sevgilinizle aşkınızın sınırı nedir ?

delikafaduldenaşkım yanımda olsa ben ona neler yapıcamda ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhlaelaelaelaelae
aahhhh keşkeeee tatlım ikimizinde sevgilisi yanı başımızda olabilseydi, istediğimiz her an görebilseydik :teselli: öpüp koklayabilseydim, sarılabilseydim aşkıma keşkeeee :asigim:

Kızlar sevgilileriniz nerde? Benimki yanıbasımda,ben sımarıklık edıp uzuyorum.Hata yapıyorum aslında.Uzakta kalınca kıymetı bılınıyor dımı:) Bende yıllık ızın kullanınca ailemin yanındayken onu çok ozluyorum.ve gerçekten sevıyormusum. Bunu anladım.Umarım sızlerde en kısa zamanda kavusursunuz.

iki yazın arasında ki farka bakarmısın

ikinci yazına lafım yok senin fikrin olabilir öyle tamam gülmesine kırılmış olabilirsin ama

genellemene sinirlendim yoksa tabiki fikirlerine saygım var ayrıca sen kırmasan

kırılmazsın amacım senle tartışmak değil ama gene aynı şekilde yazsan gne tepkimi

veririm ben senin düşüncene lafım yok kendine göre haklısındır ama rahatttır asil olur sen

olsan bozulmazmısın kim başlattı demmişsin kırmayı sen tabiki laflarına tepki verdim durduk yere deil seni anlamıo deiliz ama yanlış ifade ettin kendini....

Son düzenleyen: Moderatör:

a.s.a.s.a.s.a.s.

aynen meltemim kuzum :1hug:a.s.a.s.

Allah nazarlardan korusun. mutluluğunuz sonsuz olsun canım. İnsan uzakta kalınca gerçekten sevip sevmediğini daha iyi anlıyor ve kıymet biliniyor dediğin gibi.
ben marmaris te sevgilim istanbulda canım :ecrin_bebek:

ay canım valla yanındayken değerini bil benmde yanımda geçen gün çok üzdüm öle anladım artık hiç kırmamaya özen gösteriorum ömrüm benm o valla sende şımarıklık etme canım sonraa üzülürsün uzaktayken:teselli:

sevgilisi yanında olanlar çok şanslı yaa gerçekten
ama bende şanslıyım tabiikide, benim sevgilim yanımda değil ama sevgilim gibi bir sevgiliye sahip olduğum için şaslıyım. Uzakta olsada bana varlığını sıcaklığını hissetiriyor her an o benim bitanem herşeyiimmmm

bu konu uzar gider
boşverin kızlarrrrrrrrrrrrrrr
herkesin sınırı kendine,herkesin hayatı kendine
bu dunyaya bir kere geliyoruz herkes özgür iradesiyle yaşar gider
birbirimizi yemeyelim yeter :teytey:

bu konu uzar gider
boşverin kızlarrrrrrrrrrrrrrr
herkesin sınırı kendine,herkesin hayatı kendine
bu dunyaya bir kere geliyoruz herkes özgür iradesiyle yaşar gider
birbirimizi yemeyelim yeter :teytey:
katılıyorum sana, afferim kız kaydirigubbakcemile5

ahh ah sorma senağlama

sınırlarım yok benim...
sınırsızım... yasaksızım...

tamam şimdi oldu Şeniz

sınırlarım yok benim...
sınırsızım... yasaksızım...

Sınırlar-Dr. Henry Cloud
Size bu kitabı tavsiye ederim Elfida Hanım..
Ben okuduğum halde sınır sahibesi olamadım,belki size yarar..
Kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…