- Konu Sahibi sweetgirl00
-
bu yıl gidicektim
gitmek güzel olurdu şöööle bi düşününce ama bende olsam kızımı göndermem:umursamaz::umursamaz:bizim zamanımızdaki babalar,anneler demek ki,
şimdikilere göre daha sıkıydı...
ben babama böyle bir teklifle gidemem ki zaten,
ama nişanlıyken kayınvalidem babamdan izin almıştı ve Alanya'daki yazlığa gitmiştik,
hayatımda geçirdiğim en anlamlı ve en güzel tatildi diyebilirim...
başa dönecek olursak,eski zaman dedim ya,yok yok ben de
kızımı göndermezdim,belki eski kafalı diyebilirsiniz ama
göndermem...
sevgiler...
<¢itlémßik> kullanıcısından alıntı
vakti zamanında sevgilisyile tatile giden arkadaşlar neden kızınızı göndermiyorsunuz?
Ne cevizler kırdınız ki?
vakti zamanında sevgilisyile tatile giden arkadaşlar neden kızınızı göndermiyorsunuz?lmaz:
Ne cevizler kırdınız ki? zemuszemus
eh yani yuh denilecek kadar var.. Ben aynı yatağı paylaşırken çokta masun durmazdım ne yalan söyliyeyim.:lepi:valla ben ceviz filan kırmadım :kedi:
8 yıl gezdık tozduk ,beraber günlerce tatil yaptık ..
kokusunu içime ceke ceke uyudum..
evlendım ..vajinusmusla uğraştım.. millet tatilde herseyı yaptık zannederken..
kime dersem yuh diyor kaydirigubbakcemile3
kendisi gidipte kızımı göndermem diyenler olmuşta onlara sordum.Ben gönderirdim kızımı.. Nerede ve kimlerle olduğunu bildikten sonra bir problem yok.. Ayrıca da denizin ve güneşin tadını çıkarmaktan ceviz kırmaya fırsat bulamadık biz :1ninca:
herkesin korkularını anlıyorum ama eğer aile ilgili bir aile olursa sık sık sevgilisiyle görüşürse onu kabullenirse tandıığı bir kişi olursa neden olmasın diyorum ben? izin verilmemesinin nedeni cinsellik midr onu merak ediyorum
herkesin korkularını anlıyorum ama eğer aile ilgili bir aile olursa sık sık sevgilisiyle görüşürse onu kabullenirse tandıığı bir kişi olursa neden olmasın diyorum ben? izin verilmemesinin nedeni cinsellik midr onu merak ediyorum
Bir önceki mesajımı dikkatle okursanız sadece cinselikten bahsetmediğimi oradada belirtmiştim.evet ben de bunu merak ediyorum
sanirim tek nedeni cinsellik
cunku kizinin sevglisiyle gurustun ve onun iyi bir insan oldugunu gordun niye izin vermiyosun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?