Sevgilinizle ne sıklıkta konuşup/mesajlaşıyorsunuz?

Hayır yok yer bildirimleri yapmış beğenileri var ama bana ne yazdı ne aradı bende sildim heryerden numarasınıda sildim yalvaracak değilim ya anlasın bakalım nasıl oluyormuş

galiba kaç gündür senin onu terk etmeni bekliyordu. ohh iyi oldu yaptığın. bakalım tepkisi ne olacak ya da bi tepkisi olacak mı çok merak ediyorum

herkes anladı arkadaşın derdini.

herkes anladı arkadaşın derdini.

valla ilk yorumda yazdığı tüm güzel özelliklerin yanında tek kötü özelliği olarak az konuşup mesajlaşmalarını yazmış, 9 sayfanın tamamını okumadım ama sanırım sonunda ayrılıkla sonuçlanmış.

çok güzel çok başarılı öğütleri uygulayarak güzelim ilişkisini bitirdiyse bravo.

''güzelim'' bir ilişkisi olsaydı ayrılık aklının ucuna dahi gelmezdi emin olun

Günde 3-5 mesaj atıyor ve bir kere arıyor az mı diyorsunuz Allah aşkına zaten ne bulup konuşacaksınız ki ya da ne msaj yazabilir her dakika yani. Görüşmüyor musunuz görüştüğünüzde ilgisini belli etmiyor mu bunlarda sorun yoksa takmayın yani hayatındasınız diye her fırsatı olduğunda mesaj atmak aramak zorunda değil çabuk sıkılırsınız öyle görüştüğünüzde konuşacak bir şeyleriniz kalsın.

Fevri davrandım biraz daha ılımlı olabilirdim birkaç gün sessiz kaldığı içinde iyice hırçınlaşıp ağır şeyler yazdım cevap bile vermedi bundan sonrası için fikrim yok ama onu sevdiğimi anladım gün içinde defalarca aramak istedim yapamadım

neyse herkes hatasından ders çıkarır bu dönem.
o da seni üzdüğünü anlar umarım.
sen de ufak şeylere biraz daha az önem vermek gerektiğini anlarsın.
hakkınızda hayırlısı.
biraz kafanı dağıt bence.

Haklısınız cahillik ettim olgun düşünemedim çok beklentiye girdim ve bitmesine sebep oldum bana dönmez daha

Evet gaza gelip çok beklentiye girmemeliydim peki bundan sonra ben adım atmalı mıyım? Ne yapmalıyım?

Evet gaza gelip çok beklentiye girmemeliydim peki bundan sonra ben adım atmalı mıyım? Ne yapmalıyım?

valla ilişkinizin dinamiğine bağlı, bilemiyorum ki.

bazı adama haklıyken bile geri adım atmamak gerekir çünkü hemen yüz bulur, bu sefer daha ileri gider.

bazısına da haksızsan haksızım dersin, konu kapanır.

ben kendim olsam, erkek arkadaşımı arar ve benim bu olaydan ders aldığımı kendi de biraz ders aldıysa yeniden denemek istediğimi söylerdim.
ama bir başkasına tam bu noktada öğüt vermek çok zor.
ne yapmayı seçersen seç, içinden gelen şeyi yap derim.

Isterseniz arayın. Kendinizi anlatmaya çalışın.Kirildiginizi dile getirin.Sevgilinizin vercegi tepkiye göre de iliskinizin bitmesini istemediginizi soylersiniz.Karşılıklı daha dikkatli olalm dersiniz Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İçinden geleni yap ve sonucu gör. Ama sonucu hissedebiliyorum. Maalesef bir adım atarsan üzülen sen olacaksın. Atmazsan da içinde kalacak. En iyisi mi sen bildiğini yap. Bu acıları da tatmak gerekiyor erkekleri tanımak için.

Sesini duymak istiyorum şuan sadece çok özledim

Sizin için arama kaydına baktım suan bugun mesela 13 kere arasmısız. Yazısma hiç yok bitek ben sabah günaydın yazdım. Genelde bu aralıkta konusuyoruz hergün

Bilmiyorum bi süre bekleyeceğim sanırım ama bitmesini istemiyorum

Biz kadınlar acayip ilgi olayına takılıyoruz şunu farkettim ben aramasını bekledikçe aramaktan soğudu bunu mecburiyet gibi geçiriyoruz karşı tarafa umursamadığım beklemediğim zamanlar daha çok arıyordu

Ama bir kere sogumus elden ne gelir. Canım çok ilgili erkekler de var. Benim yapim mesela ilgisiz erkeği kaldıramaz. Rabbim de ona göre birini verir inşallah. Yani sen yapabilirim dersen devam et

Aynı durumu yaşamışız mutlu oldum en azından beni anlayan birileri var ya da anormal bir durum değil yaşadığım. Ben de bu durumdan çok şikayetçiyim normalde ve küsüyorum trip atıyorum . Bakıyorum nisanlim da benim gibi yapıyor mesafe oluyo daha da kötü oluyoruz kaç gün konuşmuyoruz sonra tekrar tekrar böyle gidiyor. Ama bugün ilgi gösterdim nasıl hoşuna gitti karşılık veriyo sasirdm tabi :) ben de bu taktiği uygulayacağım. Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…