- 26 Şubat 2015
- 3.524
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
-
Hayır yok yer bildirimleri yapmış beğenileri var ama bana ne yazdı ne aradı bende sildim heryerden numarasınıda sildim yalvaracak değilim ya anlasın bakalım nasıl oluyormuş
o zaman sana çalışan annelerin mottosunu söyleyeyim.
ne kadar vakit geçirdiğin değil, o geçirdiğin vakitin ne kadar kaliteli olduğudur önemli olan.
sen istersin ki günde 2 saat telefonda konuşalım, ama aslında şöyle 5-10 dakika sevgi dolu bir konuşma her şeye yeter.
ya da sen istersin ki güne güzel mesajlarla başlayayım, ona uymuyordur, güzel bir gece mesajıyla yetinmek de o kadar kötü değildir.
elbette sen hiç bir şekilde sevgi doyumuna ulaşamıyorsan ilişkini sorgulamalısın.
ama şu kadar süre konuşmalı, günde bu kadar mesajlaşmalı diye bir şey yoktur.
senin konu başlığın direk bunları sorguladığı için elbette ben de bu önyargıyla yorum yaptım.
herkes anladı arkadaşın derdini.
''güzelim'' bir ilişkisi olsaydı ayrılık aklının ucuna dahi gelmezdi emin olunvalla ilk yorumda yazdığı tüm güzel özelliklerin yanında tek kötü özelliği olarak az konuşup mesajlaşmalarını yazmış, 9 sayfanın tamamını okumadım ama sanırım sonunda ayrılıkla sonuçlanmış.
çok güzel çok başarılı öğütleri uygulayarak güzelim ilişkisini bitirdiyse bravo.
Hayır olmadı tepki öylece bittigaliba kaç gündür senin onu terk etmeni bekliyordu. ohh iyi oldu yaptığın. bakalım tepkisi ne olacak ya da bi tepkisi olacak mı çok merak ediyorum
Fevri davrandım biraz daha ılımlı olabilirdim birkaç gün sessiz kaldığı içinde iyice hırçınlaşıp ağır şeyler yazdım cevap bile vermedi bundan sonrası için fikrim yok ama onu sevdiğimi anladım gün içinde defalarca aramak istedim yapamadımvalla ilk yorumda yazdığı tüm güzel özelliklerin yanında tek kötü özelliği olarak az konuşup mesajlaşmalarını yazmış, 9 sayfanın tamamını okumadım ama sanırım sonunda ayrılıkla sonuçlanmış.
çok güzel çok başarılı öğütleri uygulayarak güzelim ilişkisini bitirdiyse bravo.
Fevri davrandım biraz daha ılımlı olabilirdim birkaç gün sessiz kaldığı içinde iyice hırçınlaşıp ağır şeyler yazdım cevap bile vermedi bundan sonrası için fikrim yok ama onu sevdiğimi anladım gün içinde defalarca aramak istedim yapamadım
Haklısınız cahillik ettim olgun düşünemedim çok beklentiye girdim ve bitmesine sebep oldum bana dönmez dahaGünde 3-5 mesaj atıyor ve bir kere arıyor az mı diyorsunuz Allah aşkına zaten ne bulup konuşacaksınız ki ya da ne msaj yazabilir her dakika yani. Görüşmüyor musunuz görüştüğünüzde ilgisini belli etmiyor mu bunlarda sorun yoksa takmayın yani hayatındasınız diye her fırsatı olduğunda mesaj atmak aramak zorunda değil çabuk sıkılırsınız öyle görüştüğünüzde konuşacak bir şeyleriniz kalsın.
Evet gaza gelip çok beklentiye girmemeliydim peki bundan sonra ben adım atmalı mıyım? Ne yapmalıyım?neyse herkes hatasından ders çıkarır bu dönem.
o da seni üzdüğünü anlar umarım.
sen de ufak şeylere biraz daha az önem vermek gerektiğini anlarsın.
hakkınızda hayırlısı.
biraz kafanı dağıt bence.
Evet gaza gelip çok beklentiye girmemeliydim peki bundan sonra ben adım atmalı mıyım? Ne yapmalıyım?
Isterseniz arayın. Kendinizi anlatmaya çalışın.Kirildiginizi dile getirin.Sevgilinizin vercegi tepkiye göre de iliskinizin bitmesini istemediginizi soylersiniz.Karşılıklı daha dikkatli olalm dersinizEvet gaza gelip çok beklentiye girmemeliydim peki bundan sonra ben adım atmalı mıyım? Ne yapmalıyım?
Sesini duymak istiyorum şuan sadece çok özledimvalla ilişkinizin dinamiğine bağlı, bilemiyorum ki.
bazı adama haklıyken bile geri adım atmamak gerekir çünkü hemen yüz bulur, bu sefer daha ileri gider.
bazısına da haksızsan haksızım dersin, konu kapanır.
ben kendim olsam, erkek arkadaşımı arar ve benim bu olaydan ders aldığımı kendi de biraz ders aldıysa yeniden denemek istediğimi söylerdim.
ama bir başkasına tam bu noktada öğüt vermek çok zor.
ne yapmayı seçersen seç, içinden gelen şeyi yap derim.
Bilmiyorum bi süre bekleyeceğim sanırım ama bitmesini istemiyorumIsterseniz arayın. Kendinizi anlatmaya çalışın.Kirildiginizi dile getirin.Sevgilinizin vercegi tepkiye göre de iliskinizin bitmesini istemediginizi soylersiniz.Karşılıklı daha dikkatli olalm dersinizHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Biz kadınlar acayip ilgi olayına takılıyoruz şunu farkettim ben aramasını bekledikçe aramaktan soğudu bunu mecburiyet gibi geçiriyoruz karşı tarafa umursamadığım beklemediğim zamanlar daha çok arıyorduİçinden geleni yap ve sonucu gör. Ama sonucu hissedebiliyorum. Maalesef bir adım atarsan üzülen sen olacaksın. Atmazsan da içinde kalacak. En iyisi mi sen bildiğini yap. Bu acıları da tatmak gerekiyor erkekleri tanımak için.
Biz kadınlar acayip ilgi olayına takılıyoruz şunu farkettim ben aramasını bekledikçe aramaktan soğudu bunu mecburiyet gibi geçiriyoruz karşı tarafa umursamadığım beklemediğim zamanlar daha çok arıyordu
Aynı durumu yaşamışız mutlu oldum en azından beni anlayan birileri var ya da anormal bir durum değil yaşadığım. Ben de bu durumdan çok şikayetçiyim normalde ve küsüyorum trip atıyorum . Bakıyorum nisanlim da benim gibi yapıyor mesafe oluyo daha da kötü oluyoruz kaç gün konuşmuyoruz sonra tekrar tekrar böyle gidiyor. Ama bugün ilgi gösterdim nasıl hoşuna gitti karşılık veriyo sasirdm tabi :) ben de bu taktiği uygulayacağım. Bakalım neler olacakTavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de tam tersi kızıp darılıyorum ona. İki gündür ne aradım ne sordum bir daha mesaj atmayacağım dedim. Oda böyle olunca beni hiç aramıyor kendi halime bırakıyor. Güzellikle anlatmak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?