Sevgilinizle ne sıklıkta konuşup/mesajlaşıyorsunuz?

Bu kisiden kisiye, beklentiden beklentiye göre degisir.
Ben sevgilimle artik nisanlimla gün icerisinde b8r kac kere telefonda konusurz. Bi yere gidecegimizde veya telefonda konusamadigimiz yerlerde mesajlasiriz ama cok nadirdir mesaj..
o mesajlasmayi sevmiyordu bede bir süre sonra ayak uydurdum inanilmaz useniyorum arkadaslarimi ariyorum artik :)
gercekten sizin bu konudaki beklentiniz birbirinden farkli.. bence bunu dile getirin ve orta yolu bulun.

Aynı yerde calistigimiz için is yerinde yüzyüze görüşüyoruz zaten. Tatillerdede yoğunluğa duruma göre degisiyor.Ama su var bir iki de olsa her gün mesajlasiriz yada konuşuruz. Iletisimsiz kalmayiz yani ;-)

Mesajlaşmak yorucu olabilir ama insan en kötü ihtimalle her gün olmasa bile gün aşırı falan telefonlaşmalı. Sık sık bir araya gelmeli. Yoğunluk falan hikaye, insan 2 dk bile olsa arayabilir. Benimki de yoğun, yurtdışına seyahatleri oluyor. Benim okul dönemimde pek sık bir araya gelemiyoruz zira evlerimiz İzmir'de ve ben başka bir şehirde üniversite okuyorum. Zaten yurtta sıkılıyorum, hem evime gitmiş olmak için hem de onunla görüşmek için sık sık İzmir'e gidiyorum. Bazen o yanıma geliyor falan bazı hafta sonları. Okuldan sonra hep bir arada olabiliriz ama ne bileyim, benim için çok fark etmiyor mesaj ya da arama olması. Yani ikisinden biri aracılığıyla bir şekilde görüşüyoruz. Görüntülü arama daha çok işime geliyor uzakken Neticede olmaz yani sizinki böyle.

Cok severim mic mic olmayi..
Esimle gun icerisinde en fazla on dakida bir mesajlasir defalarca goruntulu yada sesli arasiriz.
Gece birlikte kalamiyorsak goruntulu arayip uyanana kadar acik kalir telefonumuz.

ikimizde sürekli bir koşuşturma içinde olduğumuz için her dk mesajlaşamıyoruz. Ama mutlaka gün içinde yazışırız birbirimize haber veririz. 2-3 defada konuşuruz.

Yeniyse birbirinizi tanima asamasinda oldugunuz icin normal degil. Mesajina saatler sonra cevap atmasi da hic normal degil. Bence sevmiyor

Sabah günaydın mesajı yoğunluğa göre arada dürtmeler. Akşam mutlaka az da olsa telefonda konuşulur. Yoğun olmayan günlerde geyiğin dibine vurulur:)
Bildiğim birşey varsa erkeklerin mesajlaşmayı sevmediği.

28 yaşında muhtemelen günde 8 saat çalışan bir adamdan dakika başı mesaj mı bekliyorsunuz?
bence beklentileriniz doğru değil.
eğer böyle birini istiyorsanız sokakta çok var işsiz güçsüz birini bulun, şöyle baba parasıyla kontürleri saçsın etrafa.

biz de sevgiliyken telefonda konuşurduk mesaj ben atardım o beni arardı mesaj atmayı hiç sevmezdi hala öyle hep ben mesaj atarım. telefonda da işteyken zaten konuşamıyoruz akşamları konuşurduk ben okuldayken aralarda arardım kısa sürerdi konuşmalar ama nerede olduğunu ne yaptığını bilirdim.

Evliyim ama sevgiliyken sürekli mesajlaşırdık.
Günde en az 1 defa konuşurduk.

Daha ilişkinin en başında böyleyse sanırım biraz ilgisiz birisi.

Sizin biraz değişik tabi. Aynı ilde değilsiniz. O yüzden mesaj atmasını, aramasını istemeniz çok doğal. Ama oda yoğun diyorsunuz. Gündüz işte yoğun diyelim. Akşamlarıdamı ilgisiz.
İlk başlarda böyle değildi günde 7 kere aradığı olurdu bir süre ayrılık yaşadık ondan sonra iyice koptuk sanki dün arayacağım diyip aramadı

İşte bizde böyleyiz ama eksik hissediyorum olmayacak sanırım oturtamadık

Bana sabret diyor hep bende sık sık görmek istiyorum oda işleri yüzünden gelemiyor e yazmıyor aramıyorda bencede olmaz böyle

Ne kadar kırıcı bir yorum çıkıp sokakta ara ne demek? Ben bana heran mesaj atsın demiyorum ki yazık gerçekten çıkarttığınız anlamlara bakın. Sevgilimden ilgi beklemem en doğal hakkım her insan gibi

Hayır yok yer bildirimleri yapmış beğenileri var ama bana ne yazdı ne aradı bende sildim heryerden numarasınıda sildim yalvaracak değilim ya anlasın bakalım nasıl oluyormuş
Eeöh yani nasıl dünden beri haber yok ya adama bak, bence direk def et hayatından bu heriften ilgi dilencek değilsin.

valla neye kırıldığınızı anlamadım tam ama niyetim elbette ki bu değil.

28 yaşında işinde gücünde bir kişinin sürekli mesaj atmasını beklemek hiç makul değil ki.
bu tarz istekleriniz varsa farklı tarzda birini bulun demek neden kırıcı olsun.
bunun adı sevgiliden ilgi beklemek değildir bence, onu demek istedim. siz kendinize göre yontuyorsunuz.
siz bilirsiniz, umarım istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kendimi anlatamadım sorun az mesaj atmakta değil onun beni hatırlayıp araması ne yaptığımı merak etmesi ilgi beklemek değilde nedir? Aynı işi yapıyoruz ama o hep daha çok yorulan taraf oluyor. Neyse bakalım süreç ne gösterecek.

o zaman sana çalışan annelerin mottosunu söyleyeyim.

ne kadar vakit geçirdiğin değil, o geçirdiğin vakitin ne kadar kaliteli olduğudur önemli olan.
sen istersin ki günde 2 saat telefonda konuşalım, ama aslında şöyle 5-10 dakika sevgi dolu bir konuşma her şeye yeter.
ya da sen istersin ki güne güzel mesajlarla başlayayım, ona uymuyordur, güzel bir gece mesajıyla yetinmek de o kadar kötü değildir.
elbette sen hiç bir şekilde sevgi doyumuna ulaşamıyorsan ilişkini sorgulamalısın.
ama şu kadar süre konuşmalı, günde bu kadar mesajlaşmalı diye bir şey yoktur.
senin konu başlığın direk bunları sorguladığı için elbette ben de bu önyargıyla yorum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…