiz, ama buraya bir arkadasinin evine geldi gecen gun, benim sevgilimin evine baya yakin bir evdi. Gecenin 12sinde sevgilime mesaj atmis" bize gelsene oturalim diye". Hani insan basta bir insandan hoslanmaz ya benimki de o hesap.
Kiz surekli onun hayatinin icinde yani, cok yakinlar. Ama sevgilim ona bana hep "kardesim o benim sakin yanlis seyler dusunme" dedi durdu. Ama yani sevemedim o kizi bilmiyorum.
Tavrimi belli edersem, yasaklar daha tatli olur diye etrafimdakiler uyardi beni. Bu forumda eski bir konudada yaziyordu "gozlemleyin surekli" yaziyordu hep. Ama nasil gozlemleyebilirim ki?
Arkadasim "kaleyi icten feth et" dedi yani o kizla tanis, sonrada gozune batmadan onun kotu huylarini sevgiline soyle, erkekler cocuk gibi soguyabilir boylelikle dedi. Ama ben yapamam bunu, kiza haksizlik etmis gibi olmazmiyim boyle yaparsam((
Sevgilim seni tanistirmak istiyorum dedi ama daha sonra diye gecistirdim. Sizce dogru mu yaptim? Yanlis mi?
Simdi sevgiline guvenmiyor musun diyebilirsiniz. Ama bende ki guvensizlik degil, sadece gorusmesini istemezsiniz ya oyle iste.
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Not: kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis, fakat sevgilimle beraber cekildigimiz bir fotograf vardi onu begenmemis.
Kendimi cocuk gibi kiskaniyor dedirtmek istemiyorum ama bu ihtimallerde yeterli degil mi ki(
rahatsız olabilir o normal o yüzden tanısın ona göre karar versin diyorum
bi tuhaflık sezerse erkek arkadaşına rahatsızlığını söyler
çünkü herkes bizim gibi değil
bazı insanlar çok rahat oluyo ve kötü niyet gözetmeden yapıyolar
daha doğrusu ben ünideyken arkadaşlık ilşkilerimiz hep böyle rahattı
gece de mesaj atardık sorun olmazdı kötü niyet te gözetmezdik yani
herkesin de sevgilisi vardı
tanımadan nasıl bi ilşkisi olduğunu bilemezsin ki
herkes bizim değer yargılarımıza göre yaşamak zorunda değil
ve bu çift evli bi çift te değil daha yeni ilişkiye başlamış bi çift
sana göre gece mesajlaşmak doğru değildir altında başka birşey var diye düşünürsün
bana göre yakın arkadaşsak çok normaldir
yani herkes yetişme tarzı kültürü farklı
bize uymuyo diye tanımadan neyin ne olduğunu bilemeyiz ki
ki burda diğer kız zaten uzakta her gece sabaha kadar konuşma gibi bi durum yok sadece o günlük gel oturalım demiş
tanışıp bi bakar kızın davranışları çok aşırıya kaçıyosa önlemini alır
bana çok normal geldi şu anki durum
Nasil hareket ederdiniz?
Normal mi karsilardiniz?
Ne kusuru, boyle uzun yorumlari okumak aksine hosuma gidiyor benim tesekkur ederim herkese ��
Evine gitti mi konusuna da gelince .
Sevgilimin o gun sinavi vardi ve uzak biyere gitmisti cok yorgundu. Kiza yorgunum falan yazmis ama kiz"gel ya yarim saat oturalim iste" falan demis.ama gitmedi yani o gun. Yorgun olmasaydi da gidermiydi bilmiyorum.
Evet haklısınız. Ben kızın evi yakın diye okudum, arkadaşının evine gelmiş kız.
Ama bende sevgilimle yakın arkadaştım. Kardeş demedik birbirimize hiç bir zaman ama arkadaşız dedik hep sonuç şu an sevgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?