Sevgilinizle tatil

geçen sene gitmiştim bende tatile şuanki nişanlım o zamanki sevgilimle :asigim:
kıbrısa gitmiştik süperdi bu senede senelik iznimden 5 kaldı o 5 gündede
avşaya kaçmayı planlıyoz önümüzdeki ay bakalımzemuszemus

mafoldumben gitmedik, pişmanlığını hala yaşıyorum.
ailemden izin çıkmaz, diye şansımı denemedim bile. laelaelaelaelae sadece babamın haberi olmasa da olurmuş oysa.

erkeğe güveniliyorsa, birbirlerini iyi tanımışsa çiftler; gidilmesinde sakınca yok bence. güzel bir anı olarak kalır. zemuszemus
bu şartlarda kızımı da yollardım.(aklına, yaşına bağlı olarak tabii :) )

Son düzenleme:
ben bugun geldım cokta guzel gectı
ohh bence hıcbı sakınca yok gıdıosun dıe ıllakı ılıskıye mı gırıosun canım
kısa kacamak herkes ıster bence yok ben gıtmek ıstemem gıdenıde doru bulmam dıyenler gıdemıceklerını bıldıklerı ıcın weya kendıne yada sewgılısıne guwenmedıklerı ıcın.
ınsan kendıne sahıp olursa hıcde bısecık olmaz.keske yıne gıdebılsem
bu sefer temmuzda kuzenım ben askım ıste bıde onun arkadası gıtmek ıstıoruz.bakalımm

sevgiliyken ve tatil gibi bi fırsatın varken git tadını cıkart ohhhhhhhhhhhh

nişan vs olunca yada evlenince ararsın mumla bu günleri.

allah korusun zamanla karsındakinin sevgiside bitebilir. bırak tatili iki laf etmeyi özleyebilirsin.
fırsatını kacırma. inşalah cooooooook eğlenceli bi tatil gecirirsin. bide tatilde onun karısıymıssın gibi davranma. tadını cıkar. emin ol iki gün sora sana aferin yada teşekkür ederim demicek :içelim:

Gitmedik ama gitmeyi isterdim.Çok eğlenceli olacağına inanıyorum.Ama bizim için imkansız ailem izin vernez onların izni olmadan da ben gitmek istemem.

Evlenme arefesinde iseniz ama tamda emin değilseniz daha yakından tanımak için tatil birebir emin olun, kesinlikle tavsiye ederim, ama gelince ya evlenirsiniz, ya ayrılırsınız ortası pek olmuyor:)

bi garip benim sanirm..
annemle konustuk gidebilirsin aslinda olabilir dedi..
ama icimden gelmedi nedense..
basta direk sevgilim olmaz der gibime geldi
hic ugrasmadim bile.

Gitmedi, gitmemde, gitmek isteseydim de babam kafamı koparırdı herhalde.
Ama kızım benden böyle bir talepte bulunsa kabul edermiydim. ASLAAAAAAAAAAAAAAAA

Habersizce gidilmesine karşıyım ben.. En azından anneye söylemekte yarar var.. Allah korusun başınıza her şey gelebilir.. Kötüsünü de düşünmek lazım..

bence git canim,niye gitmiyorsun? annen izin verdikten sonra git.

valla tatlim tatile gitmek icin birlikte erken gibi geldi bana.
hani vakti zamani mi olur dersin ama ben boyle baya bir yil gecmesi tarafindayim o iliski uzerinden.
daha saglikli olcagina inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…