- Konu Sahibi sweetgirl00
-
sana yüzde yüz katılıyorum sonuçta amerikada yaşamıyoruz kızlar 18 ine gelince ''ben reşit oldum her haltı yerim'' diyemez burda burası Türkiye ailevi değerler var burda değil 18 19 eğer bi kız 25 ine 30 una dahi gelsede hala ailesinin yanında yaşıyosa onlara karşı sorumludur çalışıp artık kendi sorumluluklarının üstesinden gelebilecek seviyeye gelmediyse yine sevgilisiyle tatile gitmesi bana göre ters o zaman ya kocaya gitsin efendi gibi yada gitsin çalışsın hayatını idame ettire bilsin...bi anne böyle düşünebilir bende anne olsam böyle düşünürüm hangi anneye söylerseniz söyleyin kimse aman kızım git tabi gönlünce eylen yat kalk keyfine bak demez
bu msjı yazmandaki amaç ne acabasırnaşık şey çok komik ya.kızına nasıl davranacağına kim karışabilir ki?bana sinirli demeden önce bir kendine bak istersen şu msj ındaki otoriter tarza bak.ayarım değilsin.çünkü konuşmandaki ve cvp vermendeki amaç son söz söylemek ,yeni genç kızlar gibi laf altında kalmama derdindesin.ve çok komiksin.ne yaparsan yap kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.son sözü de sen söyle.ben pişmanım çünkü bu tartışmaya girdiğime.bye
sana yüzde yüz katılıyorum sonuçta amerikada yaşamıyoruz kızlar 18 ine gelince ''ben reşit oldum her haltı yerim'' diyemez burda burası Türkiye ailevi değerler var burda değil 18 19 eğer bi kız 25 ine 30 una dahi gelsede hala ailesinin yanında yaşıyosa onlara karşı sorumludur çalışıp artık kendi sorumluluklarının üstesinden gelebilecek seviyeye gelmediyse yine sevgilisiyle tatile gitmesi bana göre ters o zaman ya kocaya gitsin efendi gibi yada gitsin çalışsın hayatını idame ettire bilsin...bi anne böyle düşünebilir bende anne olsam böyle düşünürüm hangi anneye söylerseniz söyleyin kimse aman kızım git tabi gönlünce eylen yat kalk keyfine bak demez
ya allah aşkına ilk mesajından itibaren sinirle konuşan sensin.her mesajın sinir ile doluydu.ama sakin cvp lar aldıkça sakinleştin.ben sinirlenmedim.sinirlenecek bişey de göremiyorum.sana kızını gönder ya da gönderme diyen olmadı.ne istersen onu yaparsın.ama burda ya da başka bir yerde doğrusu budur diye ahkam kesemezsin.kimse kesemez.ben de kesmiyorum.sen kendi doğrunu yaparsın ben de kendiminkini.sen olayı cinselliğe getirmediysen ne diye bana cvp yazıyorsun.ben olayı cinselliğe getirenlere yazdım msj ı.niye üstüne alındın?cinselliğe getirenlerin msj ını alıntı yapıp, niye aynen diye msj yazdın?msj larını baştan tekrar oku istersen.ve ayrıca sen bu kafayla kızının psikolojisini bozar ve istemediğin şeyleri kızının kafasına sokarsın.evet anne değilim.ama senin gibi çok anne gördüm.o kadar sıkarsan kızın aklında olmayan şeyi kızın kafasına sokarsın.çok örneklerini gördüm ben bunun etrafımda.benim kimseye hayat dersi vermeye kalktığım da yok.ben kendi fikrimi söyledim.senin fikrine de saygı duydum tamam sen göndermezsin dedim başka bir şey demeye hakkım olamaz zaten.ama fikrim sana ters gelince sen müdahale ettin üstelik kızgınlıkla.değil 36, 50 yaşında da olsan karşındakinin fikrine saygı duymayı öğrenemediğin sürece bir anlamı yok senin hayat tecrübelerinin.sen son söz söyleme derdindesin.benim hiç tartışma gibi bir niyetim olmadı.kendi doğru bulduğum şeyleri söyledim.tartışmayı anlamsız gördüm çünkü zaten ilk msj ından bu konudaki katılığın açıkça okunuyordu.kesinlikle fikrini değiştireceğin yoktu.zaman kaybı olurdu konuşmak.bi kere arkadaş niye açmış topiği?tatile giden var mı nasıldı diye sormuş.kime gidip gitmeyeceğini ya da kızını gönderip göndermeyeceğini sormamış ki?her neyse bu böyle uzar gider ve uzatmak da anlamsız, gereksiz ve vakit kaybı.ben gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.
