E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sweetgirl00
-
[*]
kaydirigubbakcemile5akıllı hatunsun neçmi aferim güzel fikir alkisalkisalkis
:hulya:
Bu sadece erkekler için geçerli birsey değil ki insanları tanımak güç.
Ama şahsen ben sevgilimle uyumam :dilcikar:
Önce tapusunu alayım sonra birlikte uyurum :roflol:
delüüüükaydirigubbakcemile3
dimi yaa herkes için geçerli..
işte bundan bahsediorum, tatile gidersin ama birlikte uyumak istemezsin, çok doğal yani, bi başkasıda çıkar ben uyurum der.. herkesin kendi tercihidir..
ama sewgiliyle tatile gitme deyince hemen akla sex on the beach gelio ya hasta oluorum yaa -tatlicadiarzu-
Canım aynı şeyden bahsediyoruz.. Ben 2 senedir birlikte yaşıyorum erkek arkadaşımla.. Bir aile gibi.. Bütçemizi ona göre ayarlıyoruz, iş bölümlerini yapıyoruz.. Bir aile gibiyiz yani.. Evimiz, eşyalarımız her şeyimiz ortak... Şu anda askerde ama gelince yine devam edecek bu süreç.. 2 yıldır evli gibiyiz.. Ama nikahımız yok.. Şimdi biz nikah yapmadık diye tatile gitmekten mahrum mu olalım? Demek istediğim şey şu, bir erkek nikah olmadan da tanınabilir.. Bir şeyler imzasız da paylaşılabilir.. Biz 2 senedir bunu yapıyoruz.. Hiç de problemimiz olmadı Allah'a şükür.. Onun askerliği bitince benim okulum bitince, çocuk yapmaya karar verdiğimizde çocuğumuzun meşru olabilmesi için elbette nikah yapacağız, evleneceğiz.. Ama şu anda bizim için sadece bir ayrıntı bu.. Bu yüzden diyorum sevgiliyken de tatile gidilebilir.. İçini dışını bildikten sonra, her şeyi paylaştıktan sonra, acısıyla tatlısıyla bir süre geçirdikten sonra neden tatile gidilmesin ki?
Kimse üzerine alınmasın,herkeste aynısı olacak diye bir şey elbette yok ama bir örnek vermek istiyorum.Üniversitedeyken iki arkadaşım 1. sınıfta başladılar çıkmaya.8 sene çıktılar,tatillere gittiler,her an birlikteydiler.8. sene sonunda evlendiler ve 1 buçuk sene sonra şiddetli geçimsizlikten ayrıldılar..Birbirlerini çok iyi tanıyorlar,asla ayrılmayacaklar gözüyle baktık hep..kaydirigubbakcemile Bu yüzden lütfen çok dikkatli olun ve sizi üzmelerine izin vermeyin..:1no2:
Sizinki aynı evde yaşamaksa bir şey diyemem..Evli gibiyiz,hayatı birlikte paylaşıyoruz diyorsun zaten.Nikahsız birliktelik benim onaylayacağım bir şey değil kişisel bakınca ama, yetişkin insanlarsınız,bu sizin seçiminiz,saygı duyarım elbette..
Ancak ailesi ile birlikte yaşayan ,sevgilisini anca dışarda buluşarak gören kızlarımız daha dikkatli olmalı..Aynı evi paylaşmadıkları için tanıyamazlar yeterince..
Sex on the beach siz tatile tatil demem ben -tatlicadiarzu-
vereliniortakkaydirigubbakcemile5
Bu kişisel bir tercihtir, onaya açık değildir zaten.. Ama dediğin çok doğru, tanınmadan böyle bir şeye ben de karşıyım.. 3-5 günlük birlikteliklerde yapılan tatiller, birlikte kalmalar riskli bana göre de.. Ama seneleri devirmiş, oturmuş bir ilişki de bence tatille pekala süslenebilir..
Bu kişisel bir tercihtir, onaya açık değildir zaten.. Ama dediğin çok doğru, tanınmadan böyle bir şeye ben de karşıyım.. 3-5 günlük birlikteliklerde yapılan tatiller, birlikte kalmalar riskli bana göre de.. Ama seneleri devirmiş, oturmuş bir ilişki de bence tatille pekala süslenebilir..
