sevgilinizle çok sık kavga edermisiniz?

miele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
95
0
86
Ankara
kızlar eşinizle-sevgilinizle çok sık kavga eder misiniz?bunlar sudan sebepler mi olur ciddi konular mı?bunlar ilşkinizi yıpratır mı?sevgilinizin yeter bunaldım dediği nokta olur mu?kavgaları kim hangi sebepten çıkarır?hadi paylaşalım:)kaydirigubbakcemile5

kavga değilde ben trip yaparım genelde ciddi konular sayılmaz sudan oluyo:emir_bebek:

trip yapan ben olurum:ecrin_bebek:aşkım çok sabırlıdır ama ben bazen abartıyorum sanırım:utangac:

arada sabrı taşıyo ama çok ciddi ilişkimizi etkilicek sorunlar yaşamıyoruz allaha şükürler olsun ki triiplerim oluyo onlarda ölesine anlık işte:asigim::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sık olmamakla birlikte kavga ederiz.hele bana irem uzun zamandır ilişkimizde sorun yok dediği gun nazar deger mutlaka bir sorun çıkar.buyuk tartışmalarımızda oluyo ufaklarda.ama hiçbir zaman aşkım beni kırmadıı.ama ben onu çok kırdım önemli olan telafi etmek bence ve br daha yapmamak sanırım bunu ögreniyorum;)

kavgasız evlilik olmaz derler kavga tuzu biberi derler.
ama çok şükür öğle kavgalarımız olmaz .
en son çok uzun zaman önce sadece karşılıklı bi kaç kelime söğledik ses yükseltmeden..
ufak tefek her ilşkide olabilir ama saygıyı haddi aşmadıkça zararı yoktur..

ciddi olsun sudan sebep olsun çok kavga ederis özelliklede ben abartırda abartırımm. :1closedeyes::utangac: napıım çok sevdiğimden beğenmediğim hareketleri acayip batıyoo haliyle kızıyorumm :kızgın: şöle bi geçmişe bakıyorumda benim aşkım da baya sabırlıymışş..gerçi bende pek sabırsız sayılmam :utangac: yıpratttınıda düşünmüyorum ilişkiyi kavgasız bi ilişki tuzsuz yemeye benzer böle daha güzel oluyo .. sırnaşık şey monoton deil hiç olmazsa :jeyyar: dahada çok bağlanıoruz :nazar:

Son düzenleme:
valla ha kedi köpek ha biz.... birbirimizi cok severiz ondan dolayı birbirimizi yerizkaydirigubbakcemile... bunun herhangi bir sebebide yoktur.. herhangi bir sey olabilir.. ama öyle şiddetli kavgalar degil tabi:icecream:... tatlı tatlı..
bide gercek kavgalarımız vardır.:1closedeyes:. böyle ateşler cıkarırcasına..şakkıdı onlarda genelde benim cinsligimden ve onun düşüncesizliginden olur ki genelde nedense hep o haklıdır:kızgın:.. bendeki taktik süper ama:emir_bebek:.. sinir anı "iyi tamm sus sen haklısın" yaparım sonra aramız iyiyken burnundan getiririm özür üstüne özür dilemek zorunda kalır:1closedeyes:.... ha bide triplerim vardır mesela.. ondada cok poh pohlar benikaydirigubbakcemile3.. yani karısık neyse:roflol:

Kavga etmeyiz, tartışırız.. Her kavga beraberinde yavaş yavaş yokolmayı da getirir bana göre.. ıçimden bir şeyler kopar gider.. Tartışmalar olur tabii ki.. Bu çok normal.. Anne-babalarımızla bile tartışıyoruz kimi zaman.. Üstelik sevgililerimiz/eşlerimiz bambaşka insanlar.. Fikirleri, görüşleri, düşünceleri, zevkleri, tecrübe ve deneyimleri bizden farklı.. Uyuşamamak çok normal.. Ama ben bunları kavga boyutuna taşımadan saygı çerçevesi içinde çözmek taraftarıyım..