Efendi gibi kocaya giden genç kızlarımız 4-5 sene sonra o kocalarının gerçek yüzünü görünce efendi gibi babalarının evine geri dönüyorlar yalnız.. Ayrıca tatile gitmek halt yemek değildir... Cinselliğin sadece tatilde yapıldığını düşünen zihniyet halt etmiş asıl...
ben zorla kocaya gitsin demiyorum tabi ille evleneyim kocaya gideyim diye kocaya gidenlerin sonu hüsran oluyo ozaman okusunlar çalışsınlar ailelerden gizli saklı onların paralarıyla tatile gitmek ne kadar doğru
sevgilimle tatile didiyorum dendiğinde bilin ki bu kız üniversiteye gidiyor
orada zar zor verebildiğiniz paraları elin adamıyla yiyor veya adam veriyor karşılığınıda
alıyor,sizi benide ay sınavlar var ünide olmam gerek palavra lafları ile kandırıyor
o adam da artık öpücük pozları çekiyor bilmem başka pozlarda çekiyormu
sonra kıza santaj yapmak için kız ben seni sevmiyorum dediğinde bu bizim başımıza gelirmi kızımız yaparmı
yapmaz demiyorum üzüm üzüme bakarak bozuluyor
sonuçta yine bir bayan zarar görecekse batsın bu tatil derim
kızlar dikkatli olun derim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaydirigubbakcemile
sevgilimle tatile didiyorum dendiğinde bilin ki bu kız üniversiteye gidiyor
orada zar zor verebildiğiniz paraları elin adamıyla yiyor veya adam veriyor karşılığınıda
alıyor,sizi benide ay sınavlar var ünide olmam gerek palavra lafları ile kandırıyor
o adam da artık öpücük pozları çekiyor bilmem başka pozlarda çekiyormu
sonra kıza santaj yapmak için kız ben seni sevmiyorum dediğinde bu bizim başımıza gelirmi kızımız yaparmı
yapmaz demiyorum üzüm üzüme bakarak bozuluyor
sonuçta yine bir bayan zarar görecekse batsın bu tatil derim
kızlar dikkatli olun derim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaydirigubbakcemile
Arkadaslar sevgilinizle hic tatile gittiniz mi???nasildi??
biz bu yil gitmeyi dusunuyoruz babam izin verirse.ins izin verir.
topic karıştı :1no2: burası türkiye işte! burada bir kızın erkek arkadaşı olamaz! olsa iş cinselliğe gelirse bu kendini kullandırmak olur! kızın başında ailesi varsa kendini kullandırmaz! erkek kıza bir lira para harcarsa karşılığını alır! hiç bir erkek karşılıksız bişey vermez!erkeklerin hepsinin aklında sex ve kızı kullanmak vardır! cinsellik yaşanabilecek hveya akla cinselliği çağrıştıracak her türlü ortam tehlikeli ve sakıncalıdır! kızlarımızın korunması lazım bu erkeklerden! bunların hepsini düşünen ve söyleyenler de kalıbımı basıyorum hayatlarında bir erkek arkadaşı olup ya da olmayıp onu tanıyıp onunla evlenen ve erkek milleti hakkında hiçbir şey bilmeyen, bildiklerini de sağda solda insanlardan duyduklarıyla öğrenmiş insanlar.o yüzden ne demiş mevlana cahil insanın yanında kitap gibi sessiz ol.benneyaptımki
ne güzel senaryo yazmışsınız -tatlicadiarzu- üniversite okumayıp çalışan bi bayan yapamaz yanii kafamçokkarıştı saçmaaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?