sevgilinizle aranızdakı boy farkı

bunu belli etme lütfen kimseye üstüne gelirler cünkü daha kötü olursun hatta biri bu farkı söyleyince 'bunu duyunca cok mutlu oluyorum boy farkımızı seviyorum' seklinde seyler söyle seviyormus gibi sorun etmiyormussun gibi görün..

bunu belli etme lütfen kimseye üstüne gelirler cünkü daha kötü olursun hatta biri bu farkı söyleyince 'bunu duyunca cok mutlu oluyorum boy farkımızı seviyorum' seklinde seyler söyle seviyormus gibi sorun etmiyormussun gibi görün..

Şanslısın, topuklu ayakkabı giyersin olur biter. Ben 1.74üm ve uzun erkek bulmak zor iş. Düğünde topuklu ayakakbı giymek istiyorum ama benden bi 10-15 cm uzun biri bulamazsam hayal olcak gibi

EVET SENINKI DAHA BUYUK Bİ PROBLEM HAKKATEN AMA ARTIK ERKEKLERDE topuklu giyiyo krampon giymisti mesut yar gordnmu blmiyorum ama senı 1.90 anca kurtarır

bu cok mantııklı gercekten kesınlıkle duusuncem bu soyledıını cnku ben smdıden boyumuzu sorun ederlermı acba flan diyorum koz verıyorum aslında ellerıne .cooook tesekkur ederım gercekten

seninle zıt dşüncelerdeyiz.
ben de tam aksi çok şeker bulurum sizin gibi çiftleri.

kesinlikle takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim, çünkü takıntı olacak bişi değil.

seninle zıt dşüncelerdeyiz.
ben de tam aksi çok şeker bulurum sizin gibi çiftleri.

kesinlikle takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim, çünkü takıntı olacak bişi değil.
yok cnm tam tersine bnde hep boyle ciftleri şeker bulurdum kezaa bizde oyleyız ama ailesi sorun etceğe bnzıyo benım takıntım sadece bu ama cok basit bi durummus onu anladım burda

yok cnm tam tersine bnde hep boyle ciftleri şeker bulurdum kezaa bizde oyleyız ama ailesi sorun etceğe bnzıyo benım takıntım sadece bu ama cok basit bi durummus onu anladım burda

amannnn millete kendini beğendirmek çok zordur.

şimdi sen 1.80 olsan' kız dediğin çıtı pıtı olur' da derlerdi.

sevgilin seni beğenmiş, sen onu beğenmişsin.

boşverin milletin dediklerini, keyfinize bakın

haklısın canım uzun oluncada at gibi derlerdi ben nıye dert edıyorum kı o etsın o benım yanıma yakısmıyo hem saka bı yana sadece fikirlerınzı merak ettım cok yararlı geldi coguda kendıme zaten guvenım vardı ama olumsuz bıse duysaydım moralım bozulurdu en azından kmseden bule bse duymadım.yalnız burda byle konusupta yolda gorunce kimseye aa hıc yakısmamıslar falan demeyın kendmden blıyorum kınadıgın basına geliyo

tabiki aranızda ciddi bir boy farkı var ama Allah vergisi yapacak birşey yok. ablasından güzelim nasıl bir mantık onu anlamadım. ablasının seni kendisi ile kıyaslayacak hali yok. topuklu giyerek kompleksini belli etmiş olursun bence.sonuçta sıradan bir akşam yemeği, anladığım..

Takma kafana canim bizdede pek boy farki yok bende olsun isterdim aslinda..ama nasip kismet bu isler napalim

bana sıradan gelmıyo cunku benım ıcın sıradışı bi gun olcak o yuzden arkadasların fikirlernı merak etmıstım yardmcı oldular saolsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…