Sevgilinizle tatil

delüüüükaydirigubbakcemile3

dimi yaa herkes için geçerli..

işte bundan bahsediorum, tatile gidersin ama birlikte uyumak istemezsin, çok doğal yani, bi başkasıda çıkar ben uyurum der.. herkesin kendi tercihidir..

ama sewgiliyle tatile gitme deyince hemen akla sex on the beach gelio ya hasta oluorum yaa -tatlicadiarzu-

Sex on the beach siz tatile tatil demem ben -tatlicadiarzu-

Sizinki aynı evde yaşamaksa bir şey diyemem..Evli gibiyiz,hayatı birlikte paylaşıyoruz diyorsun zaten.Nikahsız birliktelik benim onaylayacağım bir şey değil kişisel bakınca ama, yetişkin insanlarsınız,bu sizin seçiminiz,saygı duyarım elbette..
Ancak ailesi ile birlikte yaşayan ,sevgilisini anca dışarda buluşarak gören kızlarımız daha dikkatli olmalı..Aynı evi paylaşmadıkları için tanıyamazlar yeterince..

haklısın bunun gibi yüzlerce örnek werebiliriz...

30 yıllık ewlilikler bitio, 8 yıl neki..

ama ayrılma sebepleri ne tatile çıkmaları nede beraber her anı yaşamaları, tatile çıkmasalardı çok sewip güwenmeselerdi hala birliktemi olcaklardı hayır tabiki garanti weremeyiz..

insanoğlu heran değişir, yeri gelio ben bile way be mecikneçmi bu huyunda yeni çıktı haa diorum, yani insan kendini bile tanıyamadığı oluo..

önemli olan insanın aklı başında olması, kendini ezdirmemesi, iyinin kötünün farkında olarak yaşaması..

Bu kişisel bir tercihtir, onaya açık değildir zaten.. Ama dediğin çok doğru, tanınmadan böyle bir şeye ben de karşıyım.. 3-5 günlük birlikteliklerde yapılan tatiller, birlikte kalmalar riskli bana göre de.. Ama seneleri devirmiş, oturmuş bir ilişki de bence tatille pekala süslenebilir..

vereliniortakkaydirigubbakcemile5

ben de gittim 2 kere.bi askerliğini bitirdiğinde bi de izine geldiğinde =)
ailem tabiki izin vermezdi soramam bile ama çok istediğim için yalan söylemek zorunda kaldım
çok güzel günlerdi.kısmettse yine giderim..:asigim:
not: 5 yıllık bi ilişkim var

Benim de anlatmak istedigim buydu sanirim tam olarak. bunu en iyi sen kelimelere dokmussun canim burada... Seninle benzer yanlari olan bir iliskim var, beraber yasiyoruz, birlikte tatiller falan filan... Ama insanlar buna aliskin olmadiklarindan olsa gerek cok yadirgiyolar. Hadi yadirgamalarini gectim saygi duymuyorlar.

Yetiskin insanlariz sonucta lise ergeni gibi davranmasaniza dimi ama? Burada da bu konudan cok sikayetciyim , yani kadinlar kulubu iyi, hos ama bu evli hanimlarin -ozellikle- bu "cik cik cik ne ayip, evlenmeden olur muymus?" tavirlari yeri geliyor cok kirici oluyor. Bu davranis hosuna gitmeyebilir ama sen bunu neden degerlendiriyorsun ki? Bunu da yaptin diyelim isi neden ahlak, ar,namus kalibina sokuyorsun? Her iki kelimenden biri bekaretle,cinsellikle ilgili oluyor? Ben yetiskin bir insanim, beraber oldugum insanla yasadiklarim, ya da yasayacaklarim ancak ve ancak beni ilgilendirir.

Lutfen sizden ricam, elestirilerinizde kirici kelimeler sarfetmeyin. İsteyenin istedigini yasayabildigi bir ulkede bulunuyoruz. Baskasinin hayatina mudahale etmeden once saygiyi onplana cikaralim lutfen.

Hay ağzını öpeyim redhot delikafadulden

kaydirigubbakcemile5

sevgılıyle tatıl dıyınce neden hep cınsellık akla gelıyor kı,

cınsellık yasıyacak olan her yerde yasar valla ,hiç görmüyor musunuz ,
kampus bahcelerınde opüşen bıraksan birbirini orada yıyecek sevgilileri..

evet tatilimi yaptım ,bir kere degıl bir ço kere,pişman mıyım hayır ,

8 yıllık bir ilikşimdi ve neredeyse 1 yıllık evlıyız..

ps , evlendim vajinusmusla tanıstım orası ayrı ,,ki bir degil bir çok kere sevgılısıyle tatıl yapan kızken ,cinsellık bu tatılın neresındeydı kı ben vajınusmusla uğrastım .. ?

isteyen gider istemeyen gitmez ,

dimi yani...

malesef öle düşüncelere sahp olanlar warki okudukça şok oluorum.

şimdi biri çıkar " belkide vajinumusla tanışmanın sebebi tatildeyken sewgilinin sana cinsel baskı uygulamasıdır" derse şaşmıycam yani okadar:umursamaz:

ben bi tatile gitsemde sewişsem die kollamadığım için kimseyide öle yargılamıorm, kişi herkesi kendi gibi bilirmiş derler

ayrıca isteyen tatilede gider sewişirde kime ne ??? kime düşer böle yapanların namusunu yargılamak??

bekar olacağım babamdan sevgilimle tatile gitmek için izin isteyeceğim
bugüne kadar ailemden hiç şiddet görmedim ama ilk olurdu sanırım duvara fotokopimi çıkarırdı babam
sevgilimle evlenmeden önce bi günlüğüne adalara gitmiştik denize :asigim:
onun dışında bi tatil organizasyonumuz olmadı maalesef

sahsen ben ne sevgilimle tatile cikarim nede kizimi yollarim sirf geri kafalilikla alakasi yok ama böyle seyler bana ters evlenince nereye isterlerse gitsinler

burda ne olmus boyle kizlar konu nereye gelmis
ben bu konuyu actigimda boyle bir sey sormadin sadece tatile gittiniz mi ve nasildi sordum
niye tatil diyince ilk akliniza gelen cinsellik oluyor
ayrica isteyen tatilede sevisirde, herkes kendi isini bilir ve kimse onu yargilama hakina sahip degildir.

selam canım bende erkek arkadşımla tatile gittim ve ççok güzeldi.birbirinin okadar çok farklı yönünü keşfediyosunki ilşkim rayına dahada bi oturuyor.bazı arkadşlar yazmış cinsellk vs faln diye öenmli olan burda insanın kendini bilmesidr sen kendini bildikten sonra geriye sadece eğlenmek ve aşkını doyasıya yaşamk kalıyo.

vallahi ben hiç gitmedim eşimle gittim huzurla gittim........güzel olur mu diyorsun evet olur tabi ki ama sonu nasıl olur onu bilemiyorum..aile yapınız buna müsaitse gidin...bizde hoş karşılanmazdı böyle şeyler...
ben olsam beklerdim zaten sevgiliyle geziyorsunuz sinema eglence vb..şeyler yasanıyor masum kalsın bence..........insanlar pişman olacagı şeyleri yapacagı ortama zemin hazırlar bazen bilmeden.....
ateş barut dikkat diyorum......balayına cıkmanız dileğiyle.

istiyorsan yap o zaman canım....burda niye konu açıp soruyorsun ki o zaman...koş babana izin al para da koyar cebine ..bu münever karabulut olayları bu yüzden yasanıyor zaten.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…