Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok tezat bu, bazıları beraber yasanmalı dıyor
bazıları cekıcen kendını dıyor .....

beraber yasayanlar evlılıgı bosver deyıp evlenenler
kendını cekenlerse hadı gel ıste madem dıye sonuclandıranlar gıbı genellersek olayı kaydirigubbakcemile4

beraber yaşa tabi ama önünü görüyorsan artık ilişkini yerine rayına oturtuysan yaşa...

biz eşimle evlenmeye karar verdik sonra söz yüzükllerimiz takıldı ve ara ara beraber kalmaya başladık.
3 ay sonra nişan yaptık nişandan 15 gün sonrada nikah sonuç hala beraber yaşıyoruz haziranın 5-6 sı düğünümüz var. düğünden sonra kendi evimize geçiçez.
:nazar:
önümü görmeden beraber yaşamazdım. ben.
:asigim:

Arkadasım 8yıldır cıktıgı erkek arkadasıyla nişanlandı iki ay önce...8yıl her gün birlikte gecen zaman...düğün için hiç acelesi yok çocugun kız cok istiyor çocuk bi yıl sonra diyor..neden istesin ki zaten evli gibiler..

Arkadasım 8yıldır cıktıgı erkek arkadasıyla nişanlandı iki ay önce...8yıl her gün birlikte gecen zaman...düğün için hiç acelesi yok çocugun kız cok istiyor çocuk bi yıl sonra diyor..neden istesin ki zaten evli gibiler..

erkek kısmısını da bu kadar rahat ettirmıycen işte, azcık sıkıya gelmeliler ki hareket etsınler. :oklava:

size ve karşınızdaki erkeğe bağlı.. sevgiliniz bunu yargılıyorsa ve siz de yargılamasını normal karşılıyorsanız, ilişkiyi olumsuz etkileyebilir ama siz zaten böyle yaşamanın doğru olduğuna inandığınız için öyleyse, ya sizin gibi düşünen ve dolayısıyla sorun etmeyecek erkeği seçersiniz ya da bu konuda sizden farklı düşünen biri olduğunu görüp onu çıkarırsınız zaten hayatınızdan..
biz birlikte yaşıyorduk eşimle, küçük, tutucu bi ilçede..yaşamak istediğimiz gibi de yaşadık..kimse de siz niye böyle yaşıyosunuz demedi diyemez.. 5 ay sonra da evlendik..ama birlikte yaşadığımız için değil, birbirimizi sevdiğimiz için!

evlenmeden önce 3 sene kadar beraber yaşadım eşimle.evliliğimiz gecikmedi olması gerektiği zaman oldu.ama ben herkese mutlaka önce bir beraber yaşayın diyemem.bu karşındakine güvenle alakalı.3 aydır çıktığım biriyle de aynı evi paylaşmam ve bana böyle bir teklifle gelmesi hoşuma gitmez.biz evli gibi yaşadık.tüm maddi manevi sorumlulukları beraber taşıdık.ev geçindirdik oturup hesap kitap yaptık.
beraber yaşıyorken nasıl yaşıyorsak şuanda da o şekilde yaşıyoruz.hiçbir değişiklik olmadı.nikah işin formalitesi.
ama yok mudur beraber yaşadı benimle diyip ayrılan erkek..vardır elbet.ama bu tür insanlar çiğ süt içmiş insanlardır.yani beraber yaşamadan da evlenseniz size şiddet uygulamayacağı kesin olmayan insanlardır.
sonsuz güven çok önemli.kendime güvenmezdim eşime güvendiğim kadar.
bana hep büyüklerim derdi ki bu kadr uzun çıkılmaz.birbirinizden bıkarsınız eee ama derdim ne alaka o zaman direk evlenelim 3.senede bıkalım madem 3.sene de bıkılıyor...yani bazen insanlar öyle bir konuşuyor ki boş konuşuyorlar sırf konuşmak için konuşuyorlar.bir imza karar veremez bıkıp bıkmamaya.
o erkek gerçekten seni seviyor seni namusu gibi görüyorsa değil 3 sene 10 sene beraber yaşasan şartlar elvermiyorsa seninle yine de zamanında evlenir.beraber yaşıyor diye uzatmaz süreci.

tebrik edıorum..çok güzel yorumlamıssınız her cumlesıne katılıyorumyerimseniben

sen zaten cevabı biliyorsun kolonya
sorunun içinde kendi cevabını vermişsin
evlilik sevgililik döneminden başka bir döneme atlamaktır
zaten evli gibiyseniz o dönemi resmi kayıtlara geçmeden atladıysanız
hiç kastırmaya gerek kalmadan ayrılana kadar gider bu iş
evlenmeye ikna edebilirsen o saatten sonra bravo derim valla -tatlicadiarzu-

çok güzel bir konu olmuş birçoğumzuun kafasına kurcalayan bişey aslında bu..............

erkek kısmısını da bu kadar rahat ettirmıycen işte, azcık sıkıya gelmeliler ki hareket etsınler. :oklava:

peki canım hangi konularda sıkıya getirmek lazım acele etmeleri için
her istediğinde buluşmamak cinsellikte çok çok sınırlı olmak bunlarmı?

Back
X