- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Hayıree cocuk Hakkaride sıkılmış, elinin altinda da konu sahibi varmis ona yazmis. Bu kadar sayfadir gercekten bunu kabul etmek istemedi mi?
He ciplak elleme o yuzden sıkıntı"Sevişelim ben de rahat edeyim ama bir yerlerime zeval gelmesin." ve gerektiği yerde "daha önce hiç sevgilim olmadı diyebileyim" diyor olabilir..
Klasik hikaye ama o daha yeni keşfediyor
HahahahahahahahahaÇıplak ellemeye çalışıyordu ne demek anlamadım.
Nusretin eti tokatladığı gibi mi ?
Üstüme biniyor elliyor yazdı ya şaka gibi silmiş sonraahahhaahUstume biniyor ne ayol
Dobarlan gendine gel lütfen
AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ay yaş geldiÇıplak ellemeye çalışıyordu ne demek anlamadım.
Nusretin eti tokatladığı gibi mi ?
Bır gun yeniden evlenirsem su pozu nasip et be allahım...
Ay şöyle bir şey mi biniyor derken
Yarildimmmmmmm gece geceeeee
Ay şöyle bir şey mi biniyor derken
Herseyin farkındayım beynim yandi. Bu insanls yapamicami. Amacinin baska olduğunu. Ciddi olmadığını. Farkındayım. Ve isteklerinin yanlis olduğunu3 şeye inanmak istemiyorum
1.23 yasında olduğuna
2.bunları gerçekten sorduğuna
3.fake olmadığına
Basliga cevap,valla en az 1 metre diyo uzmanlar,virus bulasiyoÖzellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Ee suan ki amacın ne ozaman istetmekten evlilikten bahsetme amacın ne?Herseyin farkındayım beynim yandi. Bu insanls yapamicami. Amacinin baska olduğunu. Ciddi olmadığını. Farkındayım. Ve isteklerinin yanlis olduğunu
Biniyor derken dalga geçmiştim bende bunları atmana gerek yokYarildimmmmmmm gece geceeeee
cümleye özne nesne yüklem koysana kız kim neye biniyo tövbe est, tehlikeli saatlerdeyiz uyudun mu mesajı attırıcaksınız bana da eeefıwuehBiniyor mu şuan bittim
Bır gun yeniden evlenirsem su pozu nasip et be allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?