Sevgilinizle tatil

evet kesinlikle.herkesin kendi tercihi.ben kızımı gitsin de sex yapsın diye göndermicem.arkadaşıyla tatil yapsın diye göndericem.kızımı da kendim gibi yetiştircem tatil deyince aklına sex gelmicek tatil gelecek.

Onun aklına değil erkeklerin aklına gelir genelde..

Onun aklına değil erkeklerin aklına gelir genelde..

erkeğin aklına gelebilir.kızımız yapmak istemezse yapmaz.iş kızda biter.ayrıca yapması da dünyanın sonu değil.seviyorlarsa birbirlerini yaparlar.kız bi zardan ibaret değil.herkesin kendi tercihi.benim düşüncem bu.her neyse ya bu konuyu bunun için açmamış arkaadaş.tatile gidenlere nasıl geçtiğini sormuş.ben de imkanı olan herkesin gitmesi taraftarıyım.çok güzel bişey çünkü.

erkeğin aklına gelebilir.kızımız yapmak istemezse yapmaz.iş kızda biter.ayrıca yapması da dünyanın sonu değil.seviyorlarsa birbirlerini yaparlar.kız bi zardan ibaret değil.herkesin kendi tercihi.benim düşüncem bu.her neyse ya bu konuyu bunun için açmamış arkaadaş.tatile gidenlere nasıl geçtiğini sormuş.ben de imkanı olan herkesin gitmesi taraftarıyım.çok güzel bişey çünkü.

Konu zar değil elbet..ama 14 yaşındaki bir kız istedim seviştim,vücud benim diyorsa bu doğru değildir,doğru olmamalıdır..
Ayrıca aynı çatı altında yaşamadan erkekler tanınamıyor,1 haftalık tatillerle de tanınmaz karşındaki..istenirse 10 yıl çıkılsın.Evliyken de tanımak kolay değil tabi..
Evlenip çocuk sahibi olunca kişilerin fikirleri değişiyor her halukarda..opuyorumnanaktan

Konu zar değil elbet..ama 14 yaşındaki bir kız istedim seviştim,vücud benim diyorsa bu doğru değildir,doğru olmamalıdır..
Ayrıca aynı çatı altında yaşamadan erkekler tanınamıyor,1 haftalık tatillerle de tanınmaz karşındaki..istenirse 10 yıl çıkılsın.Evliyken de tanımak kolay değil tabi..
Evlenip çocuk sahibi olunca kişilerin fikirleri değişiyor her halukarda..opuyorumnanaktan

14 yaş biraz küçük oldu o kadarcık çocuk tabi ki gönderilmez.ben 18-19 dan bahsediyorum.tanımak konusunda da katılıyorum size.

18-19 yaş da küçük benim gözümde...

bu topic amacından şaştı artık.tercih meselesi siz hiç bi yaşda göndermezsiniz olur biter.ben de gönderirim.herkes kendi doğrusunu yapar.ama doğru her zaman tekdir.yani birimiz yanlış yapıcaz.çocuğunuzu korumanız gereken onca şey varken misal organ mafyası, uyuşturucu batağı, satanist gruplar, kötü arkadaşlar vb siz zarını koruma peşine düşün.zar değil benim derdim diyorsunuz.gideceği otel belli, kiminle gideceği belli, ne kadar kalacağı belli, nasıl gidip nasıl döneceği belli, istersen ayrı oda da tutarsın, kızınız da her şaeyi bilecek.neyden çekiniyorsunuz?güvenmiyorsanız arkadaşına tatile göndermekle kalmayın irtibatlarını da komple kesin.yapacak olan tatil olmadan da yapar nasılsa.ben kızım olursa ona bir şekilde bi özgürlük vermek istiyorum.bana yalan söylemesini, beni kandırmaya çalışmasını istemiyorum.o bana daha tehlikeli geliyor.bu kadar belli edersen zaten o sana sormayacak bile gidebilir miyim diye.nasılsa izin vermez diyecek.ve gitmek isterse de bir şekilde gidecek.sınav var okulda diyecel, kampa girdik diyecek, buselerin yazlığa gidiyoz dicek, şunu dicek bunu dicek.bi şekilde yapacak isterse.bu daha tehlikeli.haberiniz olmayacak çünkü bu şekilde.ve var ya kızınız belki de hiç hayatta sormayacak bile ben tatile gidebilir miyim anne diye biz burada olasılıklar üzerine tartışıyoruz:1closedeyes:

