kesinlikle haklısınız ama benden zıyade etraftan gelen yorumlar canımı sıkıyo yoksa bn bu kadar takmazdım .torba degilkı buzesin agızlarını
benım eşimde 1.90 ben ise 1.70 arada 20 cm var...ben 10 cm topuk giyiyorum geriye 10 cm kalıyorno problem [/QUOTEbu ornekler ıcımı rahatlattı sagolun hemen 20 cm lık topuklu bulmaya gitmeliyim
hahah...canım takma be...ama kaynanan olacak cadoloz seni strese sokabilir ...iilk zamanlar benım cadı kaynana oğlum sen aslan gibisin riri yarısın gelin pek bi cılız vs. laflar etmeye başladı bende ozamanlar sıfır ben ..o cadoloz yüzünden şimdi 42 bedenim..eşim gibi iriyim şimdi gelinim at gibi oldu diyor...aptal kadın...ilk zamanlar psikolojımı bozmaya çalıştı....
ozaman onları umursamayın insan oğlu kulp bulmak için yaratılmış sanki :):) aynı yaştaymışız bu arada :) boşver umursama bir derler iki derler umursamadığını görünce susarlar canım
cok guldum canımhahah...canım takma be...ama kaynanan olacak cadoloz seni strese sokabilir ...iilk zamanlar benım cadı kaynana oğlum sen aslan gibisin riri yarısın gelin pek bi cılız vs. laflar etmeye başladı bende ozamanlar sıfır ben ..o cadoloz yüzünden şimdi 42 bedenim..eşim gibi iriyim şimdi gelinim at gibi oldu diyor...aptal kadın...ilk zamanlar psikolojımı bozmaya çalıştı....ben ayrıca mınyonum bu ara bide kılo alma derdine dustum aldım cok sukur sevgimde ısrar ettı ama bu seferde popom cıkmıs mıs daha almıcakmısım .robotum sankı ama sinirimi bozmuyo onun soylemesı bn ona soylesem ıkı gun yuzume bakmaz
bnde oyle dusunuyorum canım boyum uzun olsaydıda baska bı kulp takarlardı emınım :)
bnde oyle dusunuyorum canım boyum uzun olsaydıda baska bı kulp takarlardı emınım :)
öyle walla...benım kaynanada uzun ...aynı boydayız ...söyleyecek lafta bulamıyordum...senin kaynana olacak nasıl boyu?
kesinlikle öyle boşver sen kıskanıyolardırozaman napıyosun umursamıyosun :) kesinde kulp bulanlar ilişkisinde sorun yaşayanlardır :)
canım gormedım yanı benden uzunmus ama ablalarından da sadce bırı uzun dıger ablası benım gibi onunda kocasıyla arasnıda bızden cok fark var laf ederlerse onu koz olarak kullancam B)
cnm vlla topuklu giydigimde kndımı daha kısa hssettım yanı topukluyada ben alıskın degilim bnde aynı sekılde mınyonum aılesiyle henuz tanısmadım sadece ablalarıyla konustum o kdar onlarda sevmslerdı zaten ama annesı takarmı bilmıyorum .ama o bana laf soyletmez o acıdan rahatım ama bzım fark daha fazla bide ben mınyon o iri yarı olunca bu fark gozumde buyuyodaha bugün ölçtük bizde ben 1,62 erkek arkadasım 1,77 fazlada olabilir hatta :) bende cok dert ediyorum ama kimseye belli etmiyorumki zaten herkes acıgımı arıyor :) ama Allah var ne kız kardesleri ne annesi hiç bir şey demez bu konuda zayıfım bide hoslarına gidiyo minyon olmam :) ama kendim cok takıyorumtopuklu giymeye basladım sende günlük dolgu topuk giyebilirsin..bu arada sey yazmıssın o uzuyor ben kısalıyorum..ayynen bende aynısını hissediyorum sanki o uzuyor bende gittikce kısalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?