Sevgilinizle tatil

cooooooook isterdim
ama asla babamla böyle bişeyi konusamam babamı bırak annemlede konusamam
zaten bende izin vermezdm kızıma

zaten aynı şehirde okuduğumuzdan deniz kenarı tatili her daim yaşıyorduk

ama özel olarak başbaşa geçen sene 2 günlüğüne kaçtık anam söledim babama hatırlamıyorum söylemiş olabilirim detaysız bir şekilde

onun öncesinde mezun olurken bi facia yaşamıştık çünkü habersizden gittik 4 arkadaş diye

geçen yaz da ailesi pardon sülalesi ile beraber gittikgüzeldi babamlara sölemedim aram bozuktu o sıralar

bu sene gideceğimizi biliyorlar dirak yüzlerine sölemiyorum a birisini yanlarındayken söylüyorum duyuyorlar işte gideceğimi bu kadar...

çünkü fazla yüz göz olmaya gerek yok anayla babayla:)

gitmek güzel olurdu şöööle bi düşününce ama bende olsam kızımı göndermem:umursamaz::umursamaz:

Sevgiliyle tatil yapmak bence çok önemli! tabii eğer normalde aynbı evi paylaşmıyorsanız. Birbirinizi daha iyi tanımanız, birçok konuda uyumlu olup olmadığını görmeniz açısından, kafanızdaki acabaları silmeniz, ya da acabalarınızda haklı olduğunuzu anlamanız açısından. yerimseniben

Ben sevgilimin bi defa ağzını aradım birlikte tatile gitsek ne güzel olur falan diye
:mymeka: bana kızdı dediki.Sence doğru bişey mi diye.:1rolleyes: Tam istediğim gibi bir tepki verdi :asigim:
ama biz ayrı sehirlerde olduğumuz için yıllık izinlerimizi aynı ana denk getirip memlekete birlikte gidiyoruz.O ailesiyle ben teyzemle kalıyorum.Ama yinede hep beraber oluyoruz.
Annemler orda karşılaştığımızı sanıyo ama kaydirigubbakcemile3 özellikle denk getirdiğimizi ya anlamıyolar yada anladıkları halde belli etmiyorlar.
Ama tatile gidecez desek başta ailem izin vermez sonrada sözlüm istemez lmaz:
Ama gitsek fena olmaz :roflol: macera olur.kaydirigubbakcemile3

vakti zamanında sevgilisyile tatile giden arkadaşlar neden kızınızı göndermiyorsunuz?lmaz:
Ne cevizler kırdınız ki? zemuszemus

bizimkiler olsa değil erkek arkadaşımla nişanlıyken hatta nikahım yapılmış olsa düğün olmadan asla göndermezdi ki benim çocucum olsa bende göndermezdimyasakkelime

ateşle barut yanyana asla:mymeka:

<&#162;itl&#233;m&#223;ik> kullanıcısından alıntı
vakti zamanında sevgilisyile tatile giden arkadaşlar neden kızınızı göndermiyorsunuz?
Ne cevizler kırdınız ki?

valla ben ceviz filan kırmadım :kedi:

8 yıl gezdık tozduk ,beraber günlerce tatil yaptık ..
kokusunu içime ceke ceke uyudum..

evlendım ..vajinusmusla uğraştım.. millet tatilde herseyı yaptık zannederken..

kime dersem yuh diyor kaydirigubbakcemile3

vakti zamanında sevgilisyile tatile giden arkadaşlar neden kızınızı göndermiyorsunuz?lmaz:
Ne cevizler kırdınız ki? zemuszemus

