• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaptığınız çılgınlık,yaşadığınız macera var mı?

Mydecember Allah iyiliğinizi versin çok güldüm ama çok tatlı bi anı olmuş

Merkezden ilçeye kadar yürümüştük.... Bursada olanlar bilir heykelden nilüferin bi semtine kadar yürüdük

hahahaha sabah sabah çook güldüm yaa gebelik testi yapmış deliler durduk yere hahahahahaa kız my december seninki baba olmaya çook hevesli dikkat et bacım haaaa kaydirigubbakcemile3

evet cnm sorma ya bigün ''aşkım merak ettim çocuk nasıl yapılıyo hadi bi deneyelim :jeyyar:'' diyecek diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

sende rezil etmişsin çocuğu ama iyi idare etmiş ''tamam aşkım,evlencez sultanım''kaydirigubbakcemile3 bide yok ben evlenmem dese napardın kimbilirnaniknanik

kız nickdaş Allah cezanı vermeye. seninki de pek değişik modelmiş.

sevdim bu lafı opuyorumnanaktan nickdaş eheh :) benimkinde malzeme bol valla aklıma geldikçe anlatırım a.s

kızlar çok komik şeyler anlatmışsınız ya çok eğlendim alkisalkisalkis

harbiden bi an seni hayal ettim o durumda saç baş yapılı yağmur altında seken bir ceylan hehehehe kaydirigubbakcemile3 o gün kıyamet kopsa sallamazdım heralde.

aynen oyleydim canım ya :)) bı de bara gidiyoruz çok sporda değilim yani tam rezillik :) ah ulen kaç sene o an i bekledim ben sel mel dinlermiyim :))

bı tane daha geldi aklıma :)
bı kaç sene önce,Abi'm daha evli degildi ve o sırada bir arkadaşıda bizde kalıyordu..bunlar gündüz çıktılar,babam iste annem de gezmede :)) atarsın benimkini eve :) ama abimlerden de çok eminim yani aksama kadar kesin gelmicekler..neyse geldi benimki takılıyoruz öyle evde..bizim apt kapısı şifreli o zaman,yani biri gelse hiç şansımız yok..e tabii böyle macera olmaz,Abi'm arkadaşına evin anahtarını vermiş,cocuk cat diye geldi mı!!bende hiç yapmam kapıyı içerden kitlemistim şansıma..benimkini atarsın hemen benim odaya,actım kapıyı,cocuk bir şey alıp gidecek sanıyorum..cocuk bı güzel yayıldı mı salona!!görse anında ispiler!!ben soğuk soğuk terliyorum..neyse cocuk sanırım bir anda evde benden başka kimsenin olmadıgını idrak etmiş ve çekinmiş olacak ki ya benim bir isim vardı dedi ve gitti :))) hayatımda ilk defa basıldım :) hiç hoş birsey değilmiş :)) uzunca bir süre benimkini eve atamamistim :)))

hergün çılgınlık hergün ekşın ben artık sakin bi hayat yaşamak istiyorummafoldumben

bizde benmkisiyle evde tek basimizayiz bizi öle oturup muhabbet edio sanioalr
mutfaga gectik isiklar falanda kapali ...halasi da yan tarafta oturuyo
biz mutfakkta yiysirkene halasi anahtarla dalmazmi iceri biz isikalri falan actik ama
gözlerimiz kamasmisti isiktan yani yaramazlik yaptigimiz bariz belliydi
neyse halasi gitti tmm dedik artik kimse gelmez anasida dügüne gitmis gec gelir
halasi gitti annesi geldi biz yine ayni gözleri ovusturuyoz
mutfaga da küpem düsmüs ..annesi de görünce oglum yavas yavas.. diye bagirmazmi yerin dibine girmistim :D

valla ya en güsel olan anım en son sözlümün evine gittiğimde beni odasına cağırıp bilgisayarda bi sorun var bakarmısın hayatım deyip beni gizli gizli öpücüklere boğmasıdır heralde oan annesi veya babaannesi gelcek diye korkudan o öpücük okadar değierli oluyoki :)

bi tane daha hatırladım kızlarkaydirigubbakcemile3

sevgilimin evindeydik,ben tutturdum bira içicem sarhoş olcam diye,tamam dedi bi çocuğu yolladı bakkala,biralar geldi ama ben fıçı bira içerim kutu birayı midem kaldırmaz,

neyse ben bunu içmem dedim o da boşa para vermiş olmamak için ''iç aşkım hepsi aynı aşkım zaten bardağa dökünce tadı aynı aşkım'' vakit kaybetmeyelim diye de çok ısrar ediyo yani nerdeyse zorla içirecek,ben bi yudum aldım içemiyorum lütfen ısrar etme dedim,''oo senin nazınlamı uuraşcaz iç şu birayı'' diye bağırdı,yani bağırıyruz yüksek sesle konuşuyoruz ama gülüyoruzda yani soğuk bir ortam tartışma ortamı yok.

