sevgilinizle aşkınızın sınırı nedir ?

haklısın kuzum sende benle konuşma yawrummmm bende raht ve asil olmayan bi kızımmm senelerdir

sevgilim olan insan sarılıo öpüyo hatta konuşuyoo benle bilion muuuu:):):):):)

canım arkadaş lafı çevirip deiştirdi ama ben ilk yazdığına takıldım

yani evlenene kadar beklesin filan dediği yazıdayım diğer yazılarına cevap yazdım ama kendini ne

sanıyosa herkese cevap yazdı bana yazmadı aklıncaa çıkıştım yaaa:):)

ayyyyy ne saçma bir düşünce şimdi bu................ benneyaptımki adı üstünde "uzun süreli bir ilişki" ben asil değilim arkadaşım, senin dedigin seyler baska manalara geliyor farkında msn şekerim öpmek, sarılmak, elini tutmak bunlar gayet dogal ve olması gereken şeyler, bu rahatlık da değildir bana göre, sevgidir, samimiyettir. Hangi devirde yaşıyoruz, dokundurtmayı bırak görüşmeyelim hatta konuşmayalım, mektuplaşalım, karanfil yollayalım, kokulu mendiller bırakalım sokaga...... kaydirigubbakcemile3 Allah'ım Yarabbim.........

Kızlar son yorumları okudum şaşırdım açıkcası sevgilinize değil SEVDİĞİNİZE sarılmanız öpmeniz başınızı onun omzuna koymanız el ele tutuşmanız dans etmeniz vs. bunlara yapan asil olmuyorsa bende asil değilim.Bunlar sevgi göstergeleridir , karşı tarafa sadece seni seviyorum o da sizi bunu desin buluşunca yabancı gibi bilmiyorum belki ilk zamanlarda çekinme olur ama zamana yayınca bende öpmeyen elini tutmayan biz kız yoktur.

bence sinir koymali.. fark etmio istersen 10 sene birlikte ol..
benim düsüncem bu yani.. :jeyyar:

aman cok ayıp yaa isteyen sevgılısının ıstedıgı yerını tutar elını belını omzunu
oper de kımse ne dıcek evet sonradan konusabılırler ama sevgılını de seccen ozaman,
herkesle olmıcak sevgılı bulcak aman zaten kırk yılın basında sevgılı bulunuyo
hemen kendımı örne k vereyımm

6 ayda bır sevgılı bulabılıyorum bazen yılda 1
ve bulduklarım cok zaman işe yaramaz sevgılıler oluyor bakıyorum adamla dısarı cıkılmaz gezılmez edılmez, e sımdı nıe elını tutayım ben bunun evet tutmam

ama bazen oyle oluyo kı bırlıkte mutluyuz opebılırım belkı evet etamam ama sonunda dedıgı gıbı kullanılmıs kızla r olabılıyo kız dıyo ya cocuk asık edıyo bılerek kızı opup sevmek ıcın dıyo evet haklı
ama ne yapabılıırız nerden bılebılırız kı bunu :)
sonucta asık olup opuyoruz o da adamın ödülü olsun dımı o kdr ugrasmıs asık etmıs falan.

neyse konu ıyıce dagılıyor. yani kırk yılın bası bı sevgılı bulabılıyoruz (m) onu da ıstedıgımde elını tutabılemıceksem nerde kaldı asilliğim benım be ben de hayat yasıyorum
bakıre teresa gıbıyım zaten eh be yeter be
iki öptuk dıye edılen laflara bak

canım tabi ki sınır olmalı ama elini tutmak sarılmak bunlar sınırı aşan şeyler değil bence

ya elini tutmak sarilmak.. elbetteki dogal.. ona bisi demiyorum zaten..
yok ben bazen sokakta görüyorumda kizlari.. masallahi var hepsinin.. bi afedersiniz yastik yorganlari eksik..
oyüzden...
ama seviyorsan elbette elini tutmasi sarilmasi cok güzel... hicbisi yapmamasi anormal olurdu heralde yerimseniben

yani demek istedigim abartiya kacilmicak sekilde..

cok uzun anlattim galiba.. fisfisfis

kızlar araya girerek birşey söylemek istiyorum.:tomato:

burası özgür bir platform değil mi? herkes istediği yere istediği düşünceyi yazar. kimseye yaranmak için yazmıyorsunuz değil mi yazılarınızı,yorumlarıınızı !

herkes tek bir düşünceye sahip olmak zorunda değil.
kimisi sevgilisiyle rahat davranır, kimisi nasıl olsa el oğlu der guvenmez.
birbirimizin dusunlerine saçma dersek kavgadan başka ne çıkar ortaya?

