sevgilinizle çok sık kavga edermisiniz?

hep benim yüzümden çıkar bazende onun düşüncesizliği tutar.. tartışırız 1 hafta iyiysek tartışır 2 gün surat asarız birbirimizi deli gibi özler öle barışırız ancak ikimizde cinsiz be:P

pek kavga etmeyiz biz
bi şekilde birimiz altta alırız
kavgalarımız da genelde triplerden kaynaklanır :)

Valla önceleri çok az olurdu bizim.bi kere ayrılıp tekrar birleşince öyle arttıki kavgalar,tripler,küsmeler...
barıştığımızdan beri şu 1 ayda ne kadar yıprandığımızı anlatamam...

biz 4-5 aylıkken acaip kavga ediyorduk
hep kıskançlık krizleri yüzünden benimde onunda -tatlicadiarzu-
sonra bi gün bu krizler bizim ayrılmamıza sebep oluyorduki
eşikten geri döndük :a015:
o gün bugündür çok şükür rabbime çok iyiyiz
abuk subuk şeylere kavga etmiyoruz
birbirimizin değerini biliyoruz artık :nazar:
sefiyom ben aşkımıı yaaa :asigim:
rabbim bizi ayırmasın inşallahh :1hug:

Valla bu konu tam benlikmis :) Valla biz cok tartisioruz bi kac kere ayriligin esigine kdr geldik ama akillanmiyoruzki . Ben bu tartismalari cok gorusmeye bagliorum cok uuzun konusmalarin sonunda illaki bi tartisma cikio bizde.

ben baslatırım genelde ama cabuk da unuturum o alttan alınca pişman olurum hemen...büyümez böylece..

çoook..
öyle böyle değil.
bu zamana kadar kimle beraber olduysam sürekli kavga halindeyiz:)
hep bişiler bulurum tartışcak.
ama tam çok sinirlendirdiğim noktada geri adım atarım:)

kavgasız olmaz...ben sürekli daha fazlasını isterim çnkü bide onu göremiyorsam aha o zaman kavga ne demek küçük çaplı bir harp yaratırım alimallah...

öldüresimgelio bazen defolsun hayatımdan aşkım bitsin istiorm sonra bi hareketiyle tekrar affettirio .en ufak bişeyde ben oturur ağlarım paranoyağım biraz ve aşka inancım pek yok alışkanlık gbi.aşk ols her şeyi hoş görürdüm ama en ufak bi hatayı kocaman yaparım kafamda

bizim kavga sebeblerımız bırbırımızdenayrı olmamız... bırlıkteyken kuzu gıbı oluyoz.. ayrılık yaramıyo ve sorunları hep ben yaratıyorum ozluyorum her ayrılıktan sonra bırazdaha baglanıyorum ve daha cok ozluyorum ve daha cok ılgı ıstıyorum ve bu sorun oluyo bende abartıyorum elımde olsa adama yemek yedırmıcem su bıle ıcırmıcem hep benle ılgılensın olsun ıstıyorum:):)

sık sık ederis ama ne kavga sonra barışırıs :1hug:

biz arasira ederiz sonra uzun sure hic ettmeyiz ama özur dilliyende konusanda benim bazen sinir oluyorum öyle oldugu zaman ama uzun sure kuz kalmayiz

eskiden daha fazla kavga ederdik.. tabii 5 yıllık bir beraberlik kızlar kolay değil ..6. yılımıza gireceğiz inş agustosta .. tabii ilk zamanlarda bişeyleri oturturken baya kavga ediyorduk havadan sudan sebepler ,kıskançlık,ufak tefek problemler vs... şimdi tabii olay başka boyutlara taşındı... sözlendim ve agustosta nişanım var ilişki iyice oturdu benim neye kızacağımı onun neye kızabileceğini biliyorum o yüzden hayata karşı ortak bir duruş sergiliyorsunuz bir süre sonra ...çok şükür artık çok nadir kavga ediyoruz onuda artık konuşarak ve öfkemizi kontrol ederek aşmayı öğrendik.. yani hemen herşeye sahip olamıyor insan ... Zaman herşein ilacı demişler boşuna değil ... :asigim: :nazar:

bizimde hic kavgamiz olmadi sadece kucuk 1-2 tartismamis olmustur oda onun kiskancliklari ama ben ne kadar kavga cikarmak istesemde o hep alttan aliyo kavgada baslamiyo :D ama arada kavga etmek istiyorum degisiklik olsun diye ama ikimizdede kavgaci seyi yok iyimi kotumu bilemiyorum

ılışkımızın 2 senesinde çok kavga ettik. 1 kaç ay ayrıldığımız oldu. uzakta olunca ınsanın içine kurt düşüyır. ya da yanlış anlaşılmalar çok oluyor. kıskançlık da ayrı mesele.
üstelık güven de zamanla oluşan bişey. birbirimize güvendikçe bu sorunlar ortadan kalktı.
şimdi benden 800 km kadar uzakta yine ama kavga edeceğimizi sanmıyorum artık...

İlişkimizin ilk yıllarında çok sık kavga ederdik.Saçma sapan sebeplerden dolayı.Sevgilim hep alttan aldı.4. yılımızdayız artık kavga bile edemiyoruz etsekte 1 dk bile küs kalamıyoruzkaydirigubbakcemile3

ilk aylarda çok ediyorduk çünkü birbirimizi tanımıyorduk ve yanlış anlaşılmalar oluyodu tanıdıkça kavgalarda bitti gibi bişey ufak tartışmalar atışmalar oluyo tabi onlarda tuzu biberi

Back
X