Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Diyelim ki gercketen geldi ist a direk ailemle tanışıp istemek istiyor. O zamanda mi kullanıyor olcak bunu merak ediyorum
Ailesiyle gelip ailenden isterse ciddidir derim. Gönül eğlendirmek için sözlenmez sonuçta.
Eğer ciddiyse gelebileceği zaman gelsin, seni seviyorum ama güvenmiyorum kanıtla bana sevgini ve isteğini de.
Ben cinsellikle değil seninle evlenerek kanıtlayacağım sevgimi, sen de öyle yap gel isteyerek kanıtla de. Evlenince zaten herşey istediğimiz gibi olacak de. (Bunu zaten o da biliyor aptal değil ama olsun) Çok seviyorsa 2 ay boyunca nasılsın iyi misin deyin varsın. Sonra söz falan olunca daha rahat normale döner ilişki.
Bunlar olması gerekenler tabi ama o kadar eminim ki onun bunları kabul etmeyeceğine.
İçinde kalmasın yinede söyle sen.

Gitmek istiyorum ama ileri gitmesin istiyom
Cem Yılmaz diyor ya çilek yiyim ama muz tadı gelsin seninki o misal.
Öncelikle kimse seni sadece film izleyelim, sana kahve yapayım diye çağırmaz. Bir gidersin kiyafetinle dokunur. İki gidersin göğüsünü eller e gidersin .... bunun sonu yok ateş barut yani.
Sen tutusturuyosun yanmasın istiyorsun yok öyle.

Anladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuz

Beynim yandi biri bana konu sahibinin derdini anlatabilir mi?
Konu sahıbı cocukla sevgili, cocuk konu sahıbı ıstemedigi halde ona dokunmaya calısıyor tenine. Boyle bir ılıskılerı var, galiba ya cocuk ya baskası sevısmezsen aldatır gibi bisey diyor konu sahıbıne neyse.
Sonra cocuk hakkarili, memleketıne gidecek mesafeli ılıskının sogukluguna alıs dıyıp konu sahıbıne gitmeden baslıyor soguk davranmaya.
Ben dokunmasına ızın vermedi diyorum.
Ve sonra cocuk gidiyor.
Gidiyor ama isler ıstedıgı gıbı gitmiyor.konu sahıbıne yazıyor bu aksam.
Sadece yazıyor ama. Hatta tek cumle yazıyor

Konu sahıbı de ciddiysen beni iste diycem sence ister mi diye soruyor.
Hayır diyoruz neden ama yazdı diyor.
Ins anlatabildim

Anladim ne yapmam gerekiyor peki. Bir de sorumu nasil silebilirim yardimci olur musunuz
Sorunu silemezsin. Ne yapman gerekiyor biliyormusun belli hormonların seninde halay çekiyor. Ya kendine hakim olup gitmeyeceksin ya gidince halay başına gecceksin yapacak bir şey yok

Of of koca gece ikna edemedik.

ee cocuk Hakkaride sıkılmış, elinin altinda da konu sahibi varmis ona yazmis. Bu kadar sayfadir gercekten bunu kabul etmek istemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…