- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Gıttık ve babalar gıbı sevıstık asfagagsgaSiz kitap okuyup fikir icra yaparız diye mi gittiydiniz onun evine?
Bize yapma bari kardeş biz de gittik zamanında tıpış tıpış
Soyunmadan da ileri gidebiliyor ona gerek yok*YERCEKIMSIZ ORTAMDA CILEK YİYİM AMA AGZIMA MUZ TADI GELSİN* DİYEN CEM YILMAZI SAYGIYLA ANDIM SUAN.
Hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı*YERCEKIMSIZ ORTAMDA CILEK YİYİM AMA AGZIMA MUZ TADI GELSİN* DİYEN CEM YILMAZI SAYGIYLA ANDIM SUAN.
Ailesiyle gelip ailenden isterse ciddidir derim. Gönül eğlendirmek için sözlenmez sonuçta.Diyelim ki gercketen geldi ist a direk ailemle tanışıp istemek istiyor. O zamanda mi kullanıyor olcak bunu merak ediyorum
ben anlatıcam Bı dkBeynim yandi biri bana konu sahibinin derdini anlatabilir mi?
Cem Yılmaz diyor ya çilek yiyim ama muz tadı gelsin seninki o misal.Gitmek istiyorum ama ileri gitmesin istiyom
Aynı şeyi düşünmüşüz*YERCEKIMSIZ ORTAMDA CILEK YİYİM AMA AGZIMA MUZ TADI GELSİN* DİYEN CEM YILMAZI SAYGIYLA ANDIM SUAN.
Anlatılmaz yaşanır bi konu ahahahBeynim yandi biri bana konu sahibinin derdini anlatabilir mi?
Anladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuzCem Yılmaz diyor ya çilek yiyim ama muz tadı gelsin seninki o misal.
Öncelikle kimse seni sadece film izleyelim, sana kahve yapayım diye çağırmaz. Bir gidersin kiyafetinle dokunur. İki gidersin göğüsünü eller e gidersin .... bunun sonu yok ateş barut yani.
Sen tutusturuyosun yanmasın istiyorsun yok öyle.
Nasıl oluyor lütfen söyleyin. Boşuna soyunmakla vakit kaybetmeyelim kızSoyunmadan da ileri gidebiliyor ona gerek yok
Soyunmadan nasıl ileri gidiyor anlatsana biraz telepati falan mı yoksa bağdaş kurup hayal mi ediyorsunuzSoyunmadan da ileri gidebiliyor ona gerek yok
Konu sahıbı cocukla sevgili, cocuk konu sahıbı ıstemedigi halde ona dokunmaya calısıyor tenine. Boyle bir ılıskılerı var, galiba ya cocuk ya baskası sevısmezsen aldatır gibi bisey diyor konu sahıbıne neyse.Beynim yandi biri bana konu sahibinin derdini anlatabilir mi?
Malesef bu platformda yazdığımız şeyler silinmez kalıcıdırAnladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuz
Sorunu silemezsinAnladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuz
Sorunu silemezsin. Ne yapman gerekiyor biliyormusun belli hormonların seninde halay çekiyor. Ya kendine hakim olup gitmeyeceksin ya gidince halay başına gecceksin yapacak bir şey yokAnladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuz
Of of koca gece ikna edemedik.Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak ellemeye çalışıyordu.
Beynim yandi biri bana konu sahibinin derdini anlatabilir mi?
Konu sahıbı cocukla sevgili, cocuk konu sahıbı ıstemedigi halde ona dokunmaya calısıyor tenine. Boyle bir ılıskılerı var, galiba ya cocuk ya baskası sevısmezsen aldatır gibi bisey diyor konu sahıbıne neyse.
Sonra cocuk hakkarili, memleketıne gidecek mesafeli ılıskının sogukluguna alıs dıyıp konu sahıbıne gitmeden baslıyor soguk davranmaya.
Ben dokunmasına ızın vermedi diyorum.
Ve sonra cocuk gidiyor.
Gidiyor ama isler ıstedıgı gıbı gitmiyor.konu sahıbıne yazıyor bu aksam.
Sadece yazıyor ama. Hatta tek cumle yazıyor
Konu sahıbı de ciddiysen beni iste diycem sence ister mi diye soruyor.
Hayır diyoruz neden ama yazdı diyor.
Ins anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?