Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam kızlar sorum açık, sevgilinizle flörtte evli gibi samimi olmanız evliliğinizi geciktirir mi buna baglı değil midir, adam evlenmek için bir an evvel öyle samimi olsun diye acele eder mi yoksa rahat eder de amaaan böyle de olur mu der, ya da zaten sevgi aranıza giremez sevgi oldu mu olsa da oluur olmasa da olur sevgiyi etkilemez mi? yorumlar yorumlaar..
sositososito

rahat görüsebiliyor ve evli gibi samimi olmanin verdigi rahatlik evliligi engellemez ama geciktirir... bu yüzden hemen evlenmek istiyorsaniz azicik naz yapmak gerek. her daim hazir asker olmak dogru degil

rahat görüsebiliyor ve evli gibi samimi olmanin verdigi rahatlik evliligi engellemez ama geciktirir... bu yüzden hemen evlenmek istiyorsaniz azicik naz yapmak gerek. her daim hazir asker olmak dogru degil

naz derken her daim hazır asker olmamalı mı diyorsunuz,
yasaklar bazen sonucu hızlandırır mı iyi midir mirmirmirmir

Öyle olunca adam nasılsa istediğim gibi rahat davranabiliyorum der,heyacanı azalabilir..

Geciktirebilir...

Naz yapmak şarttır...İyi de olur...kaydirigubbakcemile3

insan bir şeylerin hasretini ve özlemini çekerse onun bir an önce olması için bişiler yapar.evli gibi yaşıyosa eğer neyin özlemini çekecekte bir an önce olması için çaba sarfedecek ki...

evliliğe engel olmasa bile geciktireceği kesin..düşünsene bi sevgilisi var istediği gibi yaşıyor onunla rahat bir ortamda görüşüyor..hem de bekar! ikisinin de cazibesine sahip..wala ben erkek olsam daha bişi istemezdim :jeyyar:

samimiyetten kastin ne oncelikle onu bi anlayalim..

ama samimi olmak eger herseyinde yaninda olmasini saglamak ve hayati onunla pylasmaksa zaten sevgili olmak birine canim demek bu anlami icermesi gerekir.

ama baska acilardan diyorsan bisi diyemem.. herkesin bakisi farklidir.

yavaş yavaş kendini çekmelisin bazı yaptıklarından ilginde eksilme olmasın ama verdiklerin azalsın biraz ki oturup düşünsün vakti gelmiştir diye hatta ailem artık yasak koyuyor bu kadar sık görüşmemeize de diyebilrisn seni görmek ve rahatça hareket edebilmek içinde elleri sıvayacaktır

naz derken her daim hazır asker olmamalı mı diyorsunuz,
yasaklar bazen sonucu hızlandırır mı iyi midir mirmirmirmir

ayyynen öyle :) yasaklar cogu zaman sonucu hizlandirir... her daim hazir asker olmak ise karsidakini rehavete sürükler bu da gecikmeyi saglar yerimseniben

Ben anladığım şekilde kendimden örnek vereyim...

Eşime şu an evliyken bazı cilveler vs yapıyorum..Pek bir çekincem yok..Hatta çekinmenin "Ç" si bile yok bende...kaydirigubbakcemile3

Ama aynı şeyleri evlenmeden önce yapmaya cesaret edemezdim,çok utanır,yapmayı aklımdan bile geçiremezdim.......

yavaş yavaş kendini çekmelisin bazı yaptıklarından ilginde eksilme olmasın ama verdiklerin azalsın biraz ki oturup düşünsün vakti gelmiştir diye hatta ailem artık yasak koyuyor bu kadar sık görüşmemeize de diyebilrisn seni görmek ve rahatça hareket edebilmek içinde elleri sıvayacaktır

:( bugun dedıgın oldu aslında,

Son düzenleyen: Moderatör:
kolonyacım samimiyet derken ne kastettin tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla bir yorum yapayım;

bu bence karşımızdaki erkeğin evliliğe bakış açısına bağlı.evliliğe yatkın mı?ne için evlenmek ister?kafasında belirlediği evlilik zamanı varmıdır? vs..

yani eğer karşımızdaki erkeğe evlilikten beklediği şeyi artık her ne ise evlenmeden önce de sağlıyorsak eğer belki gecikmesine neden olabilir...ama kesin geciktirir ya da engel olur diyemem..

kişiye bağlı yani kafasındaki evlilik modeline bağlı...

ne cilveler varmış sende badem...:)
bense evliliğimin ilk aylarında utanırdım...
ama sonra......delikafadulden

:( bugun dedıgın oldu aslında, aılem kızacak durumdaydı,
bızımkı de kızısmıs durumdaydı :( ben de ıstemedım artık taviz vermek olmaz dedim, arabaya bındırıp eve getırdı benı dışarı atar gıbı açtı, kapıyı kapayamadan cektı gıttı :çok üzgünüm:

bilmem ki kızlar,
sonucta bir evimiz yok rahat değiliz ama orada burada samimi oluyoruz :delphin: ve sankı oyalanabılırlığım artıyormuş gibi gelıyor, yani belkı işte koklasa doyamasa adam tamam hadı evlenelım dıyecek,
ama böyle zaten doyuyor bır de şımarabiliyor bıle :(
ama bır yandan da alışması da güzel oluyor yani bana alışıyor bır baskasıyla yapamaz ve belkı artık daha rahat yaşayalım dıye düşünür evımız olsun der tek eksıgımız bu zaten ıyı bır beraberlıgımız var mı der? :( bılemıyorum
bu beraberlıktekı samımıyetı de kestırıp atarsam benı sallarsa sevgılısız ve koca olma ıhtımalım olmadan da olmasını ıstemıyorum sevıyorum da onu bı yandan ıstıyorum da, kaybetmek de ıstemıyorum ynı mirmirmirmir

Erkeklerin kafasında ondan başkası ile yapamam,ona çok alıştım diye bir düşünce yapısı yoktur malesef...Onların yapıları bizlerden farklı..Bir kadınla cinsel anlamda bişeyler yaşamak için illaki aşık olmaları gerektiğini düşünmezler...

Bir erkek karşısındaki kadına gerçekten değer veriyor ve onu geleceğinde de görmek ve hayatına dahil etmek istiyorsa ve bazı şeyleri yaşıyorlarsa alışkanlığım oldu,ondan vazgeçemem diye değil,gerçekten sevdikleri,aşık oldukları için başka biri ile olmayı düşünmezler...

ne cilveler varmış sende badem...:)
bense evliliğimin ilk aylarında utanırdım...
ama sonra......delikafadulden

İlk aylarda ben de utanırdım..Ama o utangaç kız gitti.Nereye gitti ben de bilmiyorum..İçimde ne cevherler varmış delikafadulden

Ama buradaki cilveleri okuyunca hala çok utangaç olduğumu düşünüyorum....:1rolleyes:

İlk aylarda ben de utanırdım..Ama o utangaç kız gitti.Nereye gitti ben de bilmiyorum..İçimde ne cevherler varmış delikafadulden

Ama buradaki cilveleri okuyunca hala çok utangaç olduğumu düşünüyorum....:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

insan bir şeylerin hasretini ve özlemini çekerse onun bir an önce olması için bişiler yapar.evli gibi yaşıyosa eğer neyin özlemini çekecekte bir an önce olması için çaba sarfedecek ki...

insan ulasamadıgına kavusmak ıster öyle degıl mı :delphin:

kaydirigubbakcemile3 buradaki cilveleri ben yapmaya utanırım yaw :utangac:

Back
X