Benim de anlatmak istedigim buydu sanirim tam olarak. bunu en iyi sen kelimelere dokmussun canim burada... Seninle benzer yanlari olan bir iliskim var, beraber yasiyoruz, birlikte tatiller falan filan... Ama insanlar buna aliskin olmadiklarindan olsa gerek cok yadirgiyolar. Hadi yadirgamalarini gectim saygi duymuyorlar.
Yetiskin insanlariz sonucta lise ergeni gibi davranmasaniza dimi ama? Burada da bu konudan cok sikayetciyim , yani kadinlar kulubu iyi, hos ama bu evli hanimlarin -ozellikle- bu "cik cik cik ne ayip, evlenmeden olur muymus?" tavirlari yeri geliyor cok kirici oluyor. Bu davranis hosuna gitmeyebilir ama sen bunu neden degerlendiriyorsun ki? Bunu da yaptin diyelim isi neden ahlak, ar,namus kalibina sokuyorsun? Her iki kelimenden biri bekaretle,cinsellikle ilgili oluyor? Ben yetiskin bir insanim, beraber oldugum insanla yasadiklarim, ya da yasayacaklarim ancak ve ancak beni ilgilendirir.
Lutfen sizden ricam, elestirilerinizde kirici kelimeler sarfetmeyin. İsteyenin istedigini yasayabildigi bir ulkede bulunuyoruz. Baskasinin hayatina mudahale etmeden once saygiyi onplana cikaralim lutfen.
Benim de anlatmak istedigim buydu sanirim tam olarak. bunu en iyi sen kelimelere dokmussun canim burada... Seninle benzer yanlari olan bir iliskim var, beraber yasiyoruz, birlikte tatiller falan filan... Ama insanlar buna aliskin olmadiklarindan olsa gerek cok yadirgiyolar. Hadi yadirgamalarini gectim saygi duymuyorlar.
Yetiskin insanlariz sonucta lise ergeni gibi davranmasaniza dimi ama? Burada da bu konudan cok sikayetciyim , yani kadinlar kulubu iyi, hos ama bu evli hanimlarin -ozellikle- bu "cik cik cik ne ayip, evlenmeden olur muymus?" tavirlari yeri geliyor cok kirici oluyor. Bu davranis hosuna gitmeyebilir ama sen bunu neden degerlendiriyorsun ki? Bunu da yaptin diyelim isi neden ahlak, ar,namus kalibina sokuyorsun? Her iki kelimenden biri bekaretle,cinsellikle ilgili oluyor? Ben yetiskin bir insanim, beraber oldugum insanla yasadiklarim, ya da yasayacaklarim ancak ve ancak beni ilgilendirir.
Lutfen sizden ricam, elestirilerinizde kirici kelimeler sarfetmeyin. İsteyenin istedigini yasayabildigi bir ulkede bulunuyoruz. Baskasinin hayatina mudahale etmeden once saygiyi onplana cikaralim lutfen.
sevgılıyle tatıl dıyınce neden hep cınsellık akla gelıyor kı,
cınsellık yasıyacak olan her yerde yasar valla ,hiç görmüyor musunuz ,
kampus bahcelerınde opüşen bıraksan birbirini orada yıyecek sevgilileri..
evet tatilimi yaptım ,bir kere degıl bir ço kere,pişman mıyım hayır ,
8 yıllık bir ilikşimdi ve neredeyse 1 yıllık evlıyız..
ps , evlendim vajinusmusla tanıstım orası ayrı ,,ki bir degil bir çok kere sevgılısıyle tatıl yapan kızken ,cinsellık bu tatılın neresındeydı kı ben vajınusmusla uğrastım .. ?
isteyen gider istemeyen gitmez ,
burda ne olmus boyle kizlar konu nereye gelmis
ben bu konuyu actigimda boyle bir sey sormadin sadece tatile gittiniz mi ve nasildi sordum
niye tatil diyince ilk akliniza gelen cinsellik oluyor
ayrica isteyen tatilede sevisirde, herkes kendi isini bilir ve kimse onu yargilama hakina sahip degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?