Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Suan kendimi cok kotu hissettim herkes benimle dalga geçiyor. Zaten o yazinca daha olmaz dedim. En sonda ayrildigimda calistigim yere kadar gelmsiti
Kendini kötü hissetme ama farkına var lütfen burda yazılan çoğu şey sana gerçeği ve doğru olanı göstermek için

Sevgiliyken yakinlasmak istiyordu bende isterim normal olarak. Ama ilerisi gitmesini istemiyordum olay bu. Ozel yerlerimi acip dokunmak istiyordu bunlari istemiyordum
Kesin bir dille reddettinse ve devam ettiyse zaten saygısızdır. Bizlerin demek istediği şu ki sen sevgili olmaktan kafede çay içip elele dolaşmayı anlıyorsundur. Ama bu çocuk ileriye gitmek istiyordur. O zmn baştan uzaklaşmanda fayda var. Seni önemsemefiğini düşünüyorsan sonra kullanılmış hissedeceksin bu kesin. Diğer konuna da bakınca sanki orada sonuçlancak biri vardı da o iş olmayacak diye dönmüş gibi. İçine sinmiyprsa ayrıl.

En basından beri bu mevzu hakkında konu acıyor malesef trol istiyor, insan trol olsun istiyor

Ya trolse ne güzel karşılıklı eğlenelim ama eğlenceli değil ki herkese ayrı ayrı aynı şeyi yazıyo

1-hakkarili
2-adetler ağır ondan. Adetler adetler
3-seviyo beni sizce sevmiyo mu
4-nası sevmiyo adını koyalım dedi
5-adetleri böyle hakkarinin
6-siz sevişiyo musunuz ama sınır olması gerekmiyo mu bence gerekiyo ama size sorayım dedim
7-birlik oturalım dedi adetler böyle

Bu hiç eğlenceli değil kiiii. Daha güzel trolleyebilirsin hep beraber eğleniriz böyle çok sıkıcı

Diyelim ki gercketen geldi ist a direk ailemle tanışıp istemek istiyor. O zamanda mi kullanıyor olcak bunu merak ediyorum
Su yazdıgına inanıyor musun ciddi soruyorum, İstanbula gelecek ve seni isteyecek ailenle tanısacak buna inanarak mı yazdın?

Yani demek istediğin şu sevgili olunca illa ki yakinlasma da olur sevgili sonuçta doğru anladim dimi. Okey olabilir farkındayım. Ama sınırları asmadan

Aklımın almadığı sorular soruyor.....

Diyelim ki gercketen geldi ist a direk ailemle tanışıp istemek istiyor. O zamanda mi kullanıyor olcak bunu merak ediyorum

Kocan dahi olsa senin istemediğin bi şeyi yaptırıyorsa evet kullanmıs oluyor. Tanımadıgın biri dahi olsa karşılıklı istek varsa kullanmamıs oluyor. Anlayabileceğini düsünüyorum akıllı telefon kullanabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…