yanı mutluluga engel olmamalı bncede omuzlarına geliyorum yanı ama herzaman boy farkı olan ciftler hosuma gitmistir cızlız erkkekleden hazzetmem .erkek koruyucu gorunmeli :)aynı sizin gibi yengemle amcam benim:)
evliler 20 yıllık çok da mutlular uyumlular çok da abartı durmuyo yengem hep topuklu giyer ama:)
kaç yaşındasın canım konuyla alakası yok ama merak ettim:)
20 canım ayrıca bu ılk arkadasım belki o yuzden fazla ustunde duruyo olabilirim ileriyı dusundugum ıcın yanı . aa sunlara bak unlem isareti gibi demesinler kız nokta oglanda çıbık :\
ah bıde yuruyebilsemTopuklu ayakkabı giyersin olur biter :)
çok tatlısın yaşıtız bu arada:)
benim de sevgilimle nerdeyse 20 cm fark var bizim de az değil yani:)
ama topuklu bence olayı çözer:)
tesekkur ederim canım :) ama yanı o memnun benden bende ondan memnnum su ıkıncı sahıslar bozuyo ıste herseyı .szin boylarnız kac canım :)
canım sen kendine takıntı etmişsin emin ol başkası takmaz yani boya göremi aşk yaşanıyo hayır :) sorun yapma topuklu giyersin boşver.bizim boylarımız eşit ikimizinde 1.70boyu bende topuklu giyince daha uzun duruyorum :) napalım artık amann derdin bu olsun be güzelim
benim 1.67 onun 1.85:)
benım eşimde 1.90 ben ise 1.70 arada 20 cm var...ben 10 cm topuk giyiyorum geriye 10 cm kalıyorno problem [/QUOTEbu ornekler ıcımı rahatlattı sagolun hemen 20 cm lık topuklu bulmaya gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?