- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.480
- 158
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Giyinik sevişmek günah değil ama giyinik değilse büyük günahtır
Senin sınırların ne tam olarakYani demek istediğin şu sevgili olunca illa ki yakinlasma da olur sevgili sonuçta doğru anladim dimi. Okey olabilir farkındayım. Ama sınırları asmadan
Ahahhahah açıklıyım bileğin açık olmayacak boynun kapalı olacak o zaman günah olmaz amma çıplaksan aman amanGiyinik derken ne kadar giyinik olsak yetiyor acil söyler misiniz ama çabuk
Sınırlarım şu. Soyunmami falan istiyor mesela yari çıplak ben istemiyorumSenin sınırların ne tam olarak
Olur da ön sevişme olur o sevişme değil.Giysi varken olmuyor mu
Olur niye olmasın güzel kardeşim :) daha uygun hemGiysi varken olmuyor mu
Cevap çok basit . Bize olmalı mi ne kadar olmalı demek yerine kendi istediğin neyse onu yap.Ciplak istemiyorsan çıplak olma.Ben sana çıplak olunmalı dersem gidip soyunacak misin ?Sınırlarım şu. Soyunmami falan istiyor mesela yari çıplak ben istemiyorum
Giyinik sevişmek günah değil ama giyinik değilse büyük günahtır
Hayir tabiki de. Ama yaptığım sacma mi onu merak ettimCevap çok basit . Bize olmalı mi ne kadar olmalı demek yerine kendi istediğin neyse onu yap.Ciplak istemiyorsan çıplak olma.Ben sana çıplak olunmalı dersem gidip soyunacak misin ?
Ahahhahah açıklıyım bileğin açık olmayacak boynun kapalı olacak o zaman günah olmaz amma çıplaksan aman aman
Eve çağıran o ben değilO da ayrı fantezi valla.
Hem sevişmek için zemin hazırla, hem de kaçak seviş.. Aman kaçak dövüş.
Mantığa ters bir durum bence..
Hayır saçma değil bunları sorman saçma sadece ve böyle biri ile ilişki yürütmek istemen.Kimse seni zorla soyamaz .Soyunmak istememende saçma falan değilHayir tabiki de. Ama yaptığım sacma mi onu merak ettim
Istemiyorsanız, kimse zorlayamaz.Sınırlarım şu. Soyunmami falan istiyor mesela yari çıplak ben istemiyorum
Gitme zorla mı?Eve çağıran o ben değil
Gitmek istiyorum ama ileri gitmesin istiyomGitme zorla mı?
*YERCEKIMSIZ ORTAMDA CILEK YİYİM AMA AGZIMA MUZ TADI GELSİN* DİYEN CEM YILMAZI SAYGIYLA ANDIM SUAN.Gitmek istiyorum ama ileri gitmesin istiyom
Eve çağıran o ben değil
Canım benim ateşle barut yan yana durur mu patlar sen sanıyor musun ki evine gidince bişey olmadan gidebileceğini bunu dışarda anlatma sana gülerler ahahhahaGitmek istiyorum ama ileri gitmesin istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?