Tabii herkesin kavgadan anladığı farklıdır.. Benim için ses tonunun yükselmesi ve/veya kaba, kırıcı sözler sarfedilmesi kavgada olacak şeylerdir.. Tartışmalarda ise genel olarak bir ortak yol bulunu ve konu kapatılır..

en son 1 hafta önce cok kötü tartistmistik ama cok sükür simdi iiyiizzz...
bende nezamanki arkadasima desem "iliskimiz cok iyi gidiyo" anacimm ayynnii gün tartisiozz anlamadimkii... korkmaya basladim vallah :nazar:

biz sik sik tartismayiz.. ama tartisincada o tartismadigimz aylarin acisini cikarioz.. kaydirigubbakcemile3
allah daha büyük sorunlar vermesin.. bizim tartisma sebeplerimiz findik kabugunu bile doldurmaz..

Daha 2 gün önce tartıştım, hep o kadar saçma oluyorki tartışma konumuz geriye dönüp baktığımda inci kabuğunu doldurmayacak kadar küçük konular. Zaten genelde hep ben cıkartırım tartışmayı daha doğrusu hep ben çıkartırım. Ve o hep alttan alır. hiç yeter artık seni mi çekicem demedi bu güne kadar :1closedeyes:. başkası olsa coktan bıkardı benden belkide...
Tartışmada kim suçlu derseniz benim taraftan baksanız o suçlu. düşüncesizce davranıyor bazen beni deli ediyor çıldırtıyor Çok üzgünüm çoook .ahhh şu erkekler birazcık kızlar kadar düşünceli olsalar nolurdu sanki :dilcikar:
bide tartışma zamanında, resmen dünyam kararıyor. Hiç bi şey yapasın yok o zaman. kimse beni güdüremiyor. her halimden belli oluyor o zaman keyifsiz olduğum.
Tartışsakta kavga etsekte o bitane yaaa, onsuz yapamamki :asigim::nazar:

biz hiç kavga etmedik maşallah, etmeyiz de bence;
ama tartışırız bazen, insanız tabi bazen fikir ayrılıkları olabiliyora.s

tartışma bizimle özdeşleşti adeta. Biz gerçekten kavga ettiğimiz için olmuyo hiç bişe. Yalnızca zevkten kavga ediyoruz. ha sonunda çok yıpranıyoruz ama olsun. Bu da bizim özelliğimiz herhalde

hemen hemen hergün.Hiç sevmem tartışmayı aslında ama herşey güzel giderken 24 saat dolmadan mutlaka birşey çıkıyor ve tartışıyoruz,sonra barışıyoruz ama yıpratıcı..

uvvv bizim kavgalar giderek artan şiddetlenen deprem halini alan sonra yangınlar çıkarıp ortalıkları yıkan şekillerde tabi en son mağma patlaması şeklinde sonlanıyor.

normal flörtteyken haftada 1-2 kavga ederdik minik çapta 1 er günlük artçı sarsıntı şeklinde...
son kavgamız denizleri yardı mağma çıkarttı... heba olduk. kavganın miniği ve gereksizi iyidir.

bizde kavga demıyımde sacma sapan sebeplerde cok tartısırız ama cok sukur oncekı gıbı degıl masallah dıyım de:)zaten ılk zamanlar cok tartısma oluyo artık bırbırınızı tanıdıkca eskısı gıbı herseye kızılıp kırılınmıyo diye düşünüyorum .önemli olan tartısmaların sınırını gecmeyıp derın ızler bırakmaması

kızlar eşinizle-sevgilinizle çok sık kavga eder misiniz?bunlar sudan sebepler mi olur ciddi konular mı?bunlar ilşkinizi yıpratır mı?sevgilinizin yeter bunaldım dediği nokta olur mu?kavgaları kim hangi sebepten çıkarır?hadi paylaşalım:)kaydirigubbakcemile5

biz hiç kavga etmedik şimdiye kadar ama çok şiddetli tartışmalarımız oldu ilk senler çok fazla yapardık ama şimdi arada sırada çok çok kırgın olduğumuzda ters düşdüğümüzde bir konuda tartışır olduk

bizde hiç kavga etmeyız diiyebilirim ama nadir de tartışmalarımız fikir ayrılıklarımız olur.. okadarıda olsun canım :)

Back
X