Nur sima merak etme kava cikmaz...
burdakiler akli basinda bayanlar.. herkesin görüsüne saygi duyarlar..
öle demi bacilar ??? :jeyyar:

doğru diyorsun arkadaşım ama ben platonik_ask arkadaşıma kızdım çünkü ilk yazdığı mesajda biraz olumsuz bi tavırla bişeyler yazdı sonra arkadaşlar yorum yazdıkça kıvırdı gibi geldi bana klava:

hemde nasıl meltemim kıvırdı sinir etti beniklava:

tabiki öyle canım ama arkadaş resmen genelleme yaptı kız dediğin filan diye kendi adına konuşabilirdi kimseye yaranmak filan değil tabi ki herkes istediğini düşünebilir kimse mecbur değil başkası gibi düşünmeyeyerimsenibenyerimseniben

haklısın canım anaormal olurdu yani işte benim demek istediğim herkesin
kendine göre bi sınırı var senin ki budur başkasının ki başkadr bilinemez:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

hele sükür beni anlayan biri cikmis..
benimde asil söylemek istedigim buydu..
asi2222 senide teesüf ederim, ne demek bana cevap yazmadi,
ben herkese cevap yetistirme pesinde degilim..
cikmistim, nasil cevap verebilirdimki..
ne kadarda üstüme gelmissiniz öyle.. halbuki ben iyi niyetimle davrandim..

nur.sima iyiki varsin, tamamen katiliyorum sana..
insan düsünceleri paylasamazsa ne anlami kalir ?
ben onlar gibi düsünmek zorunda degilim..
bunlar benim fikirlerim kimsede benim fikirlerime karisamaz..
ben size sevgilinizle el ele tutusmayin vesaire basitsiniz filan deyip
düsüncenize karismadim..
düsüncelerimin halada arkasindayim..:1closedeyes:

bende bana cevap yaz diye meraklı değilim dün kü olayda diğer arkadaşlara yazarken imalı olarak konuşmana dedim yoksa cevap yetiştirme peşindesin demedim

bak sen anlamıyosun senin düşüncene saygım var tabi ki herkes aynı düşünmek zorunda deil ama demek istediğim dün dedin ki kız dediğin asil olur şöyle böyle olur diye ben diorum ki haklısın ama genelleme diyorum yani senin düşüncene karışma niyetinde değilim...
sadece orda bence böyle yapılmamalı bu benim fikrim deseydin.. böyle olmazdı sen ilk laflardan sonra tepki aldın ay o benim fikrimdi diye çevirdin lafı..

aşk sınır tanımaz
gel zman git zaman bir bakmışşınız
bütün sınırlar düşman kuvvetlerince tarumar olmuşkafamçokkarıştı
vatan dört bir yandan kuşatılmış:jeyyar::jeyyar:

bak asi2222, denise85 kendini öptürmeyen kizlar var deyip gülmüstü
hatirlarsan, bende bu yüzden kendi düsüncemi savundum, kivirmadim..
bu yüzden bende kendi düsüncelerimi paylasmak istedim.. benim fikirlerim bunlar..
en iyisi söyle diyeyim konu daha fazla uzamadan.. kiz dedigin kendine dokundurmaz (bana göre yani) ama öpenler, dokunanlarda varsa bisey diyemem.. herkesin kendi düsüncesi..bu genelleme bana göre dogru, sana göre yanlis..
daha fazla uzamasin, seninde düsüncelerine saygi duyuyorum..
ayrica kendini öptüren, elini tutan kiz rahat kiz demistim, bu lafimi geri aliyorum...
cünkü tekrar düsündüm üstünde, o düsüncemi paylasirken cok sinirli ve üzgündüm..
hic sevgilim olmadigi icin bana bu tür davranis mantikli gelmediginden olabilir..
lütfen artik uzamasin, rica ediyorum..

ben burada tartisma olmasin, tamam fikirlerinize saygi duyuyorum diyorum
ama hala konuyu uzatip baska yerlere cekiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…