sevgilinizle aşkınızın sınırı nedir ?

heee benım bi svgılım öpmek ısterdı
aaaaaaaaaaaaay ghıt dıye bagrırdım
genelde öpturmeyı sevmeyen bı mızacım var sanırım hehe

bırısı de bulusalım derdı ıstyemezdım
ama sevmedıgımden ıstemezdım

sevmeyle alakalı bunlar sankı mirmirmirmir

öpse bile karsi cikanlar var deyip gülmüssün..
kiz dedigin elini tutar, öptürür sarilirsa, o zaman cok rahat biridir kesin..
buna bisey diyemem..
ama öptürmeyen kizlara neden gülüyorsun bi anlam veremedim..
kiz dedigin öyle olur asil, kendine dokundurmamasi lazim hatta..
madem seni gercekten seviyor, o zaman evlenene kadar sabretsin..
niye kendimi kullandirayimki, sirf o istiyor diye..:1closedeyes:

her önüne gelene, her isteyene öptürmiceksin tabiikide. ama sevgilisiniz ve birbirinizi çok seviyorsunuz uzun bir beraberliğiniz var, niye öpmiceksinki o zaman. ben şahsen öperimŞeniz . ama tabii herkesin fikri ayrıdır. yorum için teşekkürler a.s.

çok pardon ama insan ciddi düşündüğü sevgilisiyle öpüşse sarılsa asil olmuo mu ne demek rahat biridir sizin mantığınız nasıl işliyo bilemem ama bu bir tercihse
kız dediğin demeyin lütfen olur mu ben deyin fikri farklı olan kız olmuyor mu
biz kendimizi kullandırıomuyuz ne alaka yaa

sende sagol cevap icin..
bende niye öptüreyim ki ? diye düsünüyorum..
zaten simdiki iliskiler hep bitiyor..
en fazla üc yil.. birde biri bitiyor digeri basliyor..
herkese öptürmüs olursun o zaman.. iyykk..kafamçokkarıştı
bi bakiyorsun anlasamadin ve ayrildin..
sonra bir yil filan sonra baska bir sevgili ve onada öptür elini tut..
ne anlami kalirki..:sm_confused:

cnm senin hatan şurda genellme yapıosun olsada 3 yıl mış hayır işte değil

herkes bir olcak diye bi kural yok biri bitiyor diğeri başlıor herkesin haytında geçerli değil bu....

palonik aşk; herkesin düşüncesi farklı tabiikide. kimisi senin gibi aşkını yaşamayı seviyor, kimisi farklı. ama genelleme yapmazsan bir daha sevinirim

anaa yenı bır tartısma yaratmıssın kız sen,
nıe sevdıgımıze öptürünce kötü kız mı oluyozz ohoooo sen aşmışsın kendını
bır de öptürmüyor dedıgınde gulücük yapmasına mazeret bulmussun gulucuk yapar yapar
al kızgın surat

ay sen öpturme ozamaannnnn :enbuyukkk:
anlasamadın ayrıldın madem neden cıkıyosun cıkma da ozaman? cıkma görusme onune bak sonra görucu gelınce evlendıgın gün görursun neden sokaklarda görunuyon saga sola kendını reklam edıyon kı :jeyyar: akrabaların goruo komsular göruyo elını tutmasan bıle tutuyosun sanıyolar aylarca görusuyon falan adın cıkıyo bı kere gamyoncuiremsu bence bunu da yapmamalısın.

"madem seviyor evlenene kadar sabretsin" zihniyetiyle yapilan davranislar erkekler tarafindan bir sinav gibi algilandigi gibi, evlendikten sonra da ayni mantikla "nasil olsa artik benim, nereye gidebilir ki?" diye dusunmelerine sebep oluyor. insanin asaleti opturmemekle falan olculmez. saglam bir karakter zaten "opustuk sonra ayrildik ee ne olucak sonra?" diye de dusunmez. kendimi kullandirtmam cumlesini aklinizdan gecirdiginiz insanla zaten cikmamalisiniz bence. ne kadar sacma bir sey kendini kullandirtmak, faydalanilacak kaynak miyiz biz kadinlar?

ya ne tartismasi, ben onla ayni fikirde degilim diye tartismami yarattim..
ben kiz kendini öptürünce kötü kiz filan oluyor diye bisey dedim mi ? demedim..
benim demek istedigim kizlar bence daha uzak durmali erkeklerden..
bu kadar da her istedigini yaptirmasinki, kiymetini bilsin erkek..
kiz dedigin kendini agirdan alir.. bu benim düsüncem..
evet siz nasil bana genelleme yapma deyince hakli buluyorsaniz kendiniizi,
öptürmeyen kizlara gülmesinide ben hakli bulmuyorum..

zaten simdiki iliskiler hep bitiyor dedim, hepsi bitiyor demedim..
genel olarak diyorum hepsi demiyorum..
lütfen kizlar, tartismak istemem.. benim amacim asla tartismak degil..
denisenin gülmesine üzüldüm diye beni suclamayin..
ben her zaman dostluga varim, düsmanliga degil..
ücünüzede sevgilerimi sunuyorum...:a015:

evet bazi erkekler, bakin bazi diyorum hepsi demiyorum,
kadinlari kullanmak icin iliskiye basliyorlar.. sevdiklerine inanmiyorum..
kizi kendine asik ettiriyorlar ondan sonrada sarilma öpme..
sonrada bir gün bakiyosun ayrilalim demis.. ve ayriliyorlar..
hic mi yok böyle bisey sizce ?
ben bu sitede cok rastladim birden ayrilalim dedi sevgilim diyen kizlara..

böylee bişey var ama sen dedin ki

kız dediğin asil olur yani öptüren basit öylemi güzelim bnmde amacım tartışmak değil

ama öle bi dedin ki hani rahattır filan yani genelleme yapmn yanlış he ben her dediğine
yerimseniben
cevap veriyorum çnkü rahatsız oldum

tabi ki haklisiniz ama burada eger sevdigimiz, guvendigimiz, evlenmek istedigimiz insandan bahsediliyorsa, eger boyle birsey yapip ayriliyorsa kaybettigimizi dusunmemiz gereken en son sey opusmus olmak bilmemne... ahlak namus masumiyet bunlarla olculmez, ortada daha buyuk sorunlar ve yanlislar var, o insanin karakteri gibi, kaybedilen guven duygusu gibi...

yahuu sevdiğim adamla öpüşüyorum diye basitmi oluyorum ben şimdii?? basitim evet

hee bu arada elimden tutuyor belime sarılıyor bazen sinemada omuzuna yatıyorum bu demek oluyorki rahat bir kızım :) vay bee bana bakk hem basit hem rahatımm :))

asicim lütfen benimle konuşma ben basit ve rahat bir kızımmm 5 yıllık erkek arkadaşım beni öpüyor belime sarılıyor bende omuzuna yatıyorum elini tutuyorum lütfen cicim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…