Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

sözlendikten sonra beraber kalmaya başladık.... 8 ay kadar... güzel bir duygu evlilik alıştırması:)))

Ben üniversiteden dolayı ayrı evde yaşıyordum ailem diğer evimizde kalıyordu.Bizde eşimle birlikte kalıyorduk sabah okula birlikte gidiyorduk :) o zamanlar nişanlıydık, zaten bir yıl içindede evlendik.Bizim içinde ufak tefek kaçamaklar oldu bunlar :)

Keyifli,romantik,eğlenceli ama güven gerektiren birşey..
Pişman değilim opuyorumnanaktan

Kalmadım..Ama kalmak isterdim..:)))

tabiki kaldım şimdiki eşimle..hafta sonlarını iple çekerdim..omuzuna yaslanıp film izlemek gibisi yoktuzemuszemus

evet kaldim ve simdi onunla evliyim :asigim:5 gun sonrada evlilik yildonumumuz

evet kaldım

Şimdide evliyiz:gitme::hulya:

evet kaldımmm opuyorumnanaktan

nişanlımla üniversitede tanıştık, o evde kalıodu bende haftada 1-2 gün gider kalırdım..

iyikide kalmışım, her anımızı gündüzümüzü gecemizi dolu dolu yaşamışız iyiki, şimdi aramızda 15 saat var, çok özlüorum onu, geçmişe bakıp keşke daha fazla beraber vakit geçirseymişiz demiorum..

ayrıca tabiki beraber kalmak=cinsellik değildir benim için:hulya: ama olabilirdide yani, herkesin kişisel tercihidir bu... olmasıda olmaması kadar normal..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kaldık tek başımızada arkadaşlarla beraberde film izlemek sohbet etmek gecenin bir yarısına kadar çok keyif verici gelsin yine kalıcaz bir kaç gün onun kokusunu duymak kadar güzel bişey yok ve uyurken onu izlemek :asigim:

bu yorum guzeldı cok begendım

1 kere mecbur kldık bırazda izmir istanbul oluncaopuyorumnanaktan 6 ay ıcınde evlendık zaten ama çokkk güzeldiiii yaaaaŞeniz hemde bizim evde annemın evınde ne cesaretmiş beee:bbo:

bizde kaldık;hatta tatile bile gittik..:asigim:
edepsiz,kötü örnek bir kadınım ne yapayım..:gitme:

evet kaldım. ara ara olmak üzere toplasam 20 gün kadar kalmışımdır. çok güzeldi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…