- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
İyi geceler herkese
Sorum başlıktaki gibi. Bir süredir biriyle birlikteyim. Onu seviyorum onunda sevgisinden eminim. Birlikteyken çok mutluyuz hiçbir sorun yok. Gelelim ki telefonda görüşmeyi bir türlü sevmiyor. Günde bana attığı mesaj 3ü 5i grçmez. Çok yoğun değilse 1 2 kere arar. Yoğunsa o gün konuşamıyoruz bile. Bende ilgiyi yazışmayı konuşmayı çok seviyorum bu yüzden çok yalnız hissediyorum kendimi. İçinden geldiyse o gün çok yazıp aradığı oluyor ama oda haftada belki bir gün. Çok saygılı dürüst sevecen biri. Sırf bu sebepten onu bırakmak çok saçma olur zaten kopamıyorum bir gülüyor hepsini unutuyorum. Dediğim gibi böylede çok yalnız hissetmeye başladım. Bana bir akıl verin. Ondan beklemeyip ben atıyorum aşkım seni özledim diyorum saatler sonra cevap atıyor. Bir el atıverin kızlar ya. Bu arada 28 yaşında koç burcu
İlk başlarda böyle değildi günde 7 kere aradığı olurdu bir süre ayrılık yaşadık ondan sonra iyice koptuk sanki dün arayacağım diyip aramadıSizin biraz değişik tabi. Aynı ilde değilsiniz. O yüzden mesaj atmasını, aramasını istemeniz çok doğal. Ama oda yoğun diyorsunuz. Gündüz işte yoğun diyelim. Akşamlarıdamı ilgisiz.
İşte bizde böyleyiz ama eksik hissediyorum olmayacak sanırım oturtamadıkbiz de sevgiliyken telefonda konuşurduk mesaj ben atardım o beni arardı mesaj atmayı hiç sevmezdi hala öyle hep ben mesaj atarım. telefonda da işteyken zaten konuşamıyoruz akşamları konuşurduk ben okuldayken aralarda arardım kısa sürerdi konuşmalar ama nerede olduğunu ne yaptığını bilirdim.
Bana sabret diyor hep bende sık sık görmek istiyorum oda işleri yüzünden gelemiyor e yazmıyor aramıyorda bencede olmaz böyleMesajlaşmak yorucu olabilir ama insan en kötü ihtimalle her gün olmasa bile gün aşırı falan telefonlaşmalı. Sık sık bir araya gelmeli. Yoğunluk falan hikaye, insan 2 dk bile olsa arayabilir. Benimki de yoğun, yurtdışına seyahatleri oluyor. Benim okul dönemimde pek sık bir araya gelemiyoruz zira evlerimiz İzmir'de ve ben başka bir şehirde üniversite okuyorum. Zaten yurtta sıkılıyorum, hem evime gitmiş olmak için hem de onunla görüşmek için sık sık İzmir'e gidiyorum. Bazen o yanıma geliyor falan bazı hafta sonları. Okuldan sonra hep bir arada olabiliriz ama ne bileyim, benim için çok fark etmiyor mesaj ya da arama olması. Yani ikisinden biri aracılığıyla bir şekilde görüşüyoruz. Görüntülü arama daha çok işime geliyor uzakkenNeticede olmaz yani sizinki böyle.
İlk başlarda böyle değildi günde 7 kere aradığı olurdu bir süre ayrılık yaşadık ondan sonra iyice koptuk sanki dün arayacağım diyip aramadı
Ne kadar kırıcı bir yorum çıkıp sokakta ara ne demek? Ben bana heran mesaj atsın demiyorum ki yazık gerçekten çıkarttığınız anlamlara bakın. Sevgilimden ilgi beklemem en doğal hakkım her insan gibi28 yaşında muhtemelen günde 8 saat çalışan bir adamdan dakika başı mesaj mı bekliyorsunuz?
bence beklentileriniz doğru değil.
eğer böyle birini istiyorsanız sokakta çok var işsiz güçsüz birini bulun, şöyle baba parasıyla kontürleri saçsın etrafa.
Hayır yok yer bildirimleri yapmış beğenileri var ama bana ne yazdı ne aradı bende sildim heryerden numarasınıda sildim yalvaracak değilim ya anlasın bakalım nasıl oluyormuşDünden beri haber yok mu adamdan?
Eeöh yani nasıl dünden beri haber yok ya adama bak, bence direk def et hayatından bu heriften ilgi dilencek değilsin.Hayır yok yer bildirimleri yapmış beğenileri var ama bana ne yazdı ne aradı bende sildim heryerden numarasınıda sildim yalvaracak değilim ya anlasın bakalım nasıl oluyormuş
Ne kadar kırıcı bir yorum çıkıp sokakta ara ne demek? Ben bana heran mesaj atsın demiyorum ki yazık gerçekten çıkarttığınız anlamlara bakın. Sevgilimden ilgi beklemem en doğal hakkım her insan gibi
Kendimi anlatamadım sorun az mesaj atmakta değil onun beni hatırlayıp araması ne yaptığımı merak etmesi ilgi beklemek değilde nedir? Aynı işi yapıyoruz ama o hep daha çok yorulan taraf oluyor. Neyse bakalım süreç ne gösterecek.valla neye kırıldığınızı anlamadım tam ama niyetim elbette ki bu değil.
28 yaşında işinde gücünde bir kişinin sürekli mesaj atmasını beklemek hiç makul değil ki.
bu tarz istekleriniz varsa farklı tarzda birini bulun demek neden kırıcı olsun.
bunun adı sevgiliden ilgi beklemek değildir bence, onu demek istedim. siz kendinize göre yontuyorsunuz.
siz bilirsiniz, umarım istediğinizi elde edebilirsiniz.
Kendimi anlatamadım sorun az mesaj atmakta değil onun beni hatırlayıp araması ne yaptığımı merak etmesi ilgi beklemek değilde nedir? Aynı işi yapıyoruz ama o hep daha çok yorulan taraf oluyor. Neyse bakalım süreç ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?