Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

biribrimize sarılmış vaziyette bunjee jumping yapmak

veya balona binip hamburgun semalarında uçmak

Sevgilisi asker olan biri ne isteyebilir ki her şeye hasretse..

Her şey yapmak istiyorum ama şuan yanağın yanağıma değse yeter sevgilim

beraber akşamleyin mis gibi deniz kokuları ve dalga sesleri eşliğinde,çıplak ayakla kumların üzerinde yürümek istiyorum..

yuvamızda, dizlerine yatmak saçlarımda mis kokan ellerini hissetmek ve sabaha kadar onu neden çok sevdiğimi anlatmak istiyorum..

bideeee..

böyle çok kötü bi kavgamızda,ona çok kızgın olduğum bi anda ona deli gibi bağırırken kollarımdan tutup yüzümü sevip beni sevdiğini söylese mesela

nasılda eririimmm

yuvamızda, dizlerine yatmak saçlarımda mis kokan ellerini hissetmek ve sabaha kadar onu neden çok sevdiğimi anlatmak istiyorum..

bideeee..

böyle çok kötü bi kavgamızda,ona çok kızgın olduğum bi anda ona deli gibi bağırırken kollarımdan tutup yüzümü sevip beni sevdiğini söylese mesela

nasılda eririimmm

artık gerçektennn başbaşa kalabilmek!!! sabaha kdr yanmda olması,evli çftler gibi onunla harika saatler geçirmek,ve sabaha da onun gözlerine bakarak uyanmak,günaydın öpücüğünü almak!! buna ikimizn de çok ihtiyacı varr

Son düzenleme:
1. beraber önce türkiye turu yapmak sonra başka uzak şehirleri, kültürleri tanımak gezmek

2. dışarda en beklenmedik bir anda yaz yağmuruna yakalanmak, ıslanmak, yağmur altında dans etmek

Onunla yıldönümüzü çok güzel bir şekilde geçirmek istiyorum

Sabah uyandığımda onun yüzünü göreyim , gözlerini açsın gülsün öpsün beni

Yakın vadede; birlikte uyumak istiyorum
Uzun vadede;balayımızı Roma'da geçirmek istiyorum
Tabi biz evlencez de balayına çıkma zamanımız gelcekte ooooo en az 7-8 yılımız var

ailemize katılacak olan minik prensesimizle yeni evimizde kocişim ve oğluşumla huzur içinde yaşlanmak istiyorum daha ne olsun

o günler bi gelsin de başımı omzuna yaslayıp hiç bişey düşünmeden öylece durmak istiyorum

dusunuyorumda su ana herseyı yaptım yada yaptık demelıyım...

suvivor eşlerle olsaaaydıı eşimle gitmek isterdım

rafting..

sualtı derındalıs...artık ne denıyosa ona...

aklıma gelenler bunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…