Ben gönderirdim kızımı.. Nerede ve kimlerle olduğunu bildikten sonra bir problem yok.. Ayrıca da denizin ve güneşin tadını çıkarmaktan ceviz kırmaya fırsat bulamadık biz :1ninca:

eh yani yuh denilecek kadar var.. Ben aynı yatağı paylaşırken çokta masun durmazdım ne yalan söyliyeyim.:lepi:
Ben gönderirdim kızımı.. Nerede ve kimlerle olduğunu bildikten sonra bir problem yok.. Ayrıca da denizin ve güneşin tadını çıkarmaktan ceviz kırmaya fırsat bulamadık biz :1ninca:
kendisi gidipte kızımı göndermem diyenler olmuşta onlara sordum.
Ben gitmedim böyle bir talebimde olmadı ve bende çocuğumu göndermem.
Bizim aile yapımıza ters şeyler bunlar, tabi herkes bizim gibi olacak değil.

neden herkes bu kadar tabularla bakmış anlayamıyorum.. belki bnm ailemde izin vermezdi bana ama ben kzım olsa izin verirdm. izin verilmemesinin nedeni sadece güvensizliktir..kişinin kendine güveni.iredasei olduktan sonra neden olmasın ki?? yerimseniben

ben istemedim ileri gitmeyi, o da benim bu kararıma saygı duydu, birbirimize sarılarak uyuduk sadece.

sevdiğine sarılarak uyumak, ona güvenmek, yaşadığım en güzel anlardan diyebilirim..

tabularımdan memnunum , malesef bu gibi konulara çok pozitif bakamıyorum.
Herkesin hayatı kendisini ilgilendirir kimseye yap veya yapma diyemeyiz ama fikrimiz sorulmuş söylüyoruz.
Ben aileme böyle bir taleple gidemezdim kesinlikle , aynı şekilde çocuğumda benim ne düşündüğümü bileceği için böyle bir teklif sunmamalı,
sunarsada alacağı cevaba şaşırmamalı.
Bunun çocuğuna güvenmekle alakası olduğunu sanmıyorum , çocuğunu tanırsın güvenirsin peki ya karşısındaki insanı tanıyabilir misin?
Bence bu mümkün değil, bana göre bir insanı en iyi aynı evi paylaştığın zaman tanıyabiliyorsun.
isteği dışında bir şey yaşamış olabilir , yada gençliğin verdiği rehavetle birşeyler yaşamış olabilir
Bu sadece cinsellik demek değil , yanlış ortamlarda bulunabilir keza tv. lerde görüyoruz
Kurunun yanında yaşta yanıyor, madde kullanmaya başlayabilir , yanlış arkadaşlıklar kurabilir,
topluma aykırı eğilimlerde bulunabilir , dünya hali bu evet bunlar göndermesemde
olabilecek şeyler ama tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmaktan yanayım.
Allah korusun başına gelebilecek en ufak kötü bir olayda bir ömür keşke demektense
anlayışsız anne olmayı tercih ederim. Zira bir gün evlat sahibi olduğunda beni anlıyacaktır
Lütfen cümlelerim yanlış anlaşılmasın , kimse üzerine alınmasın asla polemik yaratmak için yazılmış şeyler değildir.
Sadece neden göndermiyeceğimi açıklama gereği duydum.

herkesin korkularını anlıyorum ama eğer aile ilgili bir aile olursa sık sık sevgilisiyle görüşürse onu kabullenirse tandıığı bir kişi olursa neden olmasın diyorum ben? izin verilmemesinin nedeni cinsellik midr onu merak ediyorum

evet ben de bunu merak ediyorum
sanirim tek nedeni cinsellik
cunku kizinin sevglisiyle gurustun ve onun iyi bir insan oldugunu gordun niye izin vermiyosun ???

evet ben de bunu merak ediyorum
sanirim tek nedeni cinsellik
cunku kizinin sevglisiyle gurustun ve onun iyi bir insan oldugunu gordun niye izin vermiyosun ???
Bir önceki mesajımı dikkatle okursanız sadece cinselikten bahsetmediğimi oradada belirtmiştim.
Evet bununda etkisi var ama bunu yaşamak için tatile gitmiş olması gerekmez
nitekim evlilik önce cinsellik yaşayan bir çok insan var hepsi tatilemi gidiyor?

hayır "çitlembik" yanlış anladın senin dediğin üzerine yorum yapmadım ben genel düşünceler üzerine konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…