bu topic amacından şaştı artık.tercih meselesi siz hiç bi yaşda göndermezsiniz olur biter.ben de gönderirim.herkes kendi doğrusunu yapar.ama doğru her zaman tekdir.yani birimiz yanlış yapıcaz.çocuğunuzu korumanız gereken onca şey varken misal organ mafyası, uyuşturucu batağı, satanist gruplar, kötü arkadaşlar vb siz zarını koruma peşine düşün.zar değil benim derdim diyorsunuz.gideceği otel belli, kiminle gideceği belli, ne kadar kalacağı belli, nasıl gidip nasıl döneceği belli, istersen ayrı oda da tutarsın, kızınız da her şaeyi bilecek.neyden çekiniyorsunuz?güvenmiyorsanız arkadaşına tatile göndermekle kalmayın irtibatlarını da komple kesin.yapacak olan tatil olmadan da yapar nasılsa.ben kızım olursa ona bir şekilde bi özgürlük vermek istiyorum.bana yalan söylemesini, beni kandırmaya çalışmasını istemiyorum.o bana daha tehlikeli geliyor.bu kadar belli edersen zaten o sana sormayacak bile gidebilir miyim diye.nasılsa izin vermez diyecek.ve gitmek isterse de bir şekilde gidecek.sınav var okulda diyecel, kampa girdik diyecek, buselerin yazlığa gidiyoz dicek, şunu dicek bunu dicek.bi şekilde yapacak isterse.bu daha tehlikeli.haberiniz olmayacak çünkü bu şekilde.ve var ya kızınız belki de hiç hayatta sormayacak bile ben tatile gidebilir miyim anne diye biz burada olasılıklar üzerine tartışıyoruz:1closedeyes: