sevgilinizle aranızdakı boy farkı

marbles

Gerçek orada bi' yerde...
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
623
2
26
Ankara
.........................................................................

Son düzenleme:
ailesiyle tanıştığına göre ciddi düşünüyorsunuz..sevgilin sorun etmiyosa sen de etme bence..

.çokmuş ya.ee ölmezsiniz bundanda ayrılacak değilsiniz ama hep aklında olur
takıntı haline getirme yeter.

aynı sizin gibi yengemle amcam benim:)
evliler 20 yıllık çok da mutlular uyumlular çok da abartı durmuyo yengem hep topuklu giyer ama:)

kaynanaya 1.80 boyunda kızda olsa farketmez beğenmeyecektir. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Ne derlerse desinler boşveeerrr

yok canım tanısmadım yanı erken daha uc yıldır cıkıyoruz .ablasıyla tastrcak gercı bayramdan sonra yemege gidelim diyo .topuklumu giysem sizce : \ ayrıca ablasından guzelim yanı yuz guzellime guvenıyorum sadece boy vermemıs rabbim napalım

aynı sizin gibi yengemle amcam benim:)
evliler 20 yıllık çok da mutlular uyumlular çok da abartı durmuyo yengem hep topuklu giyer ama:)
yanı mutluluga engel olmamalı bncede omuzlarına geliyorum yanı ama herzaman boy farkı olan ciftler hosuma gitmistir cızlız erkkekleden hazzetmem .erkek koruyucu gorunmeli :)

kaç yaşındasın canım konuyla alakası yok ama merak ettim:)

20 canım ayrıca bu ılk arkadasım belki o yuzden fazla ustunde duruyo olabilirim ileriyı dusundugum ıcın yanı . aa sunlara bak unlem isareti gibi demesinler kız nokta oglanda çıbık :\

Bence problem değil. Topuklu giyersen hallolur yani. Ondan uzun olmadığına şükret ya da yaklaşık aynı boyda. O daha zor.

canım sen kendine takıntı etmişsin emin ol başkası takmaz yani boya göremi aşk yaşanıyo hayır :) sorun yapma topuklu giyersin boşver.bizim boylarımız eşit ikimizinde 1.70boyu bende topuklu giyince daha uzun duruyorum :) napalım artık amann derdin bu olsun be güzelim

20 canım ayrıca bu ılk arkadasım belki o yuzden fazla ustunde duruyo olabilirim ileriyı dusundugum ıcın yanı . aa sunlara bak unlem isareti gibi demesinler kız nokta oglanda çıbık :\

çok tatlısın yaşıtız bu arada:)
benim de sevgilimle nerdeyse 20 cm fark var bizim de az değil yani:)
ama topuklu bence olayı çözer:)

çok tatlısın yaşıtız bu arada:)
benim de sevgilimle nerdeyse 20 cm fark var bizim de az değil yani:)
ama topuklu bence olayı çözer:)

tesekkur ederim canım :) ama yanı o memnun benden bende ondan memnnum su ıkıncı sahıslar bozuyo ıste herseyı .szin boylarnız kac canım :)

kesinlikle haklısınız ama benden zıyade etraftan gelen yorumlar canımı sıkıyo yoksa bn bu kadar takmazdım .torba degilkı buzesin agızlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…