Sevgilinizle tatil

sevgiliyle tatile gitmek mükemmel! biz 2 yaz beraber tatilimizi yaptık bu yaz yapamadık ne yazık ki (malum ekonomik kriz) ama o 2 tatilimiz de çok güzeldi, hala anılarımızı anarız bazen. zaten birbirini en çok öyle anlarda tanıyorsun. hani beraber bişeyler paylaşamadıktan sonra ben ilişkinin tanıma aşamasının pek de gerçekleşemeyeceğini düşünüyorum. dağınık mıdır, düzenli mi o zamanlarda belli oluyor en çok. ki aynı evi de paylaştım onu yeterince tanıdığımı düşünüyorum. eğer gerçekten ilişki adına bir şeyler kazanmak istiyorsanız imkanlarınız varsa sevgilinizle en az bir hafta bir tatil yapın derim.

Sevgilimle tatil ha :) Ben arkadaşlarımla gidemiyorum :) okul gezilerine günü birlik bile günlerce yalvar yakar olurdum da zor izin verirdi Ayh benim babam çok mu geri kafalı ne ?

ben nişanlyım ama asla bole bişeye izin vermez ailem zaten bende istemem ama kız olduğum için değil yani geri kafalılık değil bizimkiler erkeklerede aynı şekilde davranıyolar evlenmeden tatil olmaz yani hem ilk tatil balayı guzel olur ya

wallahi ben soramam bile babama böyle bişey

biz nişanlandığımız zaman ailemin ısrarıyla gitmiştik eşimle 3 gün için tatile o da daha çok yer görmek içindi (kayınvalidelere) yanımda da yeğenim vardı nasıl tembihledirse artık her yerde ortamızdaydı :roflol:

Ailesinin yanına gitmesi gerekti.

Aslında oldukça ucuza güzel bi yer de bulmuştuk ama, memlekete gitti

belki önumuzdeki hafta 2 günlük haftasonu için tatile gideriz ama belli değil.

umarım olur...

bu aralar birlikte vakıt geçirmeye ihtiyacımız var.

bende gitmişyim geçen yaz 2 haftalığına arkadaş grubuyla gidiyormuş gibi biliyordu ama evdekiler=) cok güzel dolu dolu günlerdi onu daha yakından tanımak icin de iyi bi fırsat tavsiye ederim=))

kocam geçen yıl sevgilimdi gittik tatile..:)

bodruma..

bu sene ise balayına gittik:))antalya kemer ve alanya ya..:)

Yok valla benim babam izin vermezdii..Erkekle kız ilişkilerine bile karşı kendisi..
Hatta bıraksam görücü usulü evlen diyecek
Tatil konularında Haksızlar mı? değiller bence..
Sevglim bana ne kadar bişey yapmazsa onunla tatile gitmemin yanlış olacağını biliyorum
Bana bişey yapmadı demek onunla tatile gittim gerçeğini değiştirmez kii??:uhm:
Çocuğumu gönderirmiyim acabaaaaa?? Sanırım göndermezdim gizli yaparsa bilemem deklava:
Gidenlere de saygı duyarım o ayrı:lepi:

ne izini,izin aLmadan gittik...daha eğlenceli,onlar seni okulda sanıyo,telefon çekmez diye tasalanıyosun bi tek:)
bide güzeldi anlatamam...
öyle belli bi yerde değil,bursa üzerinden arabayla,sırayla marmarise kadar ege turu,eşi dostu gör,kafana göre ye iç yat,kı<gın kumlardan serin sularaaa:))...
sevgilin kafa biriyse tadından yenmez,sonrada hatırlar hatırlar iç çekersin benim gibiii
olsada gitsek yinee(
okulda bitti([/B][/B][/COLOR]

gittim..
aslında basta gitme degıldı tam ..

günü birlik yerlere gıttık cogunlukla sabah erkenden gidip akşam dönmek üzere..

sonra ilişkimiz ilerledi ilerledi..

o askerdeyken ben üni okudum..onu askerdeyken süreklı zıyaret ettim..o tatıllerınde benım okudugum yere geldı :)

gittigimiz zaman beraber kalıp sureklı gezdık..bir nevi tatil :)

onun askerlıgı bıttı benım okulum devam etti..süreklı gelıp gıtmeler kalmalar devam edıyordu..

sonra okul bıttı ,işe basladım..iş gezılerımde o da vardı :)

gittiğim her yerde kalırdık beraber..

sonra nişanlandık ..

dısardan da okudum, sınavlarım evime cok uzak bır yerde olurdu..3 gün tatıl yapardık..

sonra evlendik..

yine durmadık..balayında önce ,Sapanca, Bolu -Abant,Uludağ gezdik..

en son 1 hafta önce de ,Bodrum ,Marmaris ,Fethiye-Ölüdeniz,Antalya-Alanya gezdik :)

8 yıl gezdık tozduk ,beraber günlerce tatil yaptık ..
kokusunu içime ceke ceke uyudum..
evlendım ..vajinusmusla uğraştım.. millet tatilde herseyı yaptık zannederken..

kime dersem yuh diyor kaydirigubbakcemile3

annemlere söyleyemezdım tatıle gidicez diye ama evlendıkten sonra hatta nısanlıyken ögrendıler..okurken benım yanımda kaldıgını :))

eğer eşimle evlenmeseydım de asla boyle bır sey yaptıgım ıcın pişman olmazdım..

ızin olmasa da aileden birilerinin haberi olması şart bence.. Dünyanın bin türlü hali var.. Allah korusun başınıza bir şey gelse en azından birilerinin haberi olur, atlayıp otobüse yanınıza gelirler.. Ben cesaret edemem kimseye söylemeden gitmeye fisfisfis

bizde gittik geçen yıl harikaydı gerçekten. ailem gittiğim yeri biliyordu ama tabi iş yerinden arkadaşlarla hem eğitim hem tatildi diye biliyorlardı:) şimdi nişanlıyız ve bu yıl düğün bayramertesine kalacağından gidemeyeceğiz ama bundan sonra her yıl tatil yapmak istiyoruz. çok eğlenmiştik. :içelim:

Çooooooook :))

İlkinde 2 sene önce Ankaraya gitmiştik,
Sonra Antalyaya,
Sonra KAradenize,
En son geçen yaz Ege adalarına gittik...
Ankara hariç hepsinden ailemin haberi vardı.
Ankaraya zaten pıt diye gitmiştik durup dururken planlı değildi :))

Ama şimdi askerde sevdalım bu yaz tatilimiz yokk...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…