Sevgilinizle aynı ilde kaldınız mı?

anladım zaten arkadaşım seni herkesin düşüncesi kendine tabi ben farklı bişi mi diorum şimdi bende kendi düşünce mi söylüorum özgürümde zaten:umursamaz:

hayatta aynı ilde kalmam böyle bi soruyu bi daha sormamış ol şaka bi yana aynı ilde kalamıyoruz şuan malesef askerdee (

Son düzenleme:
Aynı evde kaldım da uzun zaman yaşadım da. Şahsen bende aynı evde yaşamadığım aynı yatakta uyuyup uyanmadığım bir adamla evlenmek istemem. Tabi bu demek değil ki aynı evde kalmadan evlenenler kötü yapıyorlar kesinlikle böyle bişi söylemyorum sadece kendi adıma konuşuyorum. Hayat felsefesi, bakış açısı..İnsanlar kendi çizgilerinde yürürler ben böyle düşünüyorum böyle olmasını istiyorum böyle oluyor.

Kaldık aynı ilde. Sabahın köründe zırt diye emsaj geliyodu hadi buluşalım çok heyecanlıyım diye :) Oy kurban olurum ona

bi çok kez kalmışımdır ayrı odalar tabi
zaten akrabam kendisi askerden gelsin bu sefer yanında uyumak istiyorumsempatiksalakcinni

Eşimle 2 sene flörtten sonra evlendik.İlk ve tek aşkım
zatenopuyorumnanaktanAma asla aynı evde kalmayı
düşünmedim,ben hep evliliğin bir büyüsü olduğuna
inanıyorum bazı şeyler özel olmalı,helalinden
olmalı
(cinsellik değil sadece kastettiğim) yoksa
çabuk yıpranıp tükeniyor herşey.Bu tabii benim
düşüncem ve benim bakış açım

öğrenci evim saolsun defalarca kaldık:))nişanlanınca bizim evde de kaldık onların evinde de..arkadaşların evlerinde de kalıoruzz...bence gayet normal bi durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…