- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi sweetgirl00
-
nişanlıyken kocişimm gidelim demiştide aileme lafını bile açmadımmm
Abim o kadar terski hayatta izin vermezdiii. . ancak git gelme derdi sanırım
ama ben gitmeyi çok isterdimmm opuyorumnanaktan
evlendkten sonra gttk süperrdiiiiii. . .
Tabi Canım
insan Sevdiği ile camdan cama bile olsa mutlu olur
ama Ne bilyim Bak sonuçta geç bile olsa gittinizakannehir
ewet cnaım çok güzeldi walla delikafadulden
Ama bazı arkadaşlarında dediğine katılmadan edemiorummm kaydirigubbakcemile2
Tatilde illaki cinsellik yaşancak diye birşey yok bence . ..yaşamk isteyen heryerde yaşar.onun için sadece müsait bir ortm olması lazım.oda isteyince bulunur zaten. . sositososito
ben neden gtmk isterdim onuda sölilyim.gamyoncuiremsu
onun kollarında uyuyp onun yanında gözlerimi açmk isterdimm. ben zaten sarılınca sıkılan bii insanm ayrı ayrı yataklarmz olabilrdi yeterki aynı havayı çekelim içimze
sonracığıma sabah öğle akşam berbaer yiyelim yemekleri :)) güneş batarken beraber yudumlayalım isterdim çaylarımızı
nişanlandktan sonra abimden birkez izin aldm eşimle blşmk içn oda belli bi saat verdi . ..
Çok sinir bozucu bişi. . .
bende gitmem şeytan doldurur Allah muhafaza :kedi:bana terslmaz:ben nişanlı olsam dahi gitmem lmaz:
insan sevgilisini bir tatilde birde aynı evde en iyi tanırmış..aynı evi anladım da tatili pek anlamadım..arkadaşım böyle demişti..doğrumu yanlışmı bilmiyorum
katılıyorum sadece günü birlik buluşmalarla insan tanınmıyo. sevgilime güveniyorum hemde çok seviyorum. onun her anını görmek,tanımak ve kısmetse öyle evlenmek isterim. o yüzden önümüzdeki yaz çeşmeye tatile gidicez karadeniz turu filan yapıcaz:asigim:
şimdik bir arkadaşınız erkek arkadaşıyla tatile çıkarsa,ve çıkmadan önce acaip seksi iç çamasırları
baby dollar alırsa,vede sizede gösterirse aldıklarını,sonrada tatil dönüşü,onları giydim sadece öpüştük ve sarılarak uyuduk derse,sizi enayi yerine koyuyor mudur. yoksa doğrumu söylüyordur..
bana bu söylendi de...
alakasız...
ne demek şart?
annen babanla yüzeysel yada tam anlamıyla cinsellik yaşayarak mı evlenmiş?
yada deden nenenle?
geçin bu sahte medeniyet ayaklarını Allahaşkına...
benim helalim olmayan erkekle yatıp kalktıktan sonra ne luzumu var evliliğin?
niye gerekli evlilik kurumu?
yatıp kalkıyosa cocuk da dogursun
açılışı yapan full hizmet de vermeli o zaman :smiley-cool:
sevgiliyle tatil deyince de herkesin ilk aklına gelen sex oluyor nedense, kimsenin tatili umursadığı yok.beraber geçirilicek güzel zamanı umursadığı yok.aklınızdan geçen tek şey o.onun için tatili gitmeye ihtiyacı yok ki bi insanın.kızınızı tatile göndermeyin ama bilin ki kızınız erkek arkadaşıyla bişey yapmak isterse tatile gitmeden de yapar.1 hafta sevgilimle tatil yaptım.sanal diye yalan atacak değilim.arkasını dönüp uyudu.herkesi aynı kefeye koyamayız, erkek rahat duramaz diye bişey yok.isterse öyle bir durur ki.evet benim ninem tatile de gitmedi, tarla da buluşup iki kelime söz de etmedi.hatta başka bir erkekle konuşmadı bile.sonra ne oldu.eşini mutlu edemedi.dedem kendisini aldattı.dedem ya 2 kuşak var aramızda.zaten bu bekaret dalgasını erkeklerden çok bakire kadınlar gündemde tutuyor.herkes namus bekçisi olmuş.bundan daha kötüsü de herkes namusu iki bacak arasında zannediyor.kırıtarak yürümek, vücudunu daracık saran elbiseler giymek, cilve yapar gibi konuşmak, göz süzmek bunlar namussuzluk belirtisi değil.bi insan her istediğini yapsın ama bacaklarını açmasın.her istediğini yap ama kapın kapalı kalsın.çok saçma ya tipik ikili oynama.böyle bi namus anlayışı da bir tek tr de vardır herhalde.
evet, kızımız isterse her türlü yapar yapacağını tabi..Ama bir de kendi eliyle gönderip bazı şeylere izin vermek var...Ayrıca burada namus tanımını yapmıyoruz..Siz kızınız olursa gönderirsiniz olur biter..sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?