sokolova Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2013 163 0 26 İstanbul 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #21 livaneli--gözlerin frank sinatra:can't take my eyes off you
PearlyFB Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 247 0 0 Almanya 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #22 coffee_latte .!.: Benim erkek arkadaşım biraz sıradışı "Bizim şarkımız hangi şarkı olsun buldum, bak nette paylaşıyorum aç dinle" dedi. Bi açtım marionun müziği. "Bu ne" diyorum. "İşte sen canavarın elindeki prensessin bende Mario, kurtarcam seni" diyo Genişletmek için tıkla... herkesin aklina gelmeyecek birsey yapmis :) umarim iliskiniz hep böyle hareketli gecer
coffee_latte .!.: Benim erkek arkadaşım biraz sıradışı "Bizim şarkımız hangi şarkı olsun buldum, bak nette paylaşıyorum aç dinle" dedi. Bi açtım marionun müziği. "Bu ne" diyorum. "İşte sen canavarın elindeki prensessin bende Mario, kurtarcam seni" diyo Genişletmek için tıkla... herkesin aklina gelmeyecek birsey yapmis :) umarim iliskiniz hep böyle hareketli gecer
huyinincivcivi Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2012 63 9 48 Kocaeli 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #23 Mustafa Ceceli - Sevgilim :):) ilk dansımızı bununla yaptık. Bizim şarkımız oluverdii
PearlyFB Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 247 0 0 Almanya 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #24 sokolova .!.: livaneli--gözlerin frank sinatra:can't take my eyes off you Genişletmek için tıkla... of of o gözlerin sarkisinin bende cok büyük bir anisi var süper ötesi bir sarki .. :)
sokolova .!.: livaneli--gözlerin frank sinatra:can't take my eyes off you Genişletmek için tıkla... of of o gözlerin sarkisinin bende cok büyük bir anisi var süper ötesi bir sarki .. :)
PearlyFB Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 247 0 0 Almanya 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #25 huyinincivcivi .!.: Mustafa Ceceli - Sevgilim :):) ilk dansımızı bununla yaptık. Bizim şarkımız oluverdii Genişletmek için tıkla... ay ne romantik :)
huyinincivcivi .!.: Mustafa Ceceli - Sevgilim :):) ilk dansımızı bununla yaptık. Bizim şarkımız oluverdii Genişletmek için tıkla... ay ne romantik :)
YudumEr Hayallerde olmasaa Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 370 12 26 İstanbul 18 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PearlyFB #26 Zuhal Olcay - Pervane