aahhhh keşkeeee tatlım ikimizinde sevgilisi yanı başımızda olabilseydi, istediğimiz her an görebilseydik :teselli: öpüp koklayabilseydim, sarılabilseydim aşkıma keşkeeee :asigim:delikafaduldenaşkım yanımda olsa ben ona neler yapıcamda ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhlaelaelaelaelae
öpse bile karsi cikanlar var deyip gülmüssün..
kiz dedigin elini tutar, öptürür sarilirsa, o zaman cok rahat biridir kesin..
buna bisey diyemem..
ama öptürmeyen kizlara neden gülüyorsun bi anlam veremedim..
kiz dedigin öyle olur asil, kendine dokundurmamasi lazim hatta..
madem seni gercekten seviyor, o zaman evlenene kadar sabretsin..
niye kendimi kullandirayimki, sirf o istiyor diye..:1closedeyes:
bak asi2222, denise85 kendini öptürmeyen kizlar var deyip gülmüstü
hatirlarsan, bende bu yüzden kendi düsüncemi savundum, kivirmadim..
bu yüzden bende kendi düsüncelerimi paylasmak istedim.. benim fikirlerim bunlar..
en iyisi söyle diyeyim konu daha fazla uzamadan.. kiz dedigin kendine dokundurmaz (bana göre yani) ama öpenler, dokunanlarda varsa bisey diyemem.. herkesin kendi düsüncesi..bu genelleme bana göre dogru, sana göre yanlis..
daha fazla uzamasin, seninde düsüncelerine saygi duyuyorum..
ayrica kendini öptüren, elini tutan kiz rahat kiz demistim, bu lafimi geri aliyorum...
cünkü tekrar düsündüm üstünde, o düsüncemi paylasirken cok sinirli ve üzgündüm..
hic sevgilim olmadigi icin bana bu tür davranis mantikli gelmediginden olabilir..
lütfen artik uzamasin, rica ediyorum..
arkadaşım ozaman cümlelerini kurarken lütfen düşünerek kur gelişi güzel yazma olurmu canımcım.. diyorsinki kızdediğin kendini öptürmez, dokundurmaz elini tutmak dokunmak öpmek basitliktir diyorsun.. sonrada uzamasın diyorsunn.. hem vuruyorsun hem kaçıyorsun sonrada ben bişi yapadımki dercesine uzamasın diyorsun..bir dönüp bakarmısın neler yazmışssın Allah aşkına?? düşünerek yaz karşı tarafdaki hemcinslerimi incitebilirmiyim die olurmu güzelim...
bizde uzaması için uğraşmıyoruz zaten sadece nerde yanlış yaptığını, neden bu kadar tepki aldığını anlatmaya çalışıyoruz...
bu gülme işinede baya takılmışsın.. belkide sen öyle düşündüğün için üzerine aldın bu hareketi..
sen hala genelleme yapıyorsun ben böyleyim demiyorsun... ayrıca yazdığın sıradaki ruh halini biz bilemeyiz sadece yazdığın şeye göre cevap yazabiliriz...
ama sen bu yazdıklarınla sevdiği kişiye sevgisini hareketleriyle göstermeyi seçen kişileri resmen aşağılıyorsun dikkat et derim!!!
Kızlar sevgilileriniz nerde? Benimki yanıbasımda,ben sımarıklık edıp uzuyorum.Hata yapıyorum aslında.Uzakta kalınca kıymetı bılınıyor dımı:) Bende yıllık ızın kullanınca ailemin yanındayken onu çok ozluyorum.ve gerçekten sevıyormusum. Bunu anladım.Umarım sızlerde en kısa zamanda kavusursunuz.
Kızlar sevgilileriniz nerde? Benimki yanıbasımda,ben sımarıklık edıp uzuyorum.Hata yapıyorum aslında.Uzakta kalınca kıymetı bılınıyor dımı:) Bende yıllık ızın kullanınca ailemin yanındayken onu çok ozluyorum.ve gerçekten sevıyormusum. Bunu anladım.Umarım sızlerde en kısa zamanda kavusursunuz.
katılıyorum sana, afferim kız kaydirigubbakcemile5bu konu uzar gider
boşverin kızlarrrrrrrrrrrrrrr
herkesin sınırı kendine,herkesin hayatı kendine
bu dunyaya bir kere geliyoruz herkes özgür iradesiyle yaşar gider
birbirimizi yemeyelim yeter :teytey:
ay canım valla yanındayken değerini bil benmde yanımda geçen gün çok üzdüm öle anladım artık hiç kırmamaya özen gösteriorum ömrüm benm o valla sende şımarıklık etme canım sonraa üzülürsün uzaktayken:teselli:
aynennnnsınırlarım yok benim...
sınırsızım... yasaksızım...
Aslında en doğrusu sınır olmaması..Sınırsızım bende:asigim:
Kurallarla ne kadar yaşanabilir ki aşk???
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk:1ninca:..
Şarkıdan esinlendim canım..Aşkım bana bazen derki ölürüm sana bende kızıyorum aşkımmm artık aşkımm senin için yaşarım diyorr:asigim: Bencede yaşamalıyızki yaşatmalıyız..Ölümde ne oluyorrrrkötükedihüso
sınırlarım yok benim...
sınırsızım... yasaksızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?