bu topic amacından şaştı artık.tercih meselesi siz hiç bi yaşda göndermezsiniz olur biter.ben de gönderirim.herkes kendi doğrusunu yapar.ama doğru her zaman tekdir.yani birimiz yanlış yapıcaz.çocuğunuzu korumanız gereken onca şey varken misal organ mafyası, uyuşturucu batağı, satanist gruplar, kötü arkadaşlar vb siz zarını koruma peşine düşün.zar değil benim derdim diyorsunuz.gideceği otel belli, kiminle gideceği belli, ne kadar kalacağı belli, nasıl gidip nasıl döneceği belli, istersen ayrı oda da tutarsın, kızınız da her şaeyi bilecek.neyden çekiniyorsunuz?güvenmiyorsanız arkadaşına tatile göndermekle kalmayın irtibatlarını da komple kesin.yapacak olan tatil olmadan da yapar nasılsa.ben kızım olursa ona bir şekilde bi özgürlük vermek istiyorum.bana yalan söylemesini, beni kandırmaya çalışmasını istemiyorum.o bana daha tehlikeli geliyor.bu kadar belli edersen zaten o sana sormayacak bile gidebilir miyim diye.nasılsa izin vermez diyecek.ve gitmek isterse de bir şekilde gidecek.sınav var okulda diyecel, kampa girdik diyecek, buselerin yazlığa gidiyoz dicek, şunu dicek bunu dicek.bi şekilde yapacak isterse.bu daha tehlikeli.haberiniz olmayacak çünkü bu şekilde.ve var ya kızınız belki de hiç hayatta sormayacak bile ben tatile gidebilir miyim anne diye biz burada olasılıklar üzerine tartışıyoruz:1closedeyes:
Olayı zara getiren,organ mafyasına getiren kim ? ben zardan bekaretten bahsetmedim bile Henüz annemisiniz? zara getiren sizsiniz konuyu..namusa getiren de sizsiniz..anne değilsiniz değil mi..Benim de dediğim anne baba olunca fikirler değişiyor.Hepsi bu..Siz busenin yazlığına gidiyorum dediğinde inanırsınız,ben de busenin ev telefonunu,annesinin babasının telefonlarını alır,hatta önce nasıl bir aile olduklarını anlar,iyice tartar biçer ,uygun görürsem öyle gönderirim buselere..ve buseyi de annesi babasını da hatta kızımın kalıcam dediği yazlığı da ararım..buselerle mutlaka ailece görüşüyor olmalıyız bu arada..Ne kadar sinirli cevap vermişsiniz..evet olasılıklar üzerine konuştuk,olasılıkları konuşmak bile sizi sinirlendirdi..kaydirigubbakcemile3
36 yaşındayım,benim de az çok hayat tecrubem var....kızımı kimlerden neyden korumam gerektiğini gayet iyi biliyorum.Sizden alıcak değilim dersi..-tatlicadiarzu- Bir cümleye bu kadar sinir ve hiddetle cevap vermek yanlıştı...-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızım kendi parasını kazanıp kendi hayatını idame etticek duruma gelinceye dek sevgilisi ile tatile gidemez.Benim doğrum da budur..