neyse bunun üst katında babannesi oturuyo,o da merdivenden inerken bağırdığımız için herşeyi duymuş,sanmışki benimki bana zorla bira içirip kötü emellerine alet ediyo,benim gülmelerimi de ağlama olarak duymuş,kapıyı açtı içeri girmesiyle sevgilimin üstüne atlaması bir oldu ''napıyosun uleynnnn sen kızaaaaa'' kaydirigubbakcemile3 biz şok tabi sevgilim açıklamaya çalışıyo ama nafile babannesi bağırıyo ''reziiilll namussuzzz bunudamı yapıcaktıınnn''

sevgilim kaş göz yaptı ben hemen dışarı çıktım onuda evden attı babannesi

sonradan düzgün bir dille herşeyi açıkladı da anca öyle gelebildik yine evine.. kaydirigubbakcemile4

sevgilimin evindeydik,ben tutturdum bira içicem sarhoş olcam diye,tamam dedi bi çocuğu yolladı bakkala,biralar geldi ama ben fıçı bira içerim kutu birayı midem kaldırmaz,

neyse ben bunu içmem dedim o da boşa para vermiş olmamak için ''iç aşkım hepsi aynı aşkım zaten bardağa dökünce tadı aynı aşkım'' vakit kaybetmeyelim diye de çok ısrar ediyo yani nerdeyse zorla içirecek,ben bi yudum aldım içemiyorum lütfen ısrar etme dedim,''oo senin nazınlamı uuraşcaz iç şu birayı'' diye bağırdı,yani bağırıyruz yüksek sesle konuşuyoruz ama gülüyoruzda yani soğuk bir ortam tartışma ortamı yok.

neyse bunun üst katında babannesi oturuyo,o da merdivenden inerken bağırdığımız için herşeyi duymuş,sanmışki benimki bana zorla bira içirip kötü emellerine alet ediyo,benim gülmelerimi de ağlama olarak duymuş,kapıyı açtı içeri girmesiyle sevgilimin üstüne atlaması bir oldu ''napıyosun uleynnnn sen kızaaaaa'' kaydirigubbakcemile3 biz şok tabi sevgilim açıklamaya çalışıyo ama nafile babannesi bağırıyo ''reziiilll namussuzzz bunudamı yapıcaktıınnn''

sonradan düzgün bir dille herşeyi açıkladı da anca öyle gelebildik yine evine.. kaydirigubbakcemile4

ayy bn buna çk güldüm ya ne anıların var kız senin öle ya allahım bi gebe test olayı bi bira olayı babanneside yani çk hoşmuş doğrusu bunudamı yapıacaktın ulen kıza :roflol:

ayy ne güldüm yaaa maceralısnız bayaa:D sırnaşık şey

nişanlımla yaptığımız maceralr pek olmadı yda hatrlamıyorum.daha bir yıldır dans kursuna gitmei ikna edemedim, değilki macerra cılgınlık neyimize bizim peehh boshayallersmile

Bende hiç unutmuyorum sevgilimin dudakları çok güzel dolgun falan neyse aşkım ben sende ruj nasıl durur çok merak ediyorum deneyebilir miyim dedim,aldım sürdüm ruju sonrada öptüm Şeniz birde ben sürerken küçük kızlara makyaj yaparsın kıpırdamaz ya aynı öyle idi :roflol:

Eski sevgilim şimdiki eşim;tanıştığımızda eşimin saçları biraz uzundu bende bir gün elime aldım küçük kıskaçlı tokaları saçını topladım tepeden hani küçük kız çocuklarının saçları nasıl toplanır aynen öylekaydirigubbakcemile3bununlada yetinmedim o poz verdi bende fotoğraflarını çektim ama daha sonra babam görebilir akannehirihtimalini göze alamadığım için sildim şimdi keşke silmeseydim diyorum.:1:

Bende hiç unutmuyorum sevgilimin dudakları çok güzel dolgun falan neyse aşkım ben sende ruj nasıl durur çok merak ediyorum deneyebilir miyim dedim,aldım sürdüm ruju sonrada öptüm Şeniz birde ben sürerken küçük kızlara makyaj yaparsın kıpırdamaz ya aynı öyle idi :roflol:

ayy Allah iyiliğinizi versin :roflol: :roflol: :roflol:
my december senin anıların ayrı bişey zaten çok güldüm kaydirigubbakcemile4 :roflol:

bır keresınde bızımkıler evde yok o gece yanlız kalıcam tabı o zamanlar sozlu falanda deılız
bu tutdurdu yanına gelımı falan dıye ben dalga gecıyo sanıyorum cunku gelemeyecegını bılıyrumya
neyse gelırdın gelmezdın derken ıyı gel dedım ama gelemez dıye bılyıorumyaaa
anamm pat dıye telefonum caldı kapıyı ac kapıdayım dıyeee ben tabı sok olmus durumdayım mecbur kapıyı actım. geldı ıcerı 10 dk falan durdu hemen gerı yolladım tabı zorlaa eger yuz versem oturacak
hala daha aklıma geldıkce kotu oluyorum cunku yuksek ıhtımal komsular geldıgını gordu hala kadınların yuzune bakarken utanıyorum..

Back
X