Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Evet soru belli arkadaslar, Sevgilinizle ayni evde kaldiginiz oldumu hic ?
Nasil oldu ? kac gun kaldiniz birlikte..

(Arkadaslar ltf kirici cvplar vermeyelim, herkesin yasam tarzi ve dusunceleri farklidir )

bız çok kaldık sayısını bılemıyorum bıle.onunla uyumak sabah kalktığımda onun bana bakışını izlemek süper..

hayır ama sadece yannda uyumak isterdim..onun nefesiyle uyumak onun kokusuyla uyanmak..tarifsiz bi şeydir herhalde..

eşimle sevgiliyken 1 gün beraber kalmıştık...
güzel bi gündü...kaydirigubbakcemile5

Bnde kaldim hatta baya cok kaldimda diyebilirim :) Gece uykusunda bile askim saril bna demesi yokmu dunyalara degismem...

haklısın canım aynı evde kalıyosun yanyana uyuyosun diye illaki cinsellik şart değil bence.bizde kaldık üni deyken aylarca.çok güzeldi hiç bişeye değişmemopuyorumnanaktan

Biz çok kaldık aynı evde...ömrümün en güzel sabahlarına uyanıyorum onun yanında =) hep öperek koklayarak uyandırır aşkımmmm 5 dakka daha derim =)) sonra gider kahvemi yapar bitanem kendime geleyim diye... ben bekarken beraber kalmadiğim bir adamla asla evlenmem... aynı evde yalnız olunca huyunu suyunu herseyini daha iyi öğreniyorsun... senin en doğal halini görüyo...

oo çok herhaftasonu kalırdık beraber

pazar günleri dışarıda kahvaltı yapar gezer tozardık..

yada kışın evdeki şömineyi yakar karşısında içer yada film seyrederdik

çook çook güzel günlerdi

bir insanı tanımak için en değerli zamanlardıı

iyiki yapmışım diyorum şimdii opuyorumnanaktan

evet 1-2 gece kaldık ama evde kuzenlerim falan vardı çok kalabalıktık ayrı odalarda yattık....

ama aynı çatının altında olduğunu bilmek bile güzel....

şu an evliyim eşimle ama o zamanlar daha bi tatlı hissediyor insan herşeyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…