Bitti..:1closedeyes:

öğrenciyken gitmiştik öle bi arkadaş grubumuzla beraber, kıbrısta yapmıştık tatilimizi..

temmuzdada balayımız war inş çeşme'de:kedi:

ben kızımı gönderirmiydimCADIARZU

cıks göndermezdim galiba :1no2:

ama oda benim gibi yaparsa bişe diyemem tabi kaydirigubbakcemile3

bende gitmek isterim.bazı arkadaşlar konuyu cinselliğe getirmişler onlara bişeyler söylemek isterdim ama sonra kavga çıkıp herzamanki gibi topik kilitlencek diye yazmıyorum kötükedihüso

Olayı zara getiren,organ mafyasına getiren kim ? ben zardan bekaretten bahsetmedim bile Henüz annemisiniz? zara getiren sizsiniz konuyu..namusa getiren de sizsiniz..anne değilsiniz değil mi..Benim de dediğim anne baba olunca fikirler değişiyor.Hepsi bu..Siz busenin yazlığına gidiyorum dediğinde inanırsınız,ben de busenin ev telefonunu,annesinin babasının telefonlarını alır,hatta önce nasıl bir aile olduklarını anlar,iyice tartar biçer ,uygun görürsem öyle gönderirim buselere..ve buseyi de annesi babasını da hatta kızımın kalıcam dediği yazlığı da ararım..buselerle mutlaka ailece görüşüyor olmalıyız bu arada..Ne kadar sinirli cevap vermişsiniz..evet olasılıklar üzerine konuştuk,olasılıkları konuşmak bile sizi sinirlendirdi..kaydirigubbakcemile3
36 yaşındayım,benim de az çok hayat tecrubem var....kızımı kimlerden neyden korumam gerektiğini gayet iyi biliyorum.Sizden alıcak değilim dersi..-tatlicadiarzu- Bir cümleye bu kadar sinir ve hiddetle cevap vermek yanlıştı...-tatlicadiarzu-

ya allah aşkına ilk mesajından itibaren sinirle konuşan sensin.her mesajın sinir ile doluydu.ama sakin cvp lar aldıkça sakinleştin.ben sinirlenmedim.sinirlenecek bişey de göremiyorum.sana kızını gönder ya da gönderme diyen olmadı.ne istersen onu yaparsın.ama burda ya da başka bir yerde doğrusu budur diye ahkam kesemezsin.kimse kesemez.ben de kesmiyorum.sen kendi doğrunu yaparsın ben de kendiminkini.sen olayı cinselliğe getirmediysen ne diye bana cvp yazıyorsun.ben olayı cinselliğe getirenlere yazdım msj ı.niye üstüne alındın?cinselliğe getirenlerin msj ını alıntı yapıp, niye aynen diye msj yazdın?msj larını baştan tekrar oku istersen.ve ayrıca sen bu kafayla kızının psikolojisini bozar ve istemediğin şeyleri kızının kafasına sokarsın.evet anne değilim.ama senin gibi çok anne gördüm.o kadar sıkarsan kızın aklında olmayan şeyi kızın kafasına sokarsın.çok örneklerini gördüm ben bunun etrafımda.benim kimseye hayat dersi vermeye kalktığım da yok.ben kendi fikrimi söyledim.senin fikrine de saygı duydum tamam sen göndermezsin dedim başka bir şey demeye hakkım olamaz zaten.ama fikrim sana ters gelince sen müdahale ettin üstelik kızgınlıkla.değil 36, 50 yaşında da olsan karşındakinin fikrine saygı duymayı öğrenemediğin sürece bir anlamı yok senin hayat tecrübelerinin.sen son söz söyleme derdindesin.benim hiç tartışma gibi bir niyetim olmadı.kendi doğru bulduğum şeyleri söyledim.tartışmayı anlamsız gördüm çünkü zaten ilk msj ından bu konudaki katılığın açıkça okunuyordu.kesinlikle fikrini değiştireceğin yoktu.zaman kaybı olurdu konuşmak.bi kere arkadaş niye açmış topiği?tatile giden var mı nasıldı diye sormuş.kime gidip gitmeyeceğini ya da kızını gönderip göndermeyeceğini sormamış ki?her neyse bu böyle uzar gider ve uzatmak da anlamsız, gereksiz ve vakit kaybı.ben gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.

Kızım kendi parasını kazanıp kendi hayatını idame etticek duruma gelinceye dek sevgilisi ile tatile gidemez.Benim doğrum da budur..

bu msjı yazmandaki amaç ne acabasırnaşık şey çok komik ya.kızına nasıl davranacağına kim karışabilir ki?bana sinirli demeden önce bir kendine bak istersen şu msj ındaki otoriter tarza bak.ayarım değilsin.çünkü konuşmandaki ve cvp vermendeki amaç son söz söylemek ,yeni genç kızlar gibi laf altında kalmama derdindesin.ve çok komiksin.ne yaparsan yap kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.son sözü de sen söyle.ben pişmanım çünkü bu tartışmaya girdiğime.bye

ben kızımı kesinlikle göndermezdim diyen arkadaşların arasında evli ayrıca da kızı olupta kızının bir ilişkisi olduğunu bilenler vardır sanırım..kızınız ben sevgilimle buluşacağım dediği zaman nerde,ne yaptıklarını biliyorlarmı acaba??? yapmak isteyen bırak tatili,merdiven altında da yapar :roflol: konu nerden nereye gelmiş yahu delikafadulden ben de gitmek isterdim ama bi türlü gidemedik..bakalım..bu yaz düşünüyoruz hihoyyyt

offf sabah sabah yorumları okuyunca daraldım.malesef bu tarz konularda nedense illa konuyu cinselliğe getiriyolar tatil = sex -tatlicadiarzu- ne gerek var ki konuyu buraya getirmeye herkes istediğini yapmakta özgür değil mi? amma zarmış şu kızlık zarı kardeşim herkese dert ya maşallah herşeyden önemli ki her konu buraya geliyo

Ben şuan sevgilim olan kişiyle tatile gitmeyi çok isterim. Soğuk bir yer olsun isterim şimdi ki isteğim. Soğukta şapka atlı takarak dolaşmak üşümek isterim, sonra kaldığımız yere gidip cam kenarında sıcacık yerde kahvemizi içip sohbet etmek, sarılmak uyumak. Yaa hevesleniyorum çok hemde :)) İmkanım olsa giderim.

sana yüzde yüz katılıyorum sonuçta amerikada yaşamıyoruz kızlar 18 ine gelince ''ben reşit oldum her haltı yerim'' diyemez burda burası Türkiye ailevi değerler var burda değil 18 19 eğer bi kız 25 ine 30 una dahi gelsede hala ailesinin yanında yaşıyosa onlara karşı sorumludur çalışıp artık kendi sorumluluklarının üstesinden gelebilecek seviyeye gelmediyse yine sevgilisiyle tatile gitmesi bana göre ters o zaman ya kocaya gitsin efendi gibi yada gitsin çalışsın hayatını idame ettire bilsin...bi anne böyle düşünebilir bende anne olsam böyle düşünürüm hangi anneye söylerseniz söyleyin kimse aman kızım git tabi gönlünce eylen yat kalk keyfine bak demez

sevgilimle tatile didiyorum dendiğinde bilin ki bu kız üniversiteye gidiyor

orada zar zor verebildiğiniz paraları elin adamıyla yiyor veya adam veriyor karşılığınıda

alıyor,sizi benide ay sınavlar var ünide olmam gerek palavra lafları ile kandırıyor

o adam da artık öpücük pozları çekiyor bilmem başka pozlarda çekiyormu

sonra kıza santaj yapmak için kız ben seni sevmiyorum dediğinde
bu bizim başımıza gelirmi kızımız yaparmı

yapmaz demiyorum üzüm üzüme bakarak bozuluyor

sonuçta yine bir bayan zarar görecekse batsın bu tatil derim

kızlar dikkatli olun derim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